הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » השבוע החדש והחודש החדש

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/01/2011 12:01

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
נכתב הכל חמודה
אז מחזקת גם את ידך ומאחלת המון בהצלחה
יישר כוח על תובנותיך והעשייה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
09/01/2011 10:20

שאפתנית
שאפתנית
חיוך מהלב בוקר טוב,
אני מחזקת את ידיך ומשתתפת בצערך על מות חברתך.
אני שמחה שהצבת לעצמך מטרה ותתקדמי לאט לאט עד שתשיגי את כולה.
שיהיה לך שבוע טוב עם בשורות טובות.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/01/2011 05:37

dany
dany
חיוך מהלב היקרה
חיינו תמיד יהיו עליות ומורדות ומסיבות שונות ומשונות, כל אחד והחבילה שלו........ ואין אחד ללא חבילהupset
וכך בין הטיפות עלינו למצוא את הנתיב שיוליך אותנו לחיים טובים יותר, ומה שבידינו בידינו ומה שלא אי אפשר להילחם בכך חבל על הכוחות.
הדרך למצוא מטרות שאפשר לעמוד בהן ולבצע אותן היא הדרך הנכונה. דרך שבה לא נתרסק לרסיסים.
מאחלת לך הצלחה בכל משימה שאת לוקחת על עצמך.
באהבה
שבוע נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
09/01/2011 05:11

אקורדיאון
אקורדיאון
אנו נתונים לתהפוכות החיים ולא אחת הצער ולחילופין השמחה מהווים תרוצים נהדרים
לשחרר את הרסן.

בחרת להציב לעצמך יעד מוגדר ואני בטוחה שתקיימי לעצמך את ההבטחה ותגיע ליעד.

שבוע של שליטה.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/01/2011 19:26

ענת
ענת
לחיוך מהלב
בהצלחה בתהליך
הצבת לך מטרה טובה
שבוע נפלא ענת
0 קישור קבוע (Permalink)
08/01/2011 19:09

קרולין
קרולין
חיוך מהלב יקרה!
שבוע טוב , חודש ושנה טובה ומוצלחת שתהיה לך!

הצבת לך מטרות נהדרות : להיות רזה יותר ובריאה יותר! כל הכבוד לך! את יכולה! בהצלחההההההההה רבה בתהליך.

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
08/01/2011 17:51

חיוך מהלב
חיוך מהלב
מירי היקרה,
אני מנסה להיכנס לפחות ל-3 חודשים כפי שהצעת של ירידות טובות. אך כידוע כל מסע גדול או גם קטן יותר מתחיל בצעד קטנטן רק ליום אחד וכך אני מנסה לחיות. השבוע לא היה לי קל נפשית וגם פיסית אך אני מקווה לטוב שכן החל שבוע חדש וגם חודש חדש.

הארועים הקשים בדרום והעובדה שעוד איש צעיר נהרג בצה"ל אינם עושים את החיים קלים. גם ידידה טובה משכבר הימים הלכה לעולמה צעירה צעירה בת 60 כמעט. ידענו שהיא חולה אבל קיוונו עד הרגע האחרון והתפללתי המון בשבילה. יהי זכרך ברוך תמר. לפחות השארת אחרייך משפחה גדולה מאוחדת והרבה אנשים שמרגישים מיותמים.

לנושא דיאטה שוב. אני מודעת לכך שבחורף קשה יותר לשתות נכון, אז הקצבתי לעצמי כ-3 בקבוקים קטנים כל יום וכך יש לי מידה. מיום ליום אני למדה דברים נוספים על הגוף שלי ומה טוב לו. המים זה תמיד חשוב ונכון.
בשבת כשנמצאים בבית הדברים אינם פשוטים ואז אני נזכרתי באחד האמשים כשסיפרת שהיה לך קשה ואחרי כ-10 דקות קריאה באתר עבר לך החשק לאכול. יש להניח שגם זה נכון עבורי. אני קוראת את הכתוב והזמן חולף ואז חושבים על דברים אחרים .
זהו, טיפין טיפין אני הולכת עם כל מיני דברים שאמרת בהרצאה זו או אחרת הדברים מחלחלים ועוזרים לי לעבור עוד כמה שעות ועוד יממה וכל יום כזה שעובר בלי נפילות הוא הרי ברכה גדולה.

מאחלת לכל הקוראים והכותבים חודש נפלא (בלי פירות יבשים) אם אפשר. ובעיקר להמשיך בדרך כי אין לנו אחרת.

אגב, תוכניות האוכל בטלוויזיה פשוט מציפות אותנו ובמיוחד כשמכינים מתוקים עם מליון קלוריות כל אחד אני מתבוננת בטבחים הם רזים. איך אפשר?
טוב צריך ללמוד כיצד לנתק את הקשר בין מה שעושות הידיים ומה שעושה הפה. ועוד משהו שלמדתי. באמת לאכול לאט לאט כל ביס להרגיש בפה.
זה
עוזר גם לאכול פחות וגם לאכול יותר זמן ובכלל זה בריא. הבטחתי לעצמי השנה שבשנה הבאה אהיה רזה יותר ובריאה אף יותר מעכשיו.
נקווה שזה יעבוד. בכל רק בעזרתו של בורא העולם

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » השבוע החדש והחודש החדש

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!