הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מה אתם יודעים אתמול היה לי חשק... ונתתי לו פורקן

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/01/2011 15:09

קרולין
קרולין
מיכלי יקרה!
חצי טירמיסו לא נורא...מידי פעם מגיע לך/לנו.

שבוע טוב ובהצלחה בשקילה.

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
09/01/2011 13:56

dany
dany
בהצלחה היום בשקילהsmile
ומקווה שאת מרגישה טוב.
נשיבוקים
טירמיסו זה טעים מאד מאדwink
0 קישור קבוע (Permalink)
09/01/2011 13:30

אקורדיאון
אקורדיאון
מכלי מגיע לך חצי טירמיסו רק תמורת הדרך שלך לכל אורך ההריון.
שהרי כבר אמרתי את פשוט מחוננת.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/01/2011 11:48

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מיכל חמודה
אכלת נהנת וזה בסדר חצי טרימיסו ומזה לא אמורה להתקלקל דיאטה
אז כל הכבוד על המודעות והשתדלות גם אצל הסבא בצפון ומצויין שאתם נהנים ותומכים אחד בשני המשיכו כך ואין שום סיבה שלא תאהבי את המשקל כשאת כה במודעות גם אם יש חריגות הרי את בהריון ואין שום סיבה שיהיו רגשי אשמה יש אנשים שלא בהריון והן צריכים .... בקיצור הכל בטוב טעם בהצלחה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
09/01/2011 10:08

שאפתנית
שאפתנית
היי מיכלי,
אכלת חצי קינוח ובהחלט מגיע לך. אני יודעת שאת בשליטה מלאה שומרת על עצמך ועל הבוטן הקטן ואני גם יודעת שגיתי לא יתן לך ליפול לתהומות אז יפה שפירגנת לעצמך ונהנת כי זה הכי חשוב - להינות.
עכשיו יום ראשון, חזרנו לשגרת האוכל והכל תקין.
נשיבוקים, שאפתנית.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/01/2011 09:09

מיכל שרון
מיכל שרון
אתמול בערב חזרתי מהצפון.. התחלתי להרגיש קצת חלושס והגרון התחיל לצרוב..
ישר לקחתי שני אקמול ונכנסתי למיטה, התכרבלתי עם גיתי, השלמנו פערים מהסופ"ש בנפרד (בעיקר סיפורי גבורה הדדיים על ההתמודדות עם האוכל והשליטה בשבת באופן כללי וגם קצת השלמות מהמשפחות).

בלילה היו לנו כרטיסים למופע סטנד אפ של אדיר מילר עם חברים, נכנסתי למקלחת, התלבשתי יפה וחם וההרגשה באופן כללי כבר היתה יותר טובה...
שעה וחצי נקרענו מצחוק שאין דברים כאלה... כמה צחוקים על זוגיות, על גברים ונשים ומה שביניהם, על נישואים ומה לא?
היה ממש מצחיק וכיפי וממש שמחתי שלא ויתרתי והלכתי.
אחרי ההופעה הלכנו לשבת בבית קפה.. והנה מתחיל לו הסיפור על החשק...

לפני חודשיים בערך נפגשתי עם קרוב משפחה יקר לי והוא הכיר לי מקום קטן וחמוד בהוד השרון ששם ישבנו לארוחת ערב.. בסופה הקרוב (הרזה יש לציין) הזמין טירמיסו בעוד שאני ויתרתי על קינוח.
אני בחיים לא אכלתי טירמיסו.. קינוח על בסיס קפה (שאני לא חובבת) נראה לי לא שווה את הטעימה והקלוריות.. אבל בכל זאת בסופו של אותו ערב התפתתי וטעמתי שני ביסים - היה מדהים!!!
מאז כל פעם שבא לי משהו מתוק אני מפנטזת על הטירמיסו הזה במקום הזה... שתבינו שאני וגיתי גרים 10 דקות נסיעה בלי פקקים מהטירמיסו המושחת הזה.. וכבר בכמה הזדמנויות כבשתי את היצרים ונמנעתי מלבקש מגיתי בקול מתפנק רווי הריון שייקח אותי לשם...

אבל אתמול ממש התחשק לי המתוק הזה שוב... ואתמול בסיטואציה שהיתה ואחרי שבוע של שמירה והקפדה (וחשוב לציין שבקיבוץ לא חסרו פיתויים מתוקים ועמדתי בכולם בגבורה ואפילו לא התחלתי כדי לא לגלות שוב בפעם המיליון שאין לי אופי) גיתי ואני החלטנו שהרווחתי את המתוק האמיתי גם אם זה בשעה 23:00 בלילה..
מה אני אגיד לכם.. זה היה מדהים וטעים ומפנק ומתוק בדיוק כמו שזכרתי ואפילו יותר...
אני מרגישה שהרווחתי את הפינוק הזה, אני מסרבת לתת מקום לרגשי אשמה ואני מקווה שחצי טירמיסו כזה לא ישפיע על שבוע שלם של השתדלות יתרה.
נכון שהשבוע יצאנו פעמיים ובשתי הפעמים זה נגמר בקצת יותר ממה שתכננתי.. ועדיין...

בכל אופן, זה היה כיף להרגיש ככה שהרווחתי את העונג הזה, זה היה כיף לאכול ולהנות משוחררת מנקיפות מצפון...
ומה שיהיה היום על המאזניים אני מבטיחה לקבל בברכה... כי השבוע הכל נרשם (כן כן.. גם הטירמיסו...) ומה שאני אקבל יהיה בדיוק מה שמגיע לי, כלומר בדיוק מה שהשקעתי בדיאטה השבוע.

שיהיה לכולנו שבוע מוצלח, שנרגיש רק טוב ובהצלחה לכולנו בשקילות Thumbs Up
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מה אתם יודעים אתמול היה לי חשק... ונתתי לו פורקן

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!