12/01/2011 05:10
 אקורדיאון Posts: 16381
|
גפן את ילדה מקסימה ובדרך שאת הולכת ממתינות לך תוצאות נהדרות. המשיכי ועדכני ,שתפי אותנו.
בהצלחה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2011 05:05
 dany Posts: 19819
|
גפן מתוקה המון הצלחה והמשיכי להיות כאן איתנו מתוקה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 19:16
 קרולין Posts: 6651
|
גפן יקרה! ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו!
שמחה שאת איתנו .
כולנו כאן תמיד בשבילך.
ים של הצלחה בתהליךךךךךךךךךךךךךךךךךך.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 18:08
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
גפו מתוקה ברוכה הבאה לפורום הנהדר והמפרגן
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 17:52
 ענת Posts: 3849
|
יפיפית הכרמך כתב:
תודה רבה רבה !! כמה היענות !! כ"כ הרבה רעיונות , אני מקווה להספיק את כולם (:
אכן אדבר עם אבא ואיישב איתו את העניין וגם אשתדל לכתוב בפעם הבאה שתהיה לי בעיה עם השמירה .
מירי תודה על זה בהרצאה ואת מדהימה ורק שתדעי שמכל הדיאטניות והקבוצות שהשתתפתי בהן רק את ממש הצלחת לעזור לי ♥
גפן .
גפן יקרה את ממש מתוקה!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 17:44
 יפיפית הכרמך Posts: 4
|
תודה רבה רבה !! כמה היענות !! כ"כ הרבה רעיונות , אני מקווה להספיק את כולם (:
אכן אדבר עם אבא ואיישב איתו את העניין וגם אשתדל לכתוב בפעם הבאה שתהיה לי בעיה עם השמירה .
מירי תודה על זה בהרצאה ואת מדהימה ורק שתדעי שמכל הדיאטניות והקבוצות שהשתתפתי בהן רק את ממש הצלחת לעזור לי ♥
גפן .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 00:16
 tutit Posts: 2431
|
הי גפן מקווה שתכנסי לראות את כל מה שכתבו לך אל תעלמי מהפורום, באמת כדאי לשבת עם מירי שתייעץ לך מה לעשות והכי חשוב תתמידי כי זה מה שחשוב בשביל להצליח, חוץ מזה יש לך שם מקסים
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 17:41
 דרך המלך Posts: 5707
|
גפן חמודה ברוכה הבאה לפורום וכל הכבוד לך ששיתפת אותנו את יכולה אולי להציע לאבא בילוי משותף בסופר ולקנות את הדברים הנחוצים לך לדיאטה וכזמן איכות לעמוד במטבח יחדיו ולהכין סלט.... וכל דבר שמותר לך.... בהצלחה מותק סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 14:26
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ברוכה הבאה לפורום הנפלא ונרשם הכל אז אני בטוחה שתצליחי אנו איתך בהצלחה ותודה ששיתפת מקווים שתשארי איתנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 13:50
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
גפן יקרה יופי ששיתפת אני מבטיחה לדבר על זה בחוג ילדים היום. תמשיכי להיות איתנו כאן בפורום. אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 10:51
|
dany כתב:
כמה יפה שילדה כותבת כאן  אני ממש מעריצה את יכולת הפתיחות, תכונה שלדעתי תוכל לעזור לה להתגבר על המכשולים. ממש,אני פשוט מעריצה את הילדים הללו,אני מתרגשת לראותם מידי שבוע בסיומו של החוג,הם כל כך רציניים בתהליך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 08:15
 רייצ'ל Posts: 1323
|
ברוכה הבאה לפורום גפן יקירתי אני בטחה שמירי תוכל לענות על שאלותיך שיהיה לך בהצלחה בהמשך התהליך רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 05:12
|
כמה יפה שילדה כותבת כאן אני ממש מעריצה את יכולת הפתיחות, תכונה שלדעתי תוכל לעזור לה להתגבר על המכשולים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 04:49
|
גפן מתוקה ראשית אני מעריכה את הפתיחות שלך כילדה והרצון לטפל ולרזות. אני בטוחה שמירי תסייע לך ואת תגיעי לתוצאות נהדרות.
מאוד נשמח לשמוע ממך איך את מתקדמת .
מאחלת לך המון המון בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 00:23
 אשירה Posts: 4292
|
גפן חמודה, את עושה טוב שאת מתיעצת כשיש לך בעיה.
בקשר לארוחה אצל אבא גם אני חושבת שכדאי לך לשתף אותו ולבקש שיכינו לך אוכל מתאים,
ובקשר לכאבים ולפעילות הגופנית כדאי אולי להתייעץ עם רופא הילדים איך נוהגים כאשר יש כאבי גדילה.
חוץ מזה אני רוצה להגיד לך שכל הכבוד לך שאת בחוג של מירי ושאת דואגת לעצמך.
בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 20:10
|
גפן יקרה ברוך בואך לפורום אני בטוחה שמירי תענה לך על שאלותיך, אך גם אנחנוכאן יכולות לתת איזו עצה או שתיים. אם כואב אז אסור לאמץ את האברים הכואבים, אפשר לעשות הפסקה ורק לשמור היטב על התכנית. ושאת נוסעת לאבא כדאי שתשתפי אותו במאמצים שאת עושה על מנת לרדת במשקל ואני בטוחה שהוא כאבא אוהב רוצה את טובתך ויחד תוכלי להכין תכנית בכדי שהכל יעבור בשלום. מאחלת לך ערב נפלא והמון הצלחה. חיבוקי יפיפית הכרמך כתב:
היי מירי , זאת גפן מהחוג ילדים . יש לי כמה בעיות הייתי רוצה להתייעץ איתך בהן.
הראשונה היא שהורי גרושים ומאוד קשה לי לשמור אצל אבא כיוון שאצלו בבית לא שומרים ואני באה לשם רק כל סוף שבוע שני .
השנייה היא שכבר מהחופש התחילו לי כאבי ברכיים עקב גביהתי ובשבועות האחרונים הכאבים התחזקו . אני שוחה על בסיס קבוע מגיל חצי שנה וכעט עם כאבי הברכיים איני יכולה לשחות מבלי לסבול לאחר כל סיום בריכה . איני יכולה לצאת להליכות כי זה כואב לי אף יותר משחיה ואני מוצאת בעיה בעשיית הספורט עד שאדע מה אוכל לעשות .
אשמח אם תשתפי אותי ברעיונותיך .
גפן (:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 18:57
 ענת Posts: 3849
|
גפן החמודה ברוכה הבאה אלינו וכיף שאת איתנו, לגבי אביך אולי תספרי לו את התהליך שידאג לדברים שמתאימים לך שתפי אותו. בהצלחה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 18:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
שלום גפן מחוג הילדים וברוכה הבאה לפורום!! איזה כייף לראות כאן בפורום המקסים הזה גם ילדים. אני בטוחה שמירי כבר תייעץ לך מה לעשות אני רק רציתי לאחל לך בהצלחה ותהיי חזקה עם האוכל בזמן שאת מבקרת את אביך. אני בטוחה שאת מסוגלת לעמוד מול הפיתויים. חבל להרוס אז אל תגררי אחרי שאר בני הבית את חזקה!! המשך הצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 18:26
 יפיפית הכרמך Posts: 4
|
היי מירי , זאת גפן מהחוג ילדים . יש לי כמה בעיות הייתי רוצה להתייעץ איתך בהן.
הראשונה היא שהורי גרושים ומאוד קשה לי לשמור אצל אבא כיוון שאצלו בבית לא שומרים ואני באה לשם רק כל סוף שבוע שני .
השנייה היא שכבר מהחופש התחילו לי כאבי ברכיים עקב גביהתי ובשבועות האחרונים הכאבים התחזקו . אני שוחה על בסיס קבוע מגיל חצי שנה וכעט עם כאבי הברכיים איני יכולה לשחות מבלי לסבול לאחר כל סיום בריכה . איני יכולה לצאת להליכות כי זה כואב לי אף יותר משחיה ואני מוצאת בעיה בעשיית הספורט עד שאדע מה אוכל לעשות .
אשמח אם תשתפי אותי ברעיונותיך .
גפן (:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|