07/01/2011 21:45
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יעלי כתב:
למען הסר ספק, אל תבינו שהתלוננתי על חזרת ההרצאה, חלילה! ההיכף הוא הנכון. זה נתן לי פתאום הרגשה כל כך טובה של בבית, של וותק, של שייכות! הרי כל השיטה של ההרצאות עובדת על שטיפת מוחינו השמנמוד למען ישנה דרכיו..... שלום שלםו ונשיקות לכולם, ובמיוחד לך מירי יקרה! זה בהחלט הובן כך,הוא שכתבתי גם לאחר עשרים שנה על ספסל הלימודים המוכר תמיד יש עוד ועוד חידושים גם בנושאים המוכרים.
שבת שלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2011 20:50
 יעלי Posts: 589
|
למען הסר ספק, אל תבינו שהתלוננתי על חזרת ההרצאה, חלילה! ההיכף הוא הנכון. זה נתן לי פתאום הרגשה כל כך טובה של בבית, של וותק, של שייכות! הרי כל השיטה של ההרצאות עובדת על שטיפת מוחינו השמנמוד למען ישנה דרכיו..... שלום שלםו ונשיקות לכולם, ובמיוחד לך מירי יקרה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2011 19:29
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בקיצור לא נפרדים ממשיכים להיות בבית הזה תחת קורת גג אחת. דרך חיים ויש עוד כל כך הרבה מה ללמוד ולהפנים מכל הרצאה וגם אחרי עשרים שנה.
לכולנו הוכחה ניצחת שזה עובד,יעלי,דני ,קרולין וכל חברי הפורום בטוחני שאם לא היינו כאן שנה אחר שנה
אוי אוי למשקלנו.
נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2011 18:46
 dany Posts: 19819
|
יעלי יקירתי שבת שלום לי הכרטיס עומד להסתיים בעוד כחודש וכמובן שגם אני אחדש אותו ......... כי הדברים שלמדתי השנה ,למרות היותי שנים רבות בתוך הנושא הזה לפני ולפנים, והתובנות החדשות שרכשתי לי הם מעל ומעבר לכל ציפיותי ואני מאמינה שעוד יש מה ללמוד ומה ללמד ולכן אין מצב שלא אשאר כאן בפקולטה ללימודי החיים של מירי בלקין. וכמובן קשורה אליך חברותי החדשות בעבותות של אהבה . נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2011 18:12
 קרולין Posts: 6651
|
יעלי יקרה! שבת שלום ומבורך! כל הכבוד על חידוש הכרטיס זהב! זאת פוליסת ביטוח שלנו. אני חניכה של מירי 23 שנים וכן הרצאות מסויימות חוזרות, אך תמיד תמיד מירי מחדשת, מרעננת והכי חשוב הזמן שעובר כשאנחנו בעשייה משנה ומצמיח אותנו כך שגם אם זאת אותה הרצאה היא תמיד באה ממקום אחר, של תובנות הגיל, נסיון החיים של מירי וגם שלנו. אין על מירי ואין לה מתחרים!היא רק משתבחת עם השנים! שיהיה לך ים של הצלחהההה בהמשךךךךךךךך התהליך. נשיבוקים קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2011 15:29
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד יעלי על העשייה בשנה האחרונה הרבה הצלחה בהמשך וסופשבוע נהדר נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2011 14:41
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יעלי יקרה תמיד ההרצאות באיזה שהוא אופן חוזרות., כל הרצאה היא עולם ומלואו, וכמובן הסיפורים שונים. וכל אחד לוקח ממנה מה שמתאים לו. שתהיה שבת טובה ובשליטה לכולנו אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2011 14:16
 יעלי Posts: 589
|
עכשיו הקשבתי להרצאה השבועית של מירי, ופתאום הרגשתי איך חולף הזמן, וכבר עברה לה כמעט שנה. היום בפעם הראשונה ששמעתי הרצאה שכבר חוזרת על עצמה, לפחות במחינת הנושא. זכורה לי היטב הרצאה כוחה של מילה, מראשית דרכי אצל מירי. כמובן שכרטיס הזהב יחודש בעוד כחודש, וכולי ציפיה לעוד שנה נפלאה שעשתה שינוי כל כך גדול החיי. שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|