11/01/2011 05:25
 dany Posts: 19819
|
תחושת השליטה היא אדירה ובעצם אין משהו יותר נהדר ממנה!!!!!!!!!! כל הכבוד יקירה מקווה שתרגישי כבר בריאה חיבוקי נחושה כתב:
לילה טוב פורום יקר, הבוקר כבר הייתי בעבודה ולמרות שהאף עדיין לא פיקס והדיבור מאנפף חזרתי לעצמי. ממשיכה להקפיד עם האוכל והמצברוח די טוב. חזרתי כעת ממפגש עם 2 חברות שחיכו לי "3 חודשים" והחלטנו לא לבטל לא משנה מה. צחקתי נהניתי, כמובן התלבשתי יפה וצבעי טמבור אכלתי פחממות במידה לא בחזירות, צחצחתי שיניים וכעת אני עם מים חמים ולימון. עצם ההרגשה שלא נפלתי על קינוחים ורטבים, מחוננת אמיתית. מבטיחה מחר להתעדכן ולהגיב לילה טוב חמים וחלומות פז והחלמה לכל המצוננים אוהבתתתתתתתתתתת נחושה edited by נחושה on 1/10/2011
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 04:43
 אקורדיאון Posts: 16381
|
איה כיף כך ,פגישה עם חברות משולבת בשליטה,ממש הנאה ויישר כח. מאחלת לך החלמה מלאה,שמרי על עצמך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 00:45
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד נחושה על הקילו וחצי פחות-קיימת את מה שהבטחת! הרבה בריאות לך ולמיכלי תחזרו לעצמכן כמה שיותר מהר....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 23:45
 נחושה Posts: 6982
|
לילה טוב פורום יקר, הבוקר כבר הייתי בעבודה ולמרות שהאף עדיין לא פיקס והדיבור מאנפף חזרתי לעצמי. ממשיכה להקפיד עם האוכל והמצברוח די טוב. חזרתי כעת ממפגש עם 2 חברות שחיכו לי "3 חודשים" והחלטנו לא לבטל לא משנה מה. צחקתי נהניתי, כמובן התלבשתי יפה וצבעי טמבור אכלתי פחממות במידה לא בחזירות, צחצחתי שיניים וכעת אני עם מים חמים ולימון. עצם ההרגשה שלא נפלתי על קינוחים ורטבים, מחוננת אמיתית. מבטיחה מחר להתעדכן ולהגיב לילה טוב חמים וחלומות פז והחלמה לכל המצוננים אוהבתתתתתתתתתתת נחושה edited by נחושה on 1/10/2011
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 15:11
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי את מחוננת! בריאות שלמה !
ושבוע טוב ומוצלח.
נשיבוקים
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 13:51
|
בריאות לכלהחולים מיכלי שמרי על עצמך כיפליים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 13:23
|
דפי כתב:
נחושה יקרה כל הכבוד על הירידה. את אכן מצדיקה את שמך. מקווה שתרגישי טוב יותר. תנצלי את היום ליציאה לאוויר ותרגישי כמו חדשה. דפי. היי דפי מזמן לא היית ,לא להעלם.יום ושבוע מקסים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 12:25
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה יקרה, כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 11:43
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נחושתית הנחושה כל הכבוד על הירידה ממש אלופה יישר כוח ומקווה שתתחזקי ותבריאי לחלוטין ותודה על המשפט מהעיתון חזק ביותר... ולך מיכל שרון הרבה בריאות נוחי ושימרי על עצמך בהצלחה ושבוע נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 10:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב נחושה, אני שמחה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב ועשית בחוכמה שנשארת בבית עוד יום אחד לחיזוק הנפש והגוף. כל הכבוד על הירידה היפה, קילו וחצי זה מדהים בהחלט. אני מאחלת לך יום טוב ושתצליחי לצעוד באוויר הצח בין ממטר לממטר. שבוע מוצלח. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 08:57
 מיכל שרון Posts: 1318
|
כל הכבוד נחושה... זה בדיוק מה שהייתי צריכה לקרוא הבוקר (קמתי עם כאבי גרון, חלושס כללי והתכווצויות שרירים שלא יאומנו ברגליים).. כי זה מה שהפורום הזה עושה.. גם בבוקר שנראה לך פחות חיובי את מגלה שהכל אפשרי, תמיד יש מישהו שייתן לך מודל לחיקוי חיובי, תמיד מישהו יאיר את עינייך וישים אותך בנקודה הנכונה - זאת שבה את מקבלת פרופורציות נכונות לדברים... אז בדיוק כמוך אני גם נשארתי בבית ואני מתחייבת לא לתת לזה להשפיע על שבוע של רישום והקפדה ומאמצים. התפריט יישמר, הכמויות יימדדו והיום בערב נראה מה יהיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 08:48
|
תודה בנות, סיימתי כעת את עיתון הבוקר ושתיית כוס תה גדולה וחוזרת למיטה לישון מעט כי קמתי מוקדם. אשתדל לצאת לסיבוב כשיתחמם לקראת הצהריים לנשום אויר נקי ולתפוס קרני שמש אם תהיינה. כרגע גשום ואפרורי. משפט יפה שהיה כתוב בידיעות בכתבה על קלוד דדיה מאמנת אישית כתבה שם: "כשמדברים עם העבר הקו לעתיד תפוס"
אז תחשבו טוב ותחשבו קדימה והלאה, שבוע חדש מלא בהזדמנויות נהדרות להצליח.
נשיבוקים
נחושה
edited by נחושה on 1/9/2011
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 08:39
|
הי דפי בידיוק כתבתי שאת חסרה לנו והופעת יום נהדר כל טוב חיבוקי
quote=דפי]נחושה יקרה כל הכבוד על הירידה. את אכן מצדיקה את שמך. מקווה שתרגישי טוב יותר. תנצלי את היום ליציאה לאוויר ותרגישי כמו חדשה. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 08:38
|
נחושה באמת אני מורידה את הכובע......... ואפילו גלי קנאה מציפים אותי את סמל ודוגמא. גם במצב גופני ירוד הצלחת לשמור על מורל הגוף ולא להדרדר .......... כל הכבוד!!!!!!!!! אני מתביישת ואולי באמת אחשוב עליך כל השבוע ועל הקילו וחצי שירדת,מחוננת, הבאת לשאפתנית מתנה יפה ליום הולדתה עו ד שלושה ימים......... הבריאי מהר והמשיכי בדרך הנפלאה נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 08:37
 דפי Posts: 1126
|
נחושה יקרה כל הכבוד על הירידה. את אכן מצדיקה את שמך. מקווה שתרגישי טוב יותר. תנצלי את היום ליציאה לאוויר ותרגישי כמו חדשה. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 08:24
|
נחושה כשמך כן את,מחוננת והמשיכי . בריאות שלמה ושבוע מוצלח שלשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 07:52
|
בוקר טוב פורום אהוב,
החשיבה החיובית והקבלה של הורדת ההילוך והפינוק בשישבת עשו את שלהם.
אני מצוננת אבל הקפדתי על שתיית תה מרובה, נענע ולימון, הקפדתי על שינה ועל קריאה, ארוחות מזינות ולא להתנחם במתוק
וכעת אני מרגישה טוב יותר, למרות שלא אגיע לעבודה, אבל זה יאפשר לי להיות אתכם יותר וזאת כבר שמחה גדולה.
הבוקר חששתי לעלות על המשקל, הבטחתי לעצמי ולכם להוריד את המחוג וחששתי שהצינון ישפיע וחבל, אבל עשיתי את זה כמו גדולה
קילו וחצי פחות וזאת אכן ירידה...
כבר נכנסתי לתפריט כדי לראות את מהלך היום, להישאר עם היד על הדופק ולא לקלקל לי בכלום.
מאחלת לכולנו שבוע נפלא והחלמה לכל המצוננים,
אל תיפלו על מתוקים ועל אוכל...זה אפשרי אפילו כשחולים.
נשיקותתתתתתת ומבטיחה להכנס שוב בהמשך
נחושה edited by נחושה on 1/9/2011
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|