16/01/2011 23:18
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בצקיסטית חמודה את מודל השראה יישר כוח ולך חיוך מהלב כל הכבוד על הלמידה והתובנות בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2011 07:50
 אשירה Posts: 4292
|
בצקיסטית בגמילה כתב:
חיוך יקרה, בדיאטות קודמות תמיד נפלתי באירועים. המסגרת הזאת לימדה אותי להתמודד עם האירועים יותר טוב. כשאני מגיעה לאירוע, אני מבררת מראש מה הולך להיות מוגש בו, ואז אני מחליטה אם אני הולכת לאכול באירוע או לא. קודם כל חשובה לי החברה באירוע ולא האוכל, שזה שינוי מאוד משמעותי בראש שלי. לאחר מכן, אני מחליטה אם להגיע שבעה לאירוע ואז לא לגעת בשום דבר מלבד שתיה, או להגיע שבעה חלקית ואז לגעת רק בירקות או להגיע רעבה ואז לאכול ירקות וחלבונים. מה שלא יהיה - לעתים נדירות ביותר אני אוכלת פחמימות אחרי חמש, ולעתים נדירות עוד יותר אני אוכלת קינוחים כי אני באופן אישי מתנזרת ממאכלים שיש בהם סוכר. כמובן שעל פרוה אין על מה לדבר... מבחינת אירוח, באופן אישי אני לא מארחת. אז שיהיה לך בהצלחה
חגית יקרה, ממך לראות וכך לעשות, תלמידה ממושמעת ומחוננת, תודה שהזכרת לי כמה דברים, אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/01/2011 20:17
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
חיוך יקרה, בדיאטות קודמות תמיד נפלתי באירועים. המסגרת הזאת לימדה אותי להתמודד עם האירועים יותר טוב. כשאני מגיעה לאירוע, אני מבררת מראש מה הולך להיות מוגש בו, ואז אני מחליטה אם אני הולכת לאכול באירוע או לא. קודם כל חשובה לי החברה באירוע ולא האוכל, שזה שינוי מאוד משמעותי בראש שלי. לאחר מכן, אני מחליטה אם להגיע שבעה לאירוע ואז לא לגעת בשום דבר מלבד שתיה, או להגיע שבעה חלקית ואז לגעת רק בירקות או להגיע רעבה ואז לאכול ירקות וחלבונים. מה שלא יהיה - לעתים נדירות ביותר אני אוכלת פחמימות אחרי חמש, ולעתים נדירות עוד יותר אני אוכלת קינוחים כי אני באופן אישי מתנזרת ממאכלים שיש בהם סוכר. כמובן שעל פרוה אין על מה לדבר... מבחינת אירוח, באופן אישי אני לא מארחת. אז שיהיה לך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/01/2011 17:03
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מאחלת לך המון הצלחה בהמשך הדרך שאכן היא לא קלה אך עם התמדה ונחישות התוצאה ידועה מראש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/01/2011 16:57
 dany Posts: 19819
|
חיוך יקרה שתהיה לך שבת נפלאה והמון הצלחה בשמירה ובירידה מחבקת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/01/2011 15:11
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיוך מהלב היקרה את אשה יפה ומדהימה וכתבתי לך בצור קשר שתתקשרי אלי ותשאירי לי את מס הטלפון שלך אוהבת וגאה בך מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/01/2011 15:10
 קרולין Posts: 6651
|
חיוך מהלב יקרה, אכן, לא קל עדיף על ק ש ה....כבר נהיה קל יותר.
שתהיה לך שבת נהדרת, קלה בשמירה ובשליטה.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/01/2011 14:13
 נחושה Posts: 6982
|
יקירתי, גם לי היה שבוע לא קל ובעצם לכולנו... החולים, החדשות, הפיתויים, ובעצם כל החיים יש לנו אתגרים והתנסויות. החוכמה היא לעשות את זה באהבה, בתשומת לב ובסבלנות...ולנו יש את הזכות לעשות את זה...ביחד!!! בהצלחה בכל נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/01/2011 13:19
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
מירי היקרה, ללמוד להגיד "לא קל" אני בהחלט לומדת וכמוך גם מתקנת את עצמי. עד כה מיום ד' הייתי ממש בתוך התלם מכל הבחינות. הערב בעלי מיכה ואנכי מוזמנים לא. ערב ואשתדל מאד לא להגזים. מעניין כיצד ברגעים מסויימים אני שוכחת מי אני כפי שאת נוהגת לומר שקרה לך כבר בעבר. אך השנה אני נחושה ביותר ל"קלקל" לך את הסטטיסטיקה שאת בטוחה בה, כפי שציינת מי ירד ומי לא. להיות צמודה לדף שאת מחלקת זה לא כל כך מתאפשר אבל אני כן עושה הכל כדי להצליח גם אם אני קצת מזגזגת לא כמו בעבר.
משתפת את בני משפחתי בנושא, וכשאצטרך לארח הרבה אנשים ביום שישי הבא, אקנה הרבה דברים כדי לא להתעסק עם הכנת עוגות משמינות ועוד כגון אלה. מאחלת לך ולכל הקוראים /כותבים שבת ברוכה של שלווה והרמוניה והעיקר, ב ר י א ו ת לכולם
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|