11/01/2011 04:34
 אקורדיאון Posts: 16381
|
hadasosh1 כתב:
  גם אני אהבתי ללמוד רק שהמורה היה טוב מרתק ומעניין... היו לי כמה מורים שחיכיתי לשיעור איתם(מתמטיקה,ספרות,חיבור) וכמה שממש נרדמתי (היסטוריה כל חיי היו מורים משעממים רצחחח) הרבה הצלחה בלימודים......ובדיאטה נשיקות אמן לכולנו!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2011 01:46
 tutit Posts: 2431
|

גם אני אהבתי ללמוד רק שהמורה היה טוב מרתק ומעניין... היו לי כמה מורים שחיכיתי לשיעור איתם(מתמטיקה,ספרות,חיבור) וכמה שממש נרדמתי (היסטוריה כל חיי היו מורים משעממים רצחחח)
הרבה הצלחה בלימודים......ובדיאטה נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2011 13:44
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אהה אחלה שמחה לשמוע יש כאלו ומקווה שכל מי שנפגוש בו יהיה כזה המשך שבוע טוב קרנושה כתב:
דובונית אכפת לי כתב: איך קיבלת משוב זה לא שאלון אנונימי ??? ולגבי שאר דבריך אכן אמונה ותקווה הם דברים עוצמתים שמניעים אותנו קדימה בהצלחה בהמשך ושאירה אכן אין כמו הטובים שאנו זוכרים לכל החיים ובזכותם חיינוו טובים יותר בשאלון פרגנתי עליה, בפורום פרגנתי לה באופן ישיר, משום שהיא מקסימה וכך החומר יושב גם בראש והכל בגלל הגישה שלה. היא כמובן מאד התרגשה ושמחה. לי זה עשה טוב בלב כי מגיע לה. אני מאחלת מכל הלב גם לך יקירה, שיהיו לנו רק מנחים רציניים כאלו..שיש באמת מה לקחת מהם ולהביא כמובן ציונים יפים  נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 12:17
 קרנושה Posts: 3420
|
דובונית אכפת לי כתב:
איך קיבלת משוב זה לא שאלון אנונימי ??? ולגבי שאר דבריך אכן אמונה ותקווה הם דברים עוצמתים שמניעים אותנו קדימה בהצלחה בהמשך ושאירה אכן אין כמו הטובים שאנו זוכרים לכל החיים ובזכותם חיינוו טובים יותר
בשאלון פרגנתי עליה, בפורום פרגנתי לה באופן ישיר, משום שהיא מקסימה וכך החומר יושב גם בראש והכל בגלל הגישה שלה. היא כמובן מאד התרגשה ושמחה. לי זה עשה טוב בלב כי מגיע לה. אני מאחלת מכל הלב גם לך יקירה, שיהיו לנו רק מנחים רציניים כאלו..שיש באמת מה לקחת מהם ולהביא כמובן ציונים יפים נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 11:24
|
איך קיבלת משוב זה לא שאלון אנונימי ??? ולגבי שאר דבריך אכן אמונה ותקווה הם דברים עוצמתים שמניעים אותנו קדימה בהצלחה בהמשך ושאירה אכן אין כמו הטובים שאנו זוכרים לכל החיים ובזכותם חיינוו טובים יותר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 13:11
|
קרולין כתב:
קרנושה יפתי! את כ"כ צודקתתתתתתתתתתת! למילים יש המון כוח, עוצמה ואנרגיות! אוהבת לקרוא אותך ואת דברייך החכמים המשך שבת נהדרתתתתתתתתתתת. נשיבוקים קרולין. 
תודה אהובתי! כבר קיבלתי משוב ממנה שעשיתי לה את השבת כבר עשה לי טוב בנשמהההההההה! וכשאני חושבת על זה מתנגן לי השיר "תשמור על האמונה..היא תשמור עליך ער, אל תישבר"..כי אם מישהו מאמין במשהו-העולם יתהפך ולא יזיזו אותו ממקומו, כשהם באים להנחות אותך ללמידה והם מאמינים ועומדים בנאמנות מוחלטת למה שהם מוציאים מהפה אז גם התלמידים קשובים ומצליחים להפנים.
דומגא מובהקת-אנחנו וההצלחה שלנו עם מירי. כל אחד בדרכו הוא..נשיקות יפתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 12:29
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפתי! את כ"כ צודקתתתתתתתתתתת! למילים יש המון כוח, עוצמה ואנרגיות!
אוהבת לקרוא אותך ואת דברייך החכמים
המשך שבת נהדרתתתתתתתתתתת.
נשיבוקים
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 09:38
 אשירה Posts: 4292
|
כל כך נכון, הרבה דברים בחיים שלנו מוכתבים על ידי האנשים שאנו פוגשים בדרך, את הרעים בהזדמנות ראשונה עוזבים ושוכחים, הטובים מצליחים להפרות, להעשיר, ולהטביע את חותמם עלינו לפעמים לכל חיינו!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 08:59
|
dany כתב:
קרנושה יקרה מה ששמחתי במיוחד מהפוסט שלך הוא יכולת הפירגון לאחר. זה לא מובן מאליו כי יש כאלו שנהנים מאד מקורסים או ממנחים אך שבאים לרשום משוב משום מה נעשים מאד קמצנים ביכולת הפירגון. אז יקירתי דעי לך שהתכונה הזו שלך היא שווה זהב. שבת שלום נשיבוקים ואהבה דנוש תודה אהובתי. אני לא מקמצת כשאני חושבת שמגיע למישהו וגם היה מנחה שבא רק לסמן V אז גם הוא קיבל משוב בהתאם מכל הכיתה שהתחפפה מהשיעורים שלו, הוא נתן את המינימום וכך זה התבטא בציונים ובכל היתר. יש להם משמעות אדירה על הסטודנט/ התלמיד והם לעיתים מקלים ראש וחבל. אבל כולי תקווה שיהיו לי רק מנחים כאלו, שמתמסרים ומעבירים את הכל באהבה ובאמונה שלמה במקצוע שלהם משום שזה מורגש. נשיבוקים. קרנושה כתב: אני לומדת עכשיו, למעשה מסיימת קורס מרתק בפסיכולוגיה..אחד מהסדרה וכל כך נהנית. לא רק החומר הוא זה שמרתק אותי אלא המנחה שלי שפשוט אין מילים עליה, זה מדהים איך מנחה אחד גרם לי לא לרצות להגיע לשיעורים ואיך מנחה אחד סוחף אותי לכל שיעור ואם אני מפסידה אני מתבאסת. אין לי מושג כמה מרוויח היום מנחה באוניברסיטה אבל אני בהחלט יכולה לומר שהכל הכככככל עניין של גישה, איך וכיצד אתה מעביר את דבריך לקהל, במקרה שלי לסטודנטים, כשזה חומר מורכב ויש בו מיליון פרמטרים וחוטים של קשרים שאתה מודע ולא מודע להם זה לא משהו קל והיא מדהימה ומזכירה לי מישהי שגורמת לי כל שבוע להתיצב..ללמוד, לזוזזזזז להפנים ולהרחיב אופקים חדשים.
בין היתר, לקראת הסיום של כל קורס מגיע כמו שעון משוב שצריך למלא על כל מנחה ואני חושבת שהיד שלי היתה מאד משוחררת על הפרגונים ועל המילים כי זה בא מכל הלב. לפעמים מילים חמות עושות את שלהן, למילים יש כח וכח משמעותי למי שבוחר לקחת אותן.. ובלי כל קשר, שיהיה סופ"ש מקסיםםםםם לכולם, המון המון שליטה, מחשבות על טרנספורמציה, על שינויים, על ביצוע בשטח ו...אהבה. ממני שאוהבת. 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 08:56
|
דובונית אכפת לי כתב:
קרנושה מבינה לליבך גם אני לומדת קורס כרגע עם אחת ה- מנחות וכל עבודתם קודש והרי זה משובח הלוואי ויהיו עוד אלו 
נכון יקירתי, גם את בתוך הלופ הזה. זה בדיוק כך. גם הציונים משקפים את זה בהתאם..הלוואי שיהיו לנו בעיקר כאלו מנחים הא?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 07:50
|
קרנושה מבינה לליבך גם אני לומדת קורס כרגע עם אחת ה- מנחות וכל עבודתם קודש והרי זה משובח הלוואי ויהיו עוד אלו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 05:31
 dany Posts: 19819
|
קרנושה יקרה מה ששמחתי במיוחד מהפוסט שלך הוא יכולת הפירגון לאחר. זה לא מובן מאליו כי יש כאלו שנהנים מאד מקורסים או ממנחים אך שבאים לרשום משוב משום מה נעשים מאד קמצנים ביכולת הפירגון. אז יקירתי דעי לך שהתכונה הזו שלך היא שווה זהב. שבת שלום נשיבוקים ואהבה
קרנושה כתב:
אני לומדת עכשיו, למעשה מסיימת קורס מרתק בפסיכולוגיה..אחד מהסדרה וכל כך נהנית. לא רק החומר הוא זה שמרתק אותי אלא המנחה שלי שפשוט אין מילים עליה, זה מדהים איך מנחה אחד גרם לי לא לרצות להגיע לשיעורים ואיך מנחה אחד סוחף אותי לכל שיעור ואם אני מפסידה אני מתבאסת. אין לי מושג כמה מרוויח היום מנחה באוניברסיטה אבל אני בהחלט יכולה לומר שהכל הכככככל עניין של גישה, איך וכיצד אתה מעביר את דבריך לקהל, במקרה שלי לסטודנטים, כשזה חומר מורכב ויש בו מיליון פרמטרים וחוטים של קשרים שאתה מודע ולא מודע להם זה לא משהו קל והיא מדהימה ומזכירה לי מישהי שגורמת לי כל שבוע להתיצב..ללמוד, לזוזזזזז להפנים ולהרחיב אופקים חדשים.
בין היתר, לקראת הסיום של כל קורס מגיע כמו שעון משוב שצריך למלא על כל מנחה ואני חושבת שהיד שלי היתה מאד משוחררת על הפרגונים ועל המילים כי זה בא מכל הלב. לפעמים מילים חמות עושות את שלהן, למילים יש כח וכח משמעותי למי שבוחר לקחת אותן.. ובלי כל קשר, שיהיה סופ"ש מקסיםםםםם לכולם, המון המון שליטה, מחשבות על טרנספורמציה, על שינויים, על ביצוע בשטח ו...אהבה. ממני שאוהבת. 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2011 20:59
 יעלי Posts: 589
|
קרנושינקה, אין ספק לשמורה ולמרצה באוניברסיטה או בבית הספר יש את המשקל הכבד ביותר על אהבת המקצוע. אני זוכרת את הבן שלי כשהיה בבית הספר, כל שנה השתנו לחלוטין המקצועות שאהב או שנא, וזה היה אך ורק בהתאם למורה שלימד או לימדה אותו. כשהוא אהב אותם, הוא אהב גם את המקצוע, וכששנא - שנא גם את המקצוע. אני חושבת שגם בתחומים אחרים בחיים יש השפעה אדירה לאנשים בהם אנחנו נתקלים. שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2011 19:56
 אקורדיאון Posts: 16381
|
קרנושי התופעה הזו נכונה למהלך חיינו אם מדובר בגננת במורים בבתי הספר,השפעתם על הרצון להתמיד וללמוד היא אדירה ,כל כך תלוי מי עומד מולך ואיך הוא מגיש לך את הדברים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2011 19:51
|
אני לומדת עכשיו, למעשה מסיימת קורס מרתק בפסיכולוגיה..אחד מהסדרה וכל כך נהנית. לא רק החומר הוא זה שמרתק אותי אלא המנחה שלי שפשוט אין מילים עליה, זה מדהים איך מנחה אחד גרם לי לא לרצות להגיע לשיעורים ואיך מנחה אחד סוחף אותי לכל שיעור ואם אני מפסידה אני מתבאסת.
אין לי מושג כמה מרוויח היום מנחה באוניברסיטה אבל אני בהחלט יכולה לומר שהכל הכככככל עניין של גישה, איך וכיצד אתה מעביר את דבריך לקהל, במקרה שלי לסטודנטים, כשזה חומר מורכב ויש בו מיליון פרמטרים וחוטים של קשרים שאתה מודע ולא מודע להם זה לא משהו קל והיא מדהימה ומזכירה לי מישהי שגורמת לי כל שבוע להתיצב..ללמוד, לזוזזזזז להפנים ולהרחיב אופקים חדשים.
בין היתר, לקראת הסיום של כל קורס מגיע כמו שעון משוב שצריך למלא על כל מנחה ואני חושבת שהיד שלי היתה מאד משוחררת על הפרגונים ועל המילים כי זה בא מכל הלב. לפעמים מילים חמות עושות את שלהן, למילים יש כח וכח משמעותי למי שבוחר לקחת אותן..
ובלי כל קשר, שיהיה סופ"ש מקסיםםםםם לכולם, המון המון שליטה, מחשבות על טרנספורמציה, על שינויים, על ביצוע בשטח ו...אהבה. ממני שאוהבת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|