11/01/2011 16:16
 אקורדיאון Posts: 16381
|
דובונית אכפת לי כתב:
מחזקת את דבריך דני לזכור את החיוב והחיוך ואכן לשנן בראשנו זה אפשרי אנו יכולות עוד התמדה ולכל מחשבה לא ראויה בטל ומבוטל בהצלחה מצטרפת!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 10:22
 רבקה Posts: 8411
|
שאפתנית יקירתי בוקר טוב את שואלת מה קורה פה ? ואת בטח רוצה תשובה על אף שאת כבר יודעת את כל התשובות המוח שלנו "****" ומצד שני הוא מאוד אנושי אם השמנמודים לא היו אוהבים לאכול היינו נקראים רזים קיבלו אותנו לבית הספר הגבוה בעיר ואנו תקווה שנצליח בו בהצטיינות בכל אופן שואפים לזה וננסה להתגבר על המכשולים שבדרך יום נפלא והשמש מאירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 09:48
 שאפתנית Posts: 8392
|
הקטע הוא שאני כל הזמן משננת איזו דרך עשיתי ובאמת כל הכבוד לעצמי על הדרך היפה והתוצאה המרשימה ומה שמטריד אותי זה למה אני לא מצליחה להמשיך באותה הדרך למה פתאום יש עצירה מה אני זקוקה למנוחה? זה לא מתאים עכשיו. עכשיו צריך לתת פוש אחרון עד הסוף ומשום מה זה לא קורה. העבר המזהיר והירידה היפה שאני נזכרת בהם כל יום לא מצליחים לתת את הדרייב הרציני שאני מחכה לו. מה קורה פה? דובונית אכפת לי כתב:
מחזקת את דבריך דני לזכור את החיוב והחיוך ואכן לשנן בראשנו זה אפשרי אנו יכולות עוד התמדה ולכל מחשבה לא ראויה בטל ומבוטל בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 14:05
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מחזקת את דבריך דני לזכור את החיוב והחיוך ואכן לשנן בראשנו זה אפשרי אנו יכולות עוד התמדה ולכל מחשבה לא ראויה בטל ומבוטל בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 11:40
 dany Posts: 19819
|
יעלי כותבת כל כך נכון ברגע של חולשה צריך לזכור את הדרך שכבר עשיתי ומה כבר הצלחתי ולא לשקוע במרה השחורה של מה שקרה עכשיו!!!!!!! ושמתבוננים לאחור ורואים את ההצלחה שהיתה ועדיין נמצאת כאן וצריך עוד קווץ בכדי להמשיך מקבלים המון כוח. אז בנות המון אופטימיות ולחפש את המילים הטובות שנותנות לנו דרייב נהדר להמשיך. נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 11:13
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: תודה לאל על כך שאתן פה  נשיקות.
תמיד לא נעזוב את גלגל ההצלה יום נהדר שטוף שמש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 10:51
|
dany כתב:
תודה לאל על כך שאתן פה  נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 08:02
 יעלי Posts: 589
|
תודה יקרה שלי, הכל כמובן כבר בשליטה החל מיום שבת בבוקר.... וכמובן שאני מנצחת, איך לא עם ירידה של 21 ק"ג??? לביאה כתב:
יעלי היקרה קראתי את הפוסטים וראיתי שכתבת אותו כבר שלשום, אבל בכל זאת אני מאחלת לך חזרה לשגרה הברוכה. גם אני הגזמתי עם האוכל ואין ברירה ממשיכים הלאה. אני שואלת את עצמי, הרי מה החלופה? להיות שמנה אני תמיד יכולה להיות... אבל להיות בריאה וחתיכה, כבר הרבה זמן שאני רק מתכננת להיות שם אבל לא באמת מגיעה. אז מה שהיה היה ממשיכים הלאה בעשייה ובהמשך להרצאה של מירי (כוחה של מילה) - תזכרי שאת מ-נ-צ-ח-ת ! באהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 07:13
 לביאה Posts: 402
|
יעלי היקרה קראתי את הפוסטים וראיתי שכתבת אותו כבר שלשום, אבל בכל זאת אני מאחלת לך חזרה לשגרה הברוכה. גם אני הגזמתי עם האוכל ואין ברירה ממשיכים הלאה. אני שואלת את עצמי, הרי מה החלופה? להיות שמנה אני תמיד יכולה להיות... אבל להיות בריאה וחתיכה, כבר הרבה זמן שאני רק מתכננת להיות שם אבל לא באמת מגיעה. אז מה שהיה היה ממשיכים הלאה בעשייה ובהמשך להרצאה של מירי (כוחה של מילה) - תזכרי שאת מ-נ-צ-ח-ת ! באהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 05:11
|
תודה לאל על כך שאתן פה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 04:41
|
יעלי כתב:
זו המציאות השמנמודה שבנו. מסתבר שגם כשאנחנו רזות בגוף, לעולם נשאר שמנמודות בשכל.... אקורדיאון כתב: dany כתב: מסכימה עם זה לחלוטין ובכל זאת ולמרות זאת נופלים אכן אנחנו מוזרים ביותר יעלי כתב: הבעיה העיקרית היא שגם ההנאה כבר חלקית בלבד.... דובונית אכפת לי כתב: העיקר יעלוש נהנת וזה ההכי חשוב שבוע טוב וברור שיש זמנים שבדיקת גבולו אינה רצויה אז התמדה בהצלחה כל כך זו המציאות. כן כנראה את המוח לא נוכל לשנות ולכן חשובה כל כך ההתמדה במסגרת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 23:14
|
זו המציאות השמנמודה שבנו. מסתבר שגם כשאנחנו רזות בגוף, לעולם נשאר שמנמודות בשכל.... אקורדיאון כתב:
dany כתב: מסכימה עם זה לחלוטין ובכל זאת ולמרות זאת נופלים אכן אנחנו מוזרים ביותר יעלי כתב: הבעיה העיקרית היא שגם ההנאה כבר חלקית בלבד.... דובונית אכפת לי כתב: העיקר יעלוש נהנת וזה ההכי חשוב שבוע טוב וברור שיש זמנים שבדיקת גבולו אינה רצויה אז התמדה בהצלחה כל כך זו המציאות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 21:03
|
dany כתב:
מסכימה עם זה לחלוטין ובכל זאת ולמרות זאת נופלים אכן אנחנו מוזרים ביותר יעלי כתב: הבעיה העיקרית היא שגם ההנאה כבר חלקית בלבד.... דובונית אכפת לי כתב: העיקר יעלוש נהנת וזה ההכי חשוב שבוע טוב וברור שיש זמנים שבדיקת גבולו אינה רצויה אז התמדה בהצלחה כל כך זו המציאות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 16:29
|
מסכימה עם זה לחלוטין ובכל זאת ולמרות זאת נופלים אכן אנחנו מוזרים ביותר
יעלי כתב:
הבעיה העיקרית היא שגם ההנאה כבר חלקית בלבד.... דובונית אכפת לי כתב: העיקר יעלוש נהנת וזה ההכי חשוב שבוע טוב וברור שיש זמנים שבדיקת גבולו אינה רצויה אז התמדה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 15:07
|
הבעיה העיקרית היא שגם ההנאה כבר חלקית בלבד.... דובונית אכפת לי כתב:
העיקר יעלוש נהנת וזה ההכי חשוב שבוע טוב וברור שיש זמנים שבדיקת גבולו אינה רצויה אז התמדה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 11:35
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
העיקר יעלוש נהנת וזה ההכי חשוב שבוע טוב וברור שיש זמנים שבדיקת גבולו אינה רצויה אז התמדה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 06:49
|
dany כתב:
שבוע טוב ללא בדיקת גבולות  אכן זה בדיוק מה שקורה לנו. שוב מספיק עם זה,הגבלות ידועים מראש אין צורך בבדיקות מיותרות לחלוטין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 05:40
|
שבוע טוב ללא בדיקת גבולות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 05:16
|
dany כתב:
ומי אמר שלהיכנס עם ראש בריא למיטה חולה זו לא טעות  ??????????? ואת אכן חכמה זאת אני יכולה להעיד כי פגשתי אותך. יעלי כתב: דניל'ה - זו לא היתה טעות. זה היה להכנס לחור השחור עם ראש צלול לחלוטין.... אבח נכון - אני אישה מזה חכמה.......סתם dany כתב: כן באמת רצוי שלעולם לא נחזור לתת לעצמנו "מחמאות" הן לא עוזרות אלא עושות את הפעולה ההפוכה, כמו הורה שאומר לילד שלו מילים לא יפות ואז בסופו של עניין הילד מאמין שהוא לא שווה.......... גם אנחנו כאלו, אז היתה טעות ובני אדם טועים.......... ומי שלא טועה לא לומד!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: שבת שלום יעלי,מקווה שאכן הצלחת להרגע ולחזור לישון עוד קצת גשום בחוץ ומתאים לחזור לישון. מאחלת לך כמובן המון הצלחה היום במלאכת הניצוח.
ובבקשה לא לכנות את האישה כלבבי מטומטמת כי את לא,כולנו בודקים גבולות והכל בסדר,
הלאה. אמת ,טעות .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 16:24
|
מקסים מקסים יעלי כתב:
תודה אשירה, היה קונצרט מצוין, הכנסיה היתה מפוצצת, והתזמורת המקהלה והסולניות שרו נפלא. כייף של יום. אשירה כתב: יעלי מאחלת לך קונצרט מוצלח ומהנה היום!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|