13/01/2011 10:51
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
hadasosh1 כל הכבוד שנכנסת לזה ונהדרת על הירידה וואהו יישר כוח וvardae חמודה כל הכבוד לך על המודעות לעצמך ולאכול ולתק' בחייך בהצלחה בהמשך ולא משנה הקצה אלא ההפנמה בתהליך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 17:28
 tutit Posts: 2431
|
vardae כתב:
הדס בוקר טוב, כמובן שמגיע גם לך שאפו גדול, אף אחד לא אמר שלטווח ארוך לא עדיף ירידה איטית,ואולי ההיפך הוא הנכון, אני כמובן מאד נהיניתי מהירידה המהירה,אבל עכשיו מרגישה שצריך להאט קצת את הקצב,ולכן במודע ובשליטה מרשה לעצמי פה ושם מעבר לתפריט היומי,אבל שומרת באדיקות על הענין של פחמימות עד 5.00. והבוקר כשעליתי על המשקל וראיתי שירדתי רק חצי ק"ג הייתי מאושרת,עד עכשיו זה היה 1 ק"ג בממוצע בשבוע,לפעמים אחד וחצי. אני מקווה להמשיך עכשיו בקצב של חצי ק"ג בשבוע. יום נפלא והמשך נפלא לכולן ושוב תודה ונשיבוקים(אימצתי את הצרוף)לכולן. ורדה
כל אחת וקצב הירידה שלה אצלי זה היה תקוע בגלל מס דברים שלא עשיתי כמו לשתות 8-10 כוסות מים,לא לאכול מ5 פחמימות, וחטיף יומי היתה תקופה שאכלתי 2 ביום...אז אני לא מקטרת זה מצויין ...מקווה שאמשיך לרדת עד למשקל הרצוי, ולך בהצלחה בכל מקרה....העיקר שנגיע למטרה נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 17:24
|
dany כתב:
הדס וורדה אתן פשוט תלמידות מחוננות וראויות כל השבחים שבעולם............ כל הכבוד בנות המשיכו כך נשיבוקים ואהבה
תודה גם לך דנדוש מקסימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 17:22
|
אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: ורדה יקרה תודה על השיתוף. בהחלט מחזק את הנושא של ההרצאה-כוחה של מילה גם אני רוצה לומר לך כל הכבוד על ה-22 פחות,(גם אני מנויה דרך האינטרנט מיוני וירדתי 15 ק"ג, אבל זה בגלל שלקח לי זמן להכנס לתכנית בלי פחמימות מ-5 כי עד אז ירדתי לאט ודשדשתי במקום בחודשים הראשונים). ולגבי הקבלה של ההערה אני חושבת שאת ממש חכמה שניתבת את ההערה לכיוון החיובי וצריך ממש להפיק מכך לקחים, שאפו ענק!!!ובהצלחה בהמשך  הדסוש גם לך מגיע שאפו,באמת סופר גוב.
תודה יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 16:10
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
וזה דבר שצריך להפנים כי זו דרך חיים לתמיד!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: בהצלחה!!!!! אומר את האמת הירידה בכל קצב שלא תהיה ואני מאלה שיורדת מהר, אכן ואכן ההתמודדות הגדולה היא השמירה כדרך חיים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 10:46
 רבקה Posts: 8411
|
ורדה יקירה כל הכבוד על הירידה נפלא . יום מקסים עם התחלה טובה ונשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 10:40
 dany Posts: 19819
|
וזה דבר שצריך להפנים כי זו דרך חיים לתמיד!!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
בהצלחה!!!!! אומר את האמת הירידה בכל קצב שלא תהיה ואני מאלה שיורדת מהר,
ההתמודדות הגדולה היא השמירה כדרך חיים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 08:01
|
בהצלחה!!!!! אומר את האמת הירידה בכל קצב שלא תהיה ואני מאלה שיורדת מהר,
ההתמודדות הגדולה היא השמירה כדרך חיים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 07:55
 vardae Posts: 37
|
הדס בוקר טוב, כמובן שמגיע גם לך שאפו גדול, אף אחד לא אמר שלטווח ארוך לא עדיף ירידה איטית,ואולי ההיפך הוא הנכון, אני כמובן מאד נהיניתי מהירידה המהירה,אבל עכשיו מרגישה שצריך להאט קצת את הקצב,ולכן במודע ובשליטה מרשה לעצמי פה ושם מעבר לתפריט היומי,אבל שומרת באדיקות על הענין של פחמימות עד 5.00. והבוקר כשעליתי על המשקל וראיתי שירדתי רק חצי ק"ג הייתי מאושרת,עד עכשיו זה היה 1 ק"ג בממוצע בשבוע,לפעמים אחד וחצי. אני מקווה להמשיך עכשיו בקצב של חצי ק"ג בשבוע. יום נפלא והמשך נפלא לכולן ושוב תודה ונשיבוקים(אימצתי את הצרוף)לכולן. ורדה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 05:28
 dany Posts: 19819
|
הדס וורדה אתן פשוט תלמידות מחוננות וראויות כל השבחים שבעולם............ כל הכבוד בנות המשיכו כך נשיבוקים ואהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 04:45
|
hadasosh1 כתב:
ורדה יקרה תודה על השיתוף. בהחלט מחזק את הנושא של ההרצאה-כוחה של מילה גם אני רוצה לומר לך כל הכבוד על ה-22 פחות,(גם אני מנויה דרך האינטרנט מיוני וירדתי 15 ק"ג, אבל זה בגלל שלקח לי זמן להכנס לתכנית בלי פחמימות מ-5 כי עד אז ירדתי לאט ודשדשתי במקום בחודשים הראשונים). ולגבי הקבלה של ההערה אני חושבת שאת ממש חכמה שניתבת את ההערה לכיוון החיובי וצריך ממש להפיק מכך לקחים, שאפו ענק!!!ובהצלחה בהמשך  הדסוש גם לך מגיע שאפו,באמת סופר גוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 00:55
|
ורדה יקרה תודה על השיתוף. בהחלט מחזק את הנושא של ההרצאה-כוחה של מילה גם אני רוצה לומר לך כל הכבוד על ה-22 פחות,(גם אני מנויה דרך האינטרנט מיוני וירדתי 15 ק"ג, אבל זה בגלל שלקח לי זמן להכנס לתכנית בלי פחמימות מ-5 כי עד אז ירדתי לאט ודשדשתי במקום בחודשים הראשונים).
ולגבי הקבלה של ההערה אני חושבת שאת ממש חכמה שניתבת את ההערה לכיוון החיובי וצריך ממש להפיק מכך לקחים,
שאפו ענק!!!ובהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 19:40
 ענת Posts: 3849
|
ורדה יקרה, שמחתי להכירך אתמול,כל הכבוד לך על הירידה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 17:27
 דרך המלך Posts: 5707
|
22 קילו דרך האינטרנט???? זאת ממש מחוננות... כל הכבוד כפול שתיים על הירידה ועל הקבלה של ההערה.. המשיכי כך בהצלחה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 17:22
|
יעלי,היה לי ברור שהרמיזה ללכת בעקבותיך היה ממקום של טוב לב, אבל לא תמיד אנחנו מסוגלים לקבל דברים גם אם באו מכוונה טובה. אכן זה אחד הדברים הנפלאים שקרו לי במקהלה,זה וג'נקינס... ואחרי זה כל השאר. להתראות מחר. ורדה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 16:14
 יעלי Posts: 589
|
רבקל'ה. ביום שני האומלל ההוא בתל אביב הייתי עם חברתי גילה- היא זו שהביאה אותי להרשם למירי. ככה השרשרת מתארכת, ובניגוד לאוכל - בו "חבר מביא חבר" שזה משהו די שלילי, אז כשחברים מביאים למירי חברים - זה דווקא חיובי למדי.....ו ורדה, שאפו על ה22 ק"ג. את נראית מדהים!! ובמקרה של החברה במקהלה שרמזה לך לעשות כמוני, אין לי כל ספק שהיא עשתה זו מטוב לב בלבד - היא פשוט כזאת! אין ספק שזה הדבר הטוב ביותר שקרה לך במקהלה- חוץ מהכייף של לשיר אצלי......
e=רבקה]ורדה יקרה האם זאת את שהיית עם יעלי בתל-אביב ופגשנו אותך בחוג יום שני ? ראשית רוצה להצדיע לך על הירידה הנפלאה שזכית לה אצל הגדולה מכולן וזה שקיבלת באהדה את מילותיה של חברתך להיום להצטרף לאוניברסיטה של מירי היקרה מגיע לך שאפו וזכית בגדול לפעמים אני רואה אנשים כל כך גדולים במימדים ורוצה לומר להם להצטרף אבל מפחדת מהתגובה
שיהיה לך הצלחה גם בהמ שך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 14:30
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
vardae חמודה כל הכבוד על הירידה עד כה יישר כוח ולגבי הערה שהפכה להארה של חברתך ממש שאפו שלקחת זאת בצורה כול כך חכמה לא כולם היו עושים זאת ממש אלופה המשיכי להיות איתנו ושמחים לשמוע על התהליך ושאת נהנת בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 13:53
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ורדה יקרה שמחים לקראתך בפורום המדהים שיעלי חברה יקרה ומכובדת כאן. היה כף גדול לפגוש אותך אתמול, את נראית נהדר ותלמידה ממש מחוננת. ומחזקת את הידוע לי שאין כמו מסגרת והתמדה. תישארי איתנו ושתפי אותנו בתהליך. את מוזמנת לבקר כשאת בתא אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 12:39
|
וואו,פשוט כייף עם החום הזה שכולכן שולחות, חיבוקים גדולים והמשך כייפי,ורדה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 12:37
|
רבקה כתב:
ורדה יקרה האם זאת את שהיית עם יעלי בתל-אביב ופגשנו אותך בחוג יום שני ? ראשית רוצה להצדיע לך על הירידה הנפלאה שזכית לה אצל הגדולה מכולן וזה שקיבלת באהדה את מילותיה של חברתך להיום להצטרף לאוניברסיטה של מירי היקרה מגיע לך שאפו וזכית בגדול לפעמים אני רואה אנשים כל כך גדולים במימדים ורוצה לומר להם להצטרף אבל מפחדת מהתגובה
שיהיה לך הצלחה גם בהמ שך
רבקה,המון תודה על הפרגון,אני לא הייתי עם יעלי ביום שני, הייתי אתמול בפתח -תקווה. המון הצלחה בהמשך,ורדה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|