13/01/2011 17:18
 dany Posts: 19819
|
איכססססססססססססססססססס אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: אקורדיאון כתב: מה קורה לכם כולה מקק,אני פוחדת מההוריקנים יותר. אז שיהיה יום בשליטה. גם לי אין בעיה של פחד מג'וקים רק נגעלת מהם שלא יגעו בי , אבל להרוג אותם לא מפחדת בכללל, טוב אולי כי גדלתי בבית קרקע  ..... חחחחחהדסוש את מזכירהלי את העובדות שלי,אני הייתי המושיע שלהם לעינייני מקקים ,היו מתחילות לצרוח ולעלות על הכיסאות ואני לא מסוגלת להרוג ולכן לא תאמיני ,לוקחת אותו במשושים ומעיפה מהחלון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2011 11:37
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
טוב לאורך הפוסטים חוויתי חיוך גועל ופחד.... נשארתי ללא מילים ועם חומר למחשבה המשך יום מוצלח...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2011 08:08
 אקורדיאון Posts: 16381
|
hadasosh1 כתב:
אקורדיאון כתב: מה קורה לכם כולה מקק,אני פוחדת מההוריקנים יותר. אז שיהיה יום בשליטה. גם לי אין בעיה של פחד מג'וקים רק נגעלת מהם שלא יגעו בי , אבל להרוג אותם לא מפחדת בכללל, טוב אולי כי גדלתי בבית קרקע  ..... חחחחחהדסוש את מזכירהלי את העובדות שלי,אני הייתי המושיע שלהם לעינייני מקקים ,היו מתחילות לצרוח ולעלות על הכיסאות ואני לא מסוגלת להרוג ולכן לא תאמיני ,לוקחת אותו במשושים ומעיפה מהחלון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2011 08:06
|
EFF כתב:
חח...בדיוק בזמן כתבת..יש לי טראומה טרייה..גם אני מפחדת מאוד מג'וקים (ולא חסרים כאלו בסינגפור - מזג אויר טרופי לח...) אתמול באמצע מקלחת צנח עלי ג'וק חי (!) שעף פנימה דרך החלון (קומה 11 - איך הוא הגיע???) איזה שאגות הקמתי - כולם אצו רצו להצלתי....וצחקו עלי   חחחחחחח מתוקה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2011 05:51
|
אמצע המיקלחת?????????????????????? EFF כתב:
חח...בדיוק בזמן כתבת..יש לי טראומה טרייה..גם אני מפחדת מאוד מג'וקים (ולא חסרים כאלו בסינגפור - מזג אויר טרופי לח...) אתמול באמצע מקלחת צנח עלי ג'וק חי (!) שעף פנימה דרך החלון (קומה 11 - איך הוא הגיע???) איזה שאגות הקמתי - כולם אצו רצו להצלתי....וצחקו עלי  
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2011 03:33
 EFF Posts: 6412
|
חח...בדיוק בזמן כתבת..יש לי טראומה טרייה..גם אני מפחדת מאוד מג'וקים (ולא חסרים כאלו בסינגפור - מזג אויר טרופי לח...) אתמול באמצע מקלחת צנח עלי ג'וק חי (!) שעף פנימה דרך החלון (קומה 11 - איך הוא הגיע???) איזה שאגות הקמתי - כולם אצו רצו להצלתי....וצחקו עלי 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2011 01:52
 tutit Posts: 2431
|
אקורדיאון כתב:
מה קורה לכם כולה מקק,אני פוחדת מההוריקנים יותר. אז שיהיה יום בשליטה.
גם לי אין בעיה של פחד מג'וקים רק נגעלת מהם שלא יגעו בי , אבל להרוג אותם לא מפחדת בכללל, טוב אולי כי גדלתי בבית קרקע .....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2011 01:50
 tutit Posts: 2431
|
שאפתנית כתב:
אשירוש תודה יקירתי!!! האמת היא שאני כבר לא מעוננית למעוך את האנשים האלה אני למדתי להתרחק מהם, מי שלא גורם לי לחוש טוב בסביבתו אני פשוט תופסת מרחק. אני לא מחנכת אנשים ולא מחכה שהם ישתנו אני פשוט מסתובבת והולכת. שינוי אחד כבר עשית אז הנה עוד אחת וגם אותו את תצליחי ליישם. תודה על הכל, שאפתנית
מסכימה עם כל מילה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 15:43
|
להתרחק ממי שעושה לנו רע!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
אשירה כתב: שאפתנית כתב: במקרה שלי ג'וק מגעיל אותי אבל מפחיד אותי להיות בקרבתם של אנשים לא אמיתיים, צבועים וחמדניים. הם הרבה יותר גרועים מהג'וקים רק חבל שאי אפשר למעוך אותם כמו ג'וק.... אוי כמה שאת צודקת בקשר למעיכה!!! אבל אסור לנו לחשוב ככה על בני אדם. צריך לגרום לכולם להיות טובים ואמיתיים יותר על ידי מתן דוגמה אישית. צריך גם לא לתת לאחרים למעוך אותנו, זה משהו שלמדתי ממך ואני רוצה לציין שלאחרונה אני מיישמת זאת. ומסתבר שכל הגיבורים והכוחניים למיניהם נהיים קטנים יותר וחזקים פחות כאשר מפגינים כלפיהם אסרטיביות ונחישות. אוהבת אותך ושיהיה לך המשך יום הולדת מקסים!!!  אמת ויציב!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 14:23
|
אשירה כתב:
שאפתנית כתב: במקרה שלי ג'וק מגעיל אותי אבל מפחיד אותי להיות בקרבתם של אנשים לא אמיתיים, צבועים וחמדניים. הם הרבה יותר גרועים מהג'וקים רק חבל שאי אפשר למעוך אותם כמו ג'וק.... אוי כמה שאת צודקת בקשר למעיכה!!! אבל אסור לנו לחשוב ככה על בני אדם. צריך לגרום לכולם להיות טובים ואמיתיים יותר על ידי מתן דוגמה אישית. צריך גם לא לתת לאחרים למעוך אותנו, זה משהו שלמדתי ממך ואני רוצה לציין שלאחרונה אני מיישמת זאת. ומסתבר שכל הגיבורים והכוחניים למיניהם נהיים קטנים יותר וחזקים פחות כאשר מפגינים כלפיהם אסרטיביות ונחישות. אוהבת אותך ושיהיה לך המשך יום הולדת מקסים!!!  אמת ויציב!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 14:23
|
dany כתב:
בואו נחשוב על דברים נעימים וטובים........... נדמה לי שגם אני בדרך לחטוף משהו....... כאבי ראש והכל תפוס לי.............. היי את צריכה להיות בריאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 13:24
 שאפתנית Posts: 8392
|
אשירוש תודה יקירתי!!! האמת היא שאני כבר לא מעוננית למעוך את האנשים האלה אני למדתי להתרחק מהם, מי שלא גורם לי לחוש טוב בסביבתו אני פשוט תופסת מרחק. אני לא מחנכת אנשים ולא מחכה שהם ישתנו אני פשוט מסתובבת והולכת. שינוי אחד כבר עשית אז הנה עוד אחת וגם אותו את תצליחי ליישם. תודה על הכל, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 13:21
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית כתב:
במקרה שלי ג'וק מגעיל אותי אבל מפחיד אותי להיות בקרבתם של אנשים לא אמיתיים, צבועים וחמדניים. הם הרבה יותר גרועים מהג'וקים רק חבל שאי אפשר למעוך אותם כמו ג'וק....
אוי כמה שאת צודקת בקשר למעיכה!!! אבל אסור לנו לחשוב ככה על בני אדם. צריך לגרום לכולם להיות טובים ואמיתיים יותר על ידי מתן דוגמה אישית. צריך גם לא לתת לאחרים למעוך אותנו, זה משהו שלמדתי ממך ואני רוצה לציין שלאחרונה אני מיישמת זאת. ומסתבר שכל הגיבורים והכוחניים למיניהם נהיים קטנים יותר וחזקים פחות כאשר מפגינים כלפיהם אסרטיביות ונחישות.
אוהבת אותך ושיהיה לך המשך יום הולדת מקסים!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 12:27
|
בואו נחשוב על דברים נעימים וטובים........... נדמה לי שגם אני בדרך לחטוף משהו....... כאבי ראש והכל תפוס לי..............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 11:07
 שאפתנית Posts: 8392
|
במקרה שלי ג'וק מגעיל אותי אבל מפחיד אותי להיות בקרבתם של אנשים לא אמיתיים, צבועים וחמדניים. הם הרבה יותר גרועים מהג'וקים רק חבל שאי אפשר למעוך אותם כמו ג'וק....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 09:24
|
מה קורה לכם כולה מקק,אני פוחדת מההוריקנים יותר. אז שיהיה יום בשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 08:24
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
חחח אהבתי יום טוב בלי פחד
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 07:11
 אשירה Posts: 4292
|
כשהייתי חודש לבד בבית, כשכל משפחתי הייתה בחו"ל, הדבר היחידי שהפחיד אותי היה אם ייכנס פתאום ג'וק גדול הבייתה
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 06:37
 דרך המלך Posts: 5707
|
האמת זה יותר גועל מאשר פחד... יום נפלא לכולם סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)