15/01/2011 09:12
 אשירה Posts: 4292
|
מיקה יקרה, ראשית, הסירי פחד, זאת את וזה הגוף שלך, הגוף מגיב על מה שקורה בנשמה, תנסי לבדוק.
הבושה זה דבר כל כך מוכר, ככה ניתקתי קשרים במשך השנים, עם תקווה שכשארזה אחדש אותם, מנסיוני זה לא פתרון טוב.
מה שתחליטי יהיה טוב, תלמדי לקבל את עצמך ואז גם אחרים יקבלו אותך כמו שאת.
מאחלת לך הצלחה רבה בתהליך הדיאטה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2011 09:00
 רוויטל Posts: 288
|
בנות ממש תודה! כמה שאני זקוקה לזה. אני כבר מתביישת מעצמי מהעלייה הגדולה. אני מתלבטת היום אם ללכת לאחותי שלא ראתה אותי חודשיים. היא לא ראתה אותי עם המלאות שעליתי כל כך. הבוקר כבר שתיתי קפה עם פרוסה אחת קלה ותכף יוצאת לצעידה. אתחיל כמה שאני יכולה. אקפיד על שתייה. העניין הוא שזה עלה בכמה חודשים ולא במהירות...טוב..טוב שאני כאן! תודה על התמיכה הייתי זקוקה לכך. וכמובן ארשום הכל. למה בחיים אני מצליחה בהמון דברים רק כאן???? אמאלה...מפחיד~@@!!!
-- מודעות....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2011 07:37
 אשירה Posts: 4292
|
מיקה יקרה, כולנו חווים לפעמים תקופות כאלה, טוב שאת במסגרת וטוב שאת עם כרטיס זהב, תנסי לעצור את ההתקף על ידי דברים פשוטים כמו שתיה מרובה, הימנעות ממתוק או ממלוח מידיי שגם הוא מזמין חברים, ולאט לאט תחזרי למסלול ולמסגרת האוכל, בהצלחה רבה, חיבוקי,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2011 05:31
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בוכה הבאה אלינו ,לבית החם ששופע בתמיכה ,עידוד ופירגון.
כולנו באותה סירה ולכן אין לנו אלא להרים ראש ולהתמודד .
לשבת על ספסל הלימודים בבית הספר של מירי ולהיות כאן איתנו.
שבת שלום ובהצלחה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2011 04:40
 dany Posts: 19819
|
מיקה ברוכה השבה לצל קורתינו אנחנו כאן באש ובמים לעזור לתמוך ולעודד ואת מוזמנת ............ מה שעלה ירד ותתנו לו בראש מהר מהר עם התפריט של מירי. מאחלת לך בהצלחה הרבה כוחות. נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2011 00:42
 רוויטל Posts: 288
|
המחשב הקודם היה מנתק אותי ללא הפסקה בפורום של מירי. עתה רכשתי מחשב חדש והתופעה נעלה. ממש מזל. אני שזקוקה מאד גם לתמיכת הפורום ! לאחרונה עליתי במשקל ורק ובאמת רק מעומס עבודה ואכילה..ללא גבולות. בזמן ניירת של עבודה אני רק מכרסמת. שכחתי את עצמי וחייבת לחזור לעצמי. עלייה כזו שנים ומעולם מעולם מעולם לא היתה לי. עם כרטיס הזהב הצלחתי לעלות בתקופה האחורנה והמון ויותר מדי יחסית לדביבונה כמוני וקטנטנה. אזדקק לעזרתכם. אשמח לכל תמיכה. מחר מבטיחה לעצמי הצמדות לארוחת הבוקר הנצחית שמירי אומרת.
-- מודעות....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|