08/01/2011 07:24
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נאמר הכל תחושה לא נעימה אך כולנו אנושיים מקווה שאת אחרי עם הראש קדימה לומדים מכל נפילה והעיקר להמשיך קדימה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2011 05:31
 dany Posts: 19819
|
סופ"ש נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2011 04:53
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שבת שלום מצטמצמת יקרה שוב,מקווה שחזרת לשיגרה,עשית דרך לתפארת,המשיכי כי את נחושה להצליח ויום כזה לא מפיל נהפוך הוא קמים וממשיכים עם ראש מורם ומוטיבציה מחודשת.
נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 13:14
 יעלי Posts: 589
|
מצטמצמת יקרה, כולנו עברנו ועוברים, את המשברים האילו. ההרגשה אח"כ היא די פויה, אבל דווקא לפעמים יוצאים מזה מחוזקים. לפי מה שכתבת זה ממש לא כל כך נורא, חיזרי לשליטה והכל יעלם וישכח. הצלחה רבה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 11:19
|
המון המון הצלחה מכל הלב חיבוקי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 10:58
 רבקה Posts: 8411
|
מצטמצמת יקרה קמת לבוקר חדש עם אנרגיות חיוביות חדשות את יודעת שזה קרה קורה ויקרה אם חזרת מיד למוטב ולא המשכת הלאה הגוף יתן את אותותיו אז תהיי רגועה והמשיכי בשליטה בלי לחשוב על מה שהיה אתמול יום אחד של נפילה לא תמיד באה לידי ביטוי על המאזניים אבל!!!! חזרת לשיגרה המאזניים יוכיחו לך שעשית טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 09:50
 אשירה Posts: 4292
|
מצטמצמת ירקה, אנא, אל תלקי את עצמך, זה לא עוזר, זה רק מוסיף על ההרגשה הרעה שהאוכל עצמו עשה לך. תצאי מתוך הנחה שהדברים האלה לא נעלמים, השאיפה שלנו צריכה להיות לתת להם שיקרו לעיתים רחוקות יותר.
מירי מציעה שאם אנחנו מאוד רוצים משהו להגיד שנאכל את זה מחר, לדחות בתקווה שהתשוקה תעבור בינתיים.
בהצלחה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 08:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
שלום לך מצטמצמת יקרה. זה כל כך מוכר לכולנו אחרי ימים של שליטה באוכל פתאום מתגנב לחיינו יום שהאוכל שולט בנו. האוכל משתלט על המחשבות ואחר כך היד מושטת לפה והכל נכנס כמו סופה. לצערי יהיו עוד ימים כאלה אבל הכי חשוב זה להתעודד ולהמשיך הלאה ואת כבר עשית את זה. אין לנו הרבה ברירות ואנחנו לא נישבר אחרי ימים כאלה אלא נמשיך הלאה ונביס אותם. אני בטוחה שעד יום שני לא ישאר זכר להוריקן שפקד אותך. בהצלחה בסוף השבוע. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 06:43
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מתוקה שלי את יודעת שזה חלק בלתי נפרד מהתהליך,לא קורה כלום וגם אין שום טעם בנסיונות הכושלים של להבין למה ומדוע,קרה נגמר,
קומי והמשיכי הלאה,המשיכי לרשום זו אכן מראה מצויינת ואני משוכנעת
שהיום הזה יימחק כלא היה ואפילו לא ישפיע על המשקל.
חשוב רק לחזור עוד היום לשיגרה .
מאחלת לך הצלחה.
חיבוק גדול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 06:03
 ענת Posts: 3849
|
יקירתי מה שהיה היה, כעת להמשיך הלאה לכולנו יש רגעי משבר בלי לחץ!!!בוקר חדש והתחלה חדשה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 05:38
|
מה שהיה היה!!!!!!!! אין בעצם מה לעשות אלא לזרום עם זה, ובאמת לאחר שעשית רישום זה נראה פחות דרמטי ממה שחשבת בתחילה. ממשיכה עם התפריט, שותה מספיק, פחמימות עד חמש בערב, פעילות גופנית, ויהיה ממש טוב. כולנו כאן על אותו גלגל פעם למעלה ופעם למטה, אך כל החוכמה שאנחנו מרימים את עצמנו וחוזרים מיד למוטב.......... תארי לעצמך שלא היית כאן אז החגיגה היתה נמשכת ונמשכת, אל תכעסי ואל תהיי מאוכזבת,ככה זה!!!! ואלו הם חיינו. חיבוק לעידוד דני מצטמצמת כתב:
היום אחרי הרבה הרבה ימים של שליטה, היתה לי את התחושה הזאת שאני לא יכולה לעמוד מול האוכל, ופשוט אם הוא נמצא מולי אז אני אוכל אותו עד שהכל יגמר.
מצד אחד זה קצת תסכל אותי, מצד שני אני ידעתי שזה יגיע יום אחד.
אכלתי שני חטיפי שוקולד גדולים (כמו שני פסק זמן) ולחמנייה עם חומוס, בנוסף עוד אכלתי בצהרים קציצות ואורז, עכשיו שאני רושמת את זה זה נשמע פחות נורא,
אבל זה לא רק הבאסה על הקלוריות, יותר מהכל אני התבאסתי על התחושה, שכבר כל כך הרבה זמן לא הרגשתי ולא התגעגעתי אליה בכלל!!!
החוסר שליטה הזה, איך אני לא מצליחה לעמוד מול הדברים האלה שהורסים לי את הדיאטה.
בסופו של דבר כמו שמירי אומרת בשעה חמש שמעתי את הצפירה וכמובן בלי פחממות!
אני מקווה שזה שהיום יום רביעי ויש לי עוד מספיק זמן לתקן את הנזק עד שני.
מקווה שלכולם הולך בסדר, צריך להתחיל להכין את עצמנו לסוף שבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 02:46
 tutit Posts: 2431
|
מצטמצמת יקרה! פשוט המשיכי כרגיל הצמדי לתפריט,תנסי להוריד את החטיף השבועי בסופ"ש אם תצליחי ...ויהיה טוב העיקר לא לחזור על זה בקרוב... לחזור למסלול מיד זה הכי טוב שאפשר... בהצלחה. ותעדכני איך הולך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 21:21
 קרולין Posts: 6651
|
יקירת! לכולנו יש רגעי משבר.
ממחר תמשיכי כרגיל , בלי פחמימות מ- 17.00 והכל יהיה לך בסדר.
לילה טוב.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 20:14
 מצטמצמת Posts: 135
|
היום אחרי הרבה הרבה ימים של שליטה, היתה לי את התחושה הזאת שאני לא יכולה לעמוד מול האוכל, ופשוט אם הוא נמצא מולי אז אני אוכל אותו עד שהכל יגמר.
מצד אחד זה קצת תסכל אותי, מצד שני אני ידעתי שזה יגיע יום אחד.
אכלתי שני חטיפי שוקולד גדולים (כמו שני פסק זמן) ולחמנייה עם חומוס, בנוסף עוד אכלתי בצהרים קציצות ואורז, עכשיו שאני רושמת את זה זה נשמע פחות נורא,
אבל זה לא רק הבאסה על הקלוריות, יותר מהכל אני התבאסתי על התחושה, שכבר כל כך הרבה זמן לא הרגשתי ולא התגעגעתי אליה בכלל!!!
החוסר שליטה הזה, איך אני לא מצליחה לעמוד מול הדברים האלה שהורסים לי את הדיאטה.
בסופו של דבר כמו שמירי אומרת בשעה חמש שמעתי את הצפירה וכמובן בלי פחממות!
אני מקווה שזה שהיום יום רביעי ויש לי עוד מספיק זמן לתקן את הנזק עד שני.
מקווה שלכולם הולך בסדר, צריך להתחיל להכין את עצמנו לסוף שבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|