09/01/2011 12:02
 שאפתנית Posts: 8392
|
שלום טולי, כייף לקרוא את דבריך ההומור, העשיה והאהבה... תמשיכי לכתוב אני נהנית לקרוא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 11:38
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
טולי חמודה כול הכבוד לך על ההכנה והעשייה ומאחלת לך לילות טובים מאלו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 06:50
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
יש חתולים מחונכים שלא קמים בארבע בבוקר אקורדיאון כתב: dany כתב: נדמה לי שאם אני הייתי מתחילה לבשל בשעות הללו בן זוגי היה משליך לי איזה נעל בראש...........סתאםםםםםםםםםםםםם משתדלת בשעות הללו להלך כעכבר לא להעיר אותו ולא את הכלב שלא ינדנד ויבקש החוצה  חחחחחח ליעלי יש חתולים אין לה בעיה. אכן אצלי זה לא היה כך,היו מתייצבים בצמד בארבע בבוקר.מוזר מאוד בלי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 05:39
 dany Posts: 19819
|
טולי שבוע טוב ללא כאבים וקרחצן.............. toly כתב:
אני מאוד ראוהבת את השיר הזה ואת יגאל בשן שלצערי כבר לא מזמר אך יש לו תוכנית רדיו נפלאה מידי שישי בצהריים ברשת ב' בשעות הסייאסטה בקייצר אמש נרדמתי מאוד מוקדם עם החדשות של 6 בערב כבר נחרתי מתחת לסדין החשמלי) הצמיגים שלי לא מחממים אותי מספיק כבר כבעבר... קרוב ל1 בלילה הקצתי כמו שאומרים אצלנו בשאנז אליזה- פרש משיגנע וגזוענט ובלשון פשוטה-נמרצת ואנרגטית כאילו זה 6 בבוקר מה עושים? הכנתי תה קמומיל ישבתי ליד המחשב וכתבתי וכתבתי עד 3 לפנות בוקר ועדין ערנית ואחוזת תזזית טוב כינסתי את מועצת העם-מוחי עציציי והטוכע'ס הידוע לשמצה(ורק לי מותר להשמיצו) שלי ופה אחד התקבלה החלטה- ללכת להכין מרק ברוקולי לשבת נשלפו הבצלים קולפו השומים סיר בינוני(מאז שמירי ציינה לא בגדול אני ממושמעת) במטבח השתרר ריח בית אימא ויחד עם הגשם בחוץ-אוירת חורף משגע הכנתי לי עוד תה שזיף והמתנתי עד שהמרק יהפוך לסמיך ומבעבע ברגע שהסתיים-נכנסתי למיטה רגועה ונינוחה וחרפתי עד ששכנתי צלצלה בבוקר ב10 לקםה ללא מאפה(הוראות מטכ"ל של מירי וממני) ולא תאמינו חוץ שישינתי מספר שעות קמתי ללא רעב בבוקר שתיתי נס קפה קטן אצל שכנתי בלבד ורק אז ירדתי ליוגורט ולקוואקר ולאופניים בבית איזו שבץ חורפית ומדליקה עד עתה ושככה ימשך גם הערב בשליטה ובשלווה לגוף ולנשמה אוהבת אתכם טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 05:38
|
יש חתולים מחונכים שלא קמים בארבע בבוקר
אקורדיאון כתב:
dany כתב: נדמה לי שאם אני הייתי מתחילה לבשל בשעות הללו בן זוגי היה משליך לי איזה נעל בראש...........סתאםםםםםםםםםםםםם משתדלת בשעות הללו להלך כעכבר לא להעיר אותו ולא את הכלב שלא ינדנד ויבקש החוצה  חחחחחח ליעלי יש חתולים אין לה בעיה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 05:15
|
dany כתב:
נדמה לי שאם אני הייתי מתחילה לבשל בשעות הללו בן זוגי היה משליך לי איזה נעל בראש...........סתאםםםםםםםםםםםםם משתדלת בשעות הללו להלך כעכבר לא להעיר אותו ולא את הכלב שלא ינדנד ויבקש החוצה  חחחחחח ליעלי יש חתולים אין לה בעיה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 16:21
|
נדמה לי שאם אני הייתי מתחילה לבשל בשעות הללו בן זוגי היה משליך לי איזה נעל בראש...........סתאםםםםםםםםםםםםם משתדלת בשעות הללו להלך כעכבר לא להעיר אותו ולא את הכלב שלא ינדנד ויבקש החוצה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 15:56
|
אכן שנמשיך השבוע כרגיל ובשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 15:05
 יעלי Posts: 589
|
טולי יקרה, יכולנו להפגש הלילה בנדודי שינה.... למה אני לא חשבתי על אופצית הבישול בשלב הזה? נשמור את זה לנדודים הבאים.... שמעתי בזמן האחרון סיפור נורא יפה על השיר קפה אצל ברטה, אבל אני לא מצליחה להזכר בו עכשיו, זה היה באחת מתוכניות הטלביזיה נדמה לי שעל צדי צרפתי שעשה צביקה הדר. מישהו זוכר???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 14:58
 toly Posts: 898
|
אני מאוד ראוהבת את השיר הזה ואת יגאל בשן שלצערי כבר לא מזמר אך יש לו תוכנית רדיו נפלאה מידי שישי בצהריים ברשת ב' בשעות הסייאסטה בקייצר אמש נרדמתי מאוד מוקדם עם החדשות של 6 בערב כבר נחרתי מתחת לסדין החשמלי) הצמיגים שלי לא מחממים אותי מספיק כבר כבעבר... קרוב ל1 בלילה הקצתי כמו שאומרים אצלנו בשאנז אליזה- פרש משיגנע וגזוענט ובלשון פשוטה-נמרצת ואנרגטית כאילו זה 6 בבוקר מה עושים? הכנתי תה קמומיל ישבתי ליד המחשב וכתבתי וכתבתי עד 3 לפנות בוקר ועדין ערנית ואחוזת תזזית טוב כינסתי את מועצת העם-מוחי עציציי והטוכע'ס הידוע לשמצה(ורק לי מותר להשמיצו) שלי ופה אחד התקבלה החלטה- ללכת להכין מרק ברוקולי לשבת נשלפו הבצלים קולפו השומים סיר בינוני(מאז שמירי ציינה לא בגדול אני ממושמעת) במטבח השתרר ריח בית אימא ויחד עם הגשם בחוץ-אוירת חורף משגע הכנתי לי עוד תה שזיף והמתנתי עד שהמרק יהפוך לסמיך ומבעבע ברגע שהסתיים-נכנסתי למיטה רגועה ונינוחה וחרפתי עד ששכנתי צלצלה בבוקר ב10 לקםה ללא מאפה(הוראות מטכ"ל של מירי וממני) ולא תאמינו חוץ שישינתי מספר שעות קמתי ללא רעב בבוקר שתיתי נס קפה קטן אצל שכנתי בלבד ורק אז ירדתי ליוגורט ולקוואקר ולאופניים בבית איזו שבץ חורפית ומדליקה עד עתה ושככה ימשך גם הערב בשליטה ובשלווה לגוף ולנשמה אוהבת אתכם טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|