הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבת שלום מהצפון הרחוק והגשום

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
07/01/2011 20:07

gity1
gity1
כל הכבוד גורי תמשיכי לשמור ככה גם בצפון
ואני בטוח שתבואי על שכרך מחר בשקילה
בינתיים אני בבית גם משתדל לשמור ובין תרגיל למבחן אני בעיקר
שותה הרבה ואוכל סלטים, שיהיה המשך סופ"ש מוצלח לך ולכל הפרום
נ.ב.
תמסרי לבוטן שאבא אוהב אותו smile
וגם אותך
0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2011 19:32

מיכל שרון
מיכל שרון
ערב נעים פורום יקר, כמו שהבנתם בוודאי אני שוב בקיבוץ...

נסעתי היום אחרי הלימודים... ואיזה כיף למרות הפקקים (כי קצת גשם אז כולם נהיים צבים שאין דברים כאלה) כל הירוק והשדות הנקיים והריח של הגשם באוויר והשמיים שהתבהרו לפרקים ועשו צורות עננים יפיהפיות...

קודם כל עדכונים - השבוע עבר לו מדהים... הרישום ממש הציל אותי ועזר לי וביום רביעי התגליתי במלוא מחוננותי כשאפילו ביום הארוך והמייגע של הלימודים בירושלים (ברביעי) אחרי דיונים סוערים רבים עם גורי לחמניות ומאפים, עם טסי פירות ושאר שוקולדים פתחתי את קופסת הירקות.. נשארתי עם הפשטידת טונה שהוכנה מבעוד מועד ופסחתי על כל השאר... בגבורה רבה יש לומר!
ולראשונה מאז שהתחלתי ללמוד בירושלים עברתי יום לימודים ארוך כזה בלי חריגה בפחמימות!!!! Applause
בקיצור למי שעוד מתלבט - הרישום כל כך עוזר ואם אני יכולה.. גם אתם יכולים... זה רק עניין של החלטה...

ביום חמישי בעקבות ההמלצה של מירי הלכנו בערב לראות בתיאטרון גשר (המדהים כשלעצמו) את סונטת קרויצר - חבר'ה, גיתי השיג לנו כרטיסים בשורה ראשונה וזו היתה חוויה.. שעה וחצי של התעלות והנאה ורגש...איבגי היה מדהים.. החזיק אולם שלם שעה וחצי בלי שהרגשנו בכלל במשחק פנטסטי, העברית שהתנגנה בפיו היתה ממש תאווה לאוזניים שצמאות לקצת שפת תרבות באווירה הקלוקלת ששולטת בארץ.. קצת עברית רבותי!!!!
כל אפקט שהבמאי הוסיף למשחק עצמו לא בא לחפות על משהו כי אם רק העצים והדגיש את ההצגה והטקסט והמסר ואכן הוידאו של אבי היה משובח ומיוחד והוסיף נופך מיוחד מאוד להצגה כולה.
רעיון וביצוע יוצאים מן הכלל!!!
ועוד מילה קטנה.. כי הרי זה כבר לא רק אני וגיתי... גם הבוטן שלנו מאוד התרשם... מצפירת הרכבת בתחילת ההצגה ועד לסופה עם התנגן הסונטה בעוצמה העובר הלא כל כך קטן שלנו לא הפסיק לזוז ולהתנועע ולבעוט כל ההצגה וכשהפסנתר הרעים בוטן חגג יחד איתו...
מסתבר שהוא ובטהובן זה סיפור אהבה wink בקיצור זה רק הוסיף עוד מימד של התרגשות לכל הערב הנפלא הזה.

אחרי ההצגה יצאנו לפאב סמוך להיפגש עם חברים... היה מאוד כיף, גיתי לשם שינוי לא העמיס וזכר שזה שבוע של אקסטרה השתדלות ומפה לשם נהיה כבר אחרי אחת עשרה בלילה.. ואני הרי אכלתי ארוחת ערב בשבע לפני שיצאנו.. ובדר"כ בשעות כאלה כבר מזמן ישנה..
ואני הרי עכשיו בשעות הערות כל כ - 3 שעות אוכלת משהו או שהבוטן מתחיל להתרעם.. בקיצור בשעה 23:30 נראה שאין מנוס והרעב כבר ממש הציק ולא עזרו עוד מים וכלום כדי להרגיע ולא היה לי לב לעקור את גיתי מהפאב הביתה אחרי שכל כך הרבה זמן לא יצאנו ככה.. אז בחוסר חשק מופגן פתחתי את התפריט וחיפשתי מה הכי פחות נוראי (וזה באמת קשה בתפריט של פאבים).. בסוף מצאתי חציל בלאדי עם טחינה - מנה ללא פחמימות!!!
כשהגיע המנה הבנתי ששמחתי מוקדם מדי.. הטחינה היתה מועשרת בקצת סילאן (מה שהפך אותה למעין חלווה עם חציל... וזה לא התקבל בברכה כל כך.. ולכן אחרי כמה ביסים שנועדו יותר בשביל הבוטן ופחות בשביל ההנאה פשוט הזזתי את הצלחת - כי אם לא טעים, לא אוכלים.. נכון?) אבל זה לא הכל..
החציל הגיע עם 3 גורי לחמניות קטנים וצלוחית חמאה יפה...
הייתם צריכים לראות איך נפתחו לי העיניים וגיתי ישר צחק - הנה הביאו לך גם קינוח יחד עם העיקרית wink
בכל אופן.. אפילו שכבר סיימתי את הפחמימות היומיות שלי לא עמדתי בפיתוי וכל שלושת הגורים עם החמאה אכן מצאו בית חם בבטן שלי...
היה טעים וטרי וחמים וכיף גדול (כי אני הרי מכורה ללחם וחמאה.. דגש על החמאה כן? מה שאין לי בבית בכלל!!!) אבל קצת התייסרתי בדרך הביתה..
נו מילא... העיקר שהיה ערב מדהים ונהננו.

ועכשיו אני בקיבוץ.. דף הרישום עשה איתי את הנסיעה ועד כה אני עומדת בתקציב הפחמימות היומי שלי ומכיוון שמותר לי עכשיו גם 200 קלוריות פחמימות בערב אני בכלל לא צופה קשיים לעבור את ארוחת השבת...
חוץ מזה קצת חבל לי שגשום כי דווקא הבאתי נעליים ומאוד רציתי ללכת.. אבל נראה, אולי מחר בבוקר תהיה הפוגה מספיק ארוכה שתיתן לי להנות מהשבילים כאן בקיבוץ..

בינתיים פורום יקר, שתהיה לכולנו שבת נעימה וחמימה בסימן שליטה ואיפוק... לא ליפול למלכודות החורף הידועות.. זה רק קצת גשם.. זה ממש לא סיביר כאן.. אז בלי תירוצים, עם הרבה השתדלות ועשייה חיובית - בואו נחליט שעוברים את השבת הזאת כמו מנצחים!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבת שלום מהצפון הרחוק והגשום

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!