13/01/2011 12:04
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
את כבר חזרה במסלול ונכתב הכל אז בהצלחה את בדרך הנכונה וכל הכבוד ששמרת על אותו משקל זה הישג בפני עצמו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2011 10:13
 אורלי דריקס Posts: 195
|
בהצלחה ולאט לאט מתרגלים לשיטה של חמש אחה"צ ללא פחמימות שפע של הצלחות מרובות ושליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2011 10:10
 nikname Posts: 230
|
 דרך המלך כתב:
כל הכבוד תשמכי כך סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2011 10:09
 דרך המלך Posts: 5707
|
כל הכבוד תשמכי כך סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2011 10:07
|
תודה לכולן על התגובות. עד עכשיו הולך לי בסדר. מצליחה להחזיק את עצמי בערב עם הרבה ירקות, עם פיתה-פלפל ועם חלבונים. השתדלתי לבשל ע"מ שאם אפתח את המקרר לחפש משהו לאכול, יקפוץ לי לעיניים איזה תבשיל ולא דברים אחרים....
מצאתי גם שבבוקר אני אוכלת מתוך הרגל ולא מתוך רעב, אז החלטתי לנסות לאכול בבוקר רק כשאתחיל להרגיש רעבה. להפתעתי, אני מתחילה להרגיש עקצוץ רק לקראת 10 (ולא ב 8 כמו שהייתי רגילה) זה עוזר כי אז גם ארוחת צהרים מתאחרת ואני פחות "רעבה" במשך היום
שיהיה סופ"ש נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2011 10:03
 דרך המלך Posts: 5707
|
ברוכה השבה והפעם לא להתנתק שיהיה בהצלחה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2011 09:44
 יעלי Posts: 589
|
בצקיסטית יקרה, כל מילה בסלע! סיכמת את העניינים בצורה מושלמת! וניקי - את צריכה להיות מאושרת שלמרות ההתנתקות - לא עלית במשקל. זה ממש לא מובן מאליו. בד"כ זה מתכון בדוק להשמנה. אז אל תזלזלי בעמידה על המקום. עכשיו כשחזרת לשמור אני בטוחה שגם ההרזיה תגיע. בהצלחה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2011 08:57
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
ניקי יקירתי ברוכה השבה. קרו לך 2 ניסים: - שמרת על ההישג חצי שנה וגם עכשיו נפל לך האסימון וחזרת אלינו, וזה אומר שאת עומדת לחזור לרזות! אני גאה בך שחזרת, זה מעשה אמיץ ומעשה של אהבה כלפי עצמך. נשכח את העבר ונסתכל רק קדימה.
אם תביני שממש כיף ומשחרר לחיות בלי פחמימות משעה 5 תוכלי לשמור על השיטה הגאונית הזאת ממקום של כוח: לא עוד תחושת כבדות בבטן, לא עוד גזים, לא עוד שינה גרועה, לא עוד בולמוסים! כן בטן שטוחה, כן הרזיה, כן יציאות קלות בבוקר, כן מחמאות, כן גאוה עצמית, כן מסגרת הרזיה וחברות אמיתית. כן כיף - כי כיף לדאוג לעצמך, לטפח את עצמך ולאהוב את עצמך. אם אין אני לי - מירי!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2011 07:40
 אשירה Posts: 4292
|
ברוכה השבה לחיק המסגרת,
כל הכבוד על העמידה במקום, זה לא מובן מאליו,
בהצלחה בהמשך!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2011 01:39
 tutit Posts: 2431
|
ברוכה השבה! בהצלחה בתהליך וכמובן ממש מעולה שלא עלית במשקל בהפסקה הזאת,כנראה שיש לך בתת מודע כבר מנגנון בלימה עצמי וזה נהדר, לגבי הילדים אני ממש אוהבת את הרעיון של שאפתנית הלואי שהיו אוכלים אותם ככה-אז אני מגרדת להם להם דק דק ומוסיפה קצת לסלט. בצלחת הם אוכלים תפוח מלפפון אגס חתוך קצת קורנפלקס עם דבש. לגבי מתוקים לא כל יום:קוביה שתיים של שוקולד (חרובים עדיף ומאוד טעים)או קרמבו חצי חצי,משתדלת לצמצם בכמויות אם ממש בא להם , הם בדר"כ מסתפקים בזה כי מיד הם שותים מים ואז כבר שוכחים מהטעם המתוק ,אפשר מילשייק מפירות עם חלב, או טחינה וסילאן שזה מאוד בריא מערבבים יחד כף טחינה גולמית וכפית שטוחה סילאן(דבש תמרים טבעי). וזה מאוד טעים ומרגיע....... כמובן שהשוקולד לא נמצא אצלי מול העיניים אלא בתוך ארון בפנים בפנים, שלא כל פעם שאפתח אקח לי משהו ובאמת אין הרבה מבחר של מתוקים. ד"א הם גם שותים שוקו מקקאו חרובים יש בהרבה סופרים היום לא רק בבית טבע...בהצלחה ותעדכני איך הולך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 14:27
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ברוךשובך,זה שלא עלית? הישג עצום,נקודת פתיחה מעולה לחזרה למסלול. השארי איתנו והצליחי בתהליך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 12:57
 קרולין Posts: 6651
|
ברוכה השבה! ובהצלחההההההההה רבה בהמשך התהליך.
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 12:32
 dany Posts: 19819
|
המון הצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 11:00
|
תודה. הרגשה טובה לעשות משהו בנדון
רבקה כתב:
ניק ברוך שובך לביתנו החם והמפרגן חיזרי לשיגרת השליטה ושיהיה לך בהמון הצלחה יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 11:00
|
כמה שזה נכון..... מזדהה עם כל מילה. תודה  שאפתנית כתב:
היי ניקי, טוב מאוד שחזרת לפורום ותישארי צמודה. כל הכבוד על העמידה במקום זה בהחלט יפה ואל תזלזלי בזה. בתקופה אחרת בחייך היית צוברת ריבית על הריבית ויוצאת עוד יותר מתוסכלת מהמצב. באשר לבנות, קראתי את דבריך והזכרת לי שהיו תקופות בחיי שהיתי מציעה חטיף לילדים רק כדי שאני ינשנש. הבנתי שהחטיף נפתח לא בגלל שהילדים בקשו אלא כדי שאני "אטעם" ממנו. תודה לאל כבר נגמלתי מהתופעה הזו ורציתי לומר לך שגם ילדנו לא זקוקים לחטיף יום יום ולכן פרי כמו תפוח או קלמנטינה או צלחת שבה חתכת גזר, קולורבי ופלפל בהחלט תעשה את העבודה טוב יותר. אל תרגילי אותם לחטיף יומי למען בריאותם ובריאותם (זו דעתי לפחות וכך אני נוהגת עם ילדי) המשך הצלחה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 10:58
 שאפתנית Posts: 8392
|
היי ניקי, טוב מאוד שחזרת לפורום ותישארי צמודה. כל הכבוד על העמידה במקום זה בהחלט יפה ואל תזלזלי בזה. בתקופה אחרת בחייך היית צוברת ריבית על הריבית ויוצאת עוד יותר מתוסכלת מהמצב. באשר לבנות, קראתי את דבריך והזכרת לי שהיו תקופות בחיי שהיתי מציעה חטיף לילדים רק כדי שאני ינשנש. הבנתי שהחטיף נפתח לא בגלל שהילדים בקשו אלא כדי שאני "אטעם" ממנו. תודה לאל כבר נגמלתי מהתופעה הזו ורציתי לומר לך שגם ילדנו לא זקוקים לחטיף יום יום ולכן פרי כמו תפוח או קלמנטינה או צלחת שבה חתכת גזר, קולורבי ופלפל בהחלט תעשה את העבודה טוב יותר. אל תרגילי אותם לחטיף יומי למען בריאותם ובריאותם (זו דעתי לפחות וכך אני נוהגת עם ילדי) המשך הצלחה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 09:51
 רבקה Posts: 8411
|
ניק ברוך שובך לביתנו החם והמפרגן חיזרי לשיגרת השליטה ושיהיה לך בהמון הצלחה יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 09:46
|
בוקר טוב לכל חברי הפורום. חזרתי אחרי תקופת היעדרות ארוכה מהפורום. לצערי זו היתה גם תקופת היעדרות מהדיאטה אמנם לא עליתי בתקופה זו אך גם לא ירדתי. נו, צריך תמיד להסתכל על החיובי, לא? למרות זאת, אני כבר תקועה על אותו משקל חצי שנה וזה המון. עלי לרדת עוד כ 20 ק"ג ולכן אני משנסת מתניים ומנסה לחזור לשגרה הבריאה. לא קל, במיוחד קשה לי בלי הפחמימות אחרי 5....
אני משתדלת להיות עסוקה אחה"צ ולא להתפנות לשטויות. משתדלת מאוד לא לתת לילדות שטויות לנשנוש אלא דברים בריאים (טפוטפו באמת יש שיפור) ואז גם לי יש פחות פיתויים. אם למישהי יש עוד רעיונות לנשנושים בריאים שהילדים אוהבים, בעיקר כאלה שאני יכולה לקחת איתי החוצה, אשמח
שיהיה בהצלחה ויום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|