09/01/2011 15:07
 קרולין Posts: 6651
|
הדסי יקרה! מה שהיה היה....ממשיכים הלאה במלוא המרץ.
שיהיה לך שבוע טוב ומוצלח.
נשיבוקים
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 13:57
 dany Posts: 19819
|
שבוע מקסים מלא אופטימיות והמון הצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 13:32
 אקורדיאון Posts: 16381
|
דובונית אכפת לי כתב:
אין ברירה חייב להיות אופטימים יחד נצליח אין לנו אופציה אחרת שבוע טוב אקורדיאון כתב: דובונית אכפת לי כתב: בנות יקרות כוחה של מילה זוכרות לא משנה כבר הלמה ולא משנה הדיבור הלא ראוי כלפי עצמנו הסתכלו על מה שהשגתן ושבחו את עצמכן לימדו על מה שקרה והפיקו לקחים לפעם הבאה תהיו במודעות כמה שניתן והכי חשוב לזכור אנו אנושיים אז קרה ואנו בידיים הכי טובות שאפשר אז לא להתייאש תזכרו שאין אדם מושלם ולעולם לא חוסן אלא עבודה קשה על המשמר אז בחיוך ואהבה תחכינו את עצמכן להמשך שבת בשליטה ושבוע עם הכנות ועשייה מראש היה מה שהיה והכל עוד לפנינו בהצלחה אהבתי את האופטימיות יקירה. את צודקת מאוד,אין לנו דרך אחרת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 11:18
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אין ברירה חייב להיות אופטימים יחד נצליח אין לנו אופציה אחרת שבוע טוב  אקורדיאון כתב:
דובונית אכפת לי כתב: בנות יקרות כוחה של מילה זוכרות לא משנה כבר הלמה ולא משנה הדיבור הלא ראוי כלפי עצמנו הסתכלו על מה שהשגתן ושבחו את עצמכן לימדו על מה שקרה והפיקו לקחים לפעם הבאה תהיו במודעות כמה שניתן והכי חשוב לזכור אנו אנושיים אז קרה ואנו בידיים הכי טובות שאפשר אז לא להתייאש תזכרו שאין אדם מושלם ולעולם לא חוסן אלא עבודה קשה על המשמר אז בחיוך ואהבה תחכינו את עצמכן להמשך שבת בשליטה ושבוע עם הכנות ועשייה מראש היה מה שהיה והכל עוד לפנינו בהצלחה אהבתי את האופטימיות יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 10:03
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי שלום, הבנות כבר כתבו לך הכל וכתבו כל כך יפה שאין לי להוסיף לדבריהן למעט זה שאני מחזקת את ידיך. נפלת ועכשיו את מנקה ברכיים וממשיכה הלאה. אלה הם חיינו ואנחנו נמשיך להתמודד עם הנפילות אבל כל פעם נשתדל לקום יותר מהר עם כמה שפחות נזקים. נשיבוקים, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 09:47
|
דובונית אכפת לי כתב:
בנות יקרות כוחה של מילה זוכרות לא משנה כבר הלמה ולא משנה הדיבור הלא ראוי כלפי עצמנו הסתכלו על מה שהשגתן ושבחו את עצמכן לימדו על מה שקרה והפיקו לקחים לפעם הבאה תהיו במודעות כמה שניתן והכי חשוב לזכור אנו אנושיים אז קרה ואנו בידיים הכי טובות שאפשר אז לא להתייאש תזכרו שאין אדם מושלם ולעולם לא חוסן אלא עבודה קשה על המשמר אז בחיוך ואהבה תחכינו את עצמכן להמשך שבת בשליטה ושבוע עם הכנות ועשייה מראש היה מה שהיה והכל עוד לפנינו בהצלחה אהבתי את האופטימיות יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 09:15
 אשירה Posts: 4292
|
הדס חמודה, ראשית כל הכבוד על ה-15 שירדו, מה שהיה עבר, ממשיכים הלאה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 08:04
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בנות יקרות כוחה של מילה זוכרות לא משנה כבר הלמה ולא משנה הדיבור הלא ראוי כלפי עצמנו הסתכלו על מה שהשגתן ושבחו את עצמכן לימדו על מה שקרה והפיקו לקחים לפעם הבאה תהיו במודעות כמה שניתן והכי חשוב לזכור אנו אנושיים אז קרה ואנו בידיים הכי טובות שאפשר אז לא להתייאש תזכרו שאין אדם מושלם ולעולם לא חוסן אלא עבודה קשה על המשמר אז בחיוך ואהבה תחכינו את עצמכן להמשך שבת בשליטה ושבוע עם הכנות ועשייה מראש היה מה שהיה והכל עוד לפנינו בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 06:15
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 06:00
|
dany כתב:
טוב מה אוסיף שגם אני לא הייתי במיטבי ולא יש סיבה.......... נו תמיד יש סיבה למסיבה לא??????????? עזבו הכל תירוצים ואפשר להתגבר על הכל , אך בגלל זה אנחנו שמנמודים כי לא יפה לומר שמנים............ בראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אתכן יקירותי והיום יום חדש וזמירות חדשות נשיקות נשיבוקים!!!!שמנמודים אמיתיים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 05:52
|
טוב מה אוסיף שגם אני לא הייתי במיטבי ולא יש סיבה.......... נו תמיד יש סיבה למסיבה לא??????????? עזבו הכל תירוצים ואפשר להתגבר על הכל , אך בגלל זה אנחנו שמנמודים כי לא יפה לומר שמנים............ בראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אתכן יקירותי והיום יום חדש וזמירות חדשות נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 05:48
|
הדסוש שבת שלום מתוקה,מזדהה עם כל מילה כי גם אצלי עבר אתמול הוריקן על שום מה?אין תשובה. הרגע כתבתי לדני החלטתי שלא להכנס ללמה ואיך וקלקלתי.
ממשיכה מהיום כרגיל ,למעט שרע לי בקיבה וזה מאותת לי על מעללי יום אתמול הכל
חוזר לשיגרה,אין מצב אחרי ההשיגים שלנו להרים ידיים ולהתמרמר,זה לא נ מועיל,נהפוך הוא.
שיהיה לנו יום של שליטה.
נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 05:17
|
הדסי בוקר טוב ושבת שלום מה שהיה היה ואת מהיום שומרת בחזרה כפי שצריך. לא נעים להיזכר עד כמה היכולות שלנו לא נעלמות אך זהו!!!!!!!!! יום נהדר, שבת נפלאה חיבוקי חזק hadasosh1 כתב:
מקווה שלא אעלה עד שבוע הבא. חזרתי לעצמי ואני לא מוכנה להמשיך עוד דקה את ההוריקן שנפל עליי היום (כמובן שהייתי מוזמנת ודוקא הכינו במיוחד בשבילי פשטידת תרד דיאטטית אבל אני לא הסתפקתי רק בדיאטטי וטעמתי מכל שאר המאכלים כדי לא לקפח אף אחד מהם  , כבר השלמתי עם מה שהיה ואני מדברת לעצמי מאז-קורה,אנחנו לא מושלמים, ואין 100 אחוז. ובכל זאת איזו הרגשה לא טובה לא להיות בשליטה...................... זה כ"כ אני שהייתי לפני הדיאטה,לא רוצה לחזור לשם אחרי 15 ק"ג שנשרו. מבטיחה מחר לחזור לתכנית להמשיך לרדת לשמור,להתמיד. ומקווה לחשוב טוב כדי שיהיה טוב. נשיקות לכולכם ............. 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 04:05
 יעלי Posts: 589
|
הדסי יקירתי, מה שהיה היה, העיקר כפי שכתבת להכנס שוב מהבוקר לשליטה ולחזור לעניינים. כמו שכתבת, תחשבי טוב יהיה טוב.... נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 01:19
 tutit Posts: 2431
|
מקווה שלא אעלה עד שבוע הבא. חזרתי לעצמי ואני לא מוכנה להמשיך עוד דקה את ההוריקן שנפל עליי היום (כמובן שהייתי מוזמנת ודוקא הכינו במיוחד בשבילי פשטידת תרד דיאטטית אבל אני לא הסתפקתי רק בדיאטטי וטעמתי מכל שאר המאכלים כדי לא לקפח אף אחד מהם , כבר השלמתי עם מה שהיה ואני מדברת לעצמי מאז-קורה,אנחנו לא מושלמים, ואין 100 אחוז. ובכל זאת איזו הרגשה לא טובה לא להיות בשליטה...................... זה כ"כ אני שהייתי לפני הדיאטה,לא רוצה לחזור לשם אחרי 15 ק"ג שנשרו. מבטיחה מחר לחזור לתכנית להמשיך לרדת לשמור,להתמיד. ומקווה לחשוב טוב כדי שיהיה טוב. נשיקות לכולכם .............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|