09/01/2011 11:59
 שאפתנית Posts: 8392
|
מילי אני מצטרפת לדבריה של דובונית. יש למירי מאגר מתכונים כל כך גדול שתמיד אפשר למצוא משהו לגיוון ולארוח. שלא תחשבי שאלו מאכלים פחות טעימים ופחות מתאימים לארוח. אצלי המטבח עבר מזמן לטהרת המתכונים של מירי ולא משנה אם זה בישול משפחתי או לארוח. כולם אוכלים ונהנים ואין כמויות של שמן באוכל והכל טעים ונחטף. אני ממליצה לך בחום להשתמש במתכונים הללו יש פשטידות, בשרים, מרקים, סלטים ואפילו עוגות (עוגת הגבינה של מירי אהובה על כולנו והמתכון עבר במהירות אצל כל המשפחה) בהצלחה וכל הכבוד על השקילה!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 11:26
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מילי חמודה העיקר שזה מאחריך ועברת זאת יחסית בשלום אמצי לפעם הבאה את השיטה והמתכונים של מירי ותראי כמה מעולה זה שיהיה שבוע טוב ומוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 16:05
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן ניתן לארח נהדר עם מאכלים פחות מסוכנים לנו. בהצלחה בהתמודדות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 12:43
 dany Posts: 19819
|
יקירתי שמעי בעצתה של קרולין והתחילי לארח אחרת שגם לך ואולי דווקא לך יהיה מה לאכול אחר כך ליתר................. הצלחה חיבוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 12:26
 קרולין Posts: 6651
|
מילי יקרה! עשית טוב לא צריך אויבים בבית!
להבא יקירתי, אפשר לארח גם אחרת , עפ"י המתכונים של מירי שלנו... את לא תאמיני איך אנשים מתלהבים ולא מאמינים שזה גם טעים וגם ב ר י א.
המשך שבת נהדרת ובשליטה!
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 12:14
 מילי אלברג Posts: 3
|
היו אצלי אורחים יש התחייבות הכנתי מאכלים עטורי שומן ועוד דברים מפתים מאוד בנוסף הכנתי פלטת ירקות וחברה התעקשה להביא משהו אז ביקשתי שתביא סלט טונה וזה הציל אותי.
למחרת הזמנתי אורחים נוספים רק כדי לסיים את הפיתויים ולהמנע מלפגוש אותם שוב.
כי כשנשארים מאכלים מתחילים לאכול את החבלים.
(חבל לזרוק שואבים הכל)
כי תמיד שהאורחים הולכים ונשארים פיתויים רק אז מתחילה המלחמה הקשה.
מתפללת להמשיך ולשמור, ההרגשה שלנצח את האוכל....
אין עליה! 
בהצלחה לכולם! =)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|