הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » זה לא עובר!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/01/2011 09:41

מיכל שרון
מיכל שרון
בלונדה יקרה.. אני לא יודעת מה נסגר עם כולם עם השפעות מסביב.. אבל בגלל שאני כל כך חרדה עכשיו לעניין ההידבקות האפשרית אז ברגע שאני מתחילה להרגיש משהו מזדחל לו במעלה הגרון והסינוסים אני ישר בתרופות סבתא ושולפת את התותחים הכבדים - שתי שיני שום חיות ששורפות כל בקטריה וחיידק ולימון טרי סחוט.
השילוב של שניהם ביחד הצליח עד עכשיו (טפו טפו טפו) לשמור אותי ואת גיתי מחוץ למעגל השפעות, הנזלות והמחלות.
אולי כדאי שתנסי את זה גם... זה בטח לא יכול להזיק... רק טיפה להסריח wink

בקשר לדיאטה אני אומרת - אל תכיני כלום.. אל תשקיעי בכלום.. רק תעשי סיר גדול של מרק עוף... שזה גם בריאות וגם עוד איכשהו דיאטטי יחסית לשאר הדברים, זה חם, זה בלי פחמימות לערב וזה משביע (ואם גיתי השבוע הכין לי מרק עוף.. אז אפילו את במצבך מסוגלת לזה).
ובקשר לאוכל.. היום בימינו ניתן לקנות אוכל מוכן ומבושל ביתי גם בלי להתאמץ ולעמוד ולהכין.. אז תעשי מאמץ קטן, צאי ותקני באיזה קייטרינג קרוב לבית - קצת קציצות ברוטב, קצת ירקות מבושלים או מוקפצים, איזה תוספת מעניינת שלא פותחת לך את הלוע...
נכון, מן הסתם זה יהיה יותר שמן מאשר בבית.. אבל לפחות לא תתמלאי סתם בשטויות ולא תאכלי אוכל מעובד מהמוכנים שיש בסופר...

וגם במצבך את... בגלל שאת כבר אמא ואת יודעת שלא משנה מה עובר עלייך מצפים ממך לתפקוד של לפחות 60% מהנורמה... תשתדלי ותעשי.. אל תתייאשי.. ואל תרימי ידיים... את על המקום וזה נפלא ומעולה ועם קצת מאמץ את יכולה לשמור על זה גם לשבוע הבא... רק תחליטי שככה יהיה ואת תצליחי.. אני כבר מכירה אותך... את יותר חזקה וגדולה מכל מה שעובר עלייך.

המון בריאות והחלמה מהירה grouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2011 09:01

אקורדיאון
אקורדיאון
בלונדוש את כל זה כתבת במכשיר הקטן הזה?כל הכבוד סימן שאת באמת מתגעגעת.
את עוברת תקופה קשה אבל אם היית על המקום הווה אומר שעדיין את לא אוכלת כפי יכולתך

וזה שלמרות הכל מצאת את הכוחות והלכת להשקל-גדולה.

מתוקה מאחלת לכן בריאות שלמה ומקווה ביום שני לתראות כשהכל מאחורייך.

באשר למים,לא צריך מים קרים,כפי ששאפתנית כתבה לך יש המון אפשרויות.

יום נהדר,נשיבוקים.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2011 08:52

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב בלונדה.
ראשית והחשוב מכל אני מקווה שהבנות שלך מרגישות יותר טוב.
ועכשיו אני רוצה לומר לך שלפני שבוע אם לא יותר הדס העלתה את סוגית המים הקרים ואמרנו שאפשר לשתות תה, מים חמים עם לימון ונענע, מים חמים (שאני אישית שותה ומתחממת). את יכולה להשאיר בקבוק בחוץ ואז המים בטמפרטורת החדר ונעימים יותר.
אל תרימי ידיים בכל הקשור לאוכל תמיד אפשר להכין מרק עוף מזין עם הרבה ירקות שטוב לבריאות וגם מחמם. את מכינה לכל המשפחה ולא רק לעצמך אז תכיני חזה עוף, אפונה, שעועית ועוד מאכלים טעימים וחמים.
אני שמחה שאת עומדת על המשקל אבל מאחלת לך שתאספי את הכוחות ותתחילי להשקיע בעצמך שוב כי זה בהחלט מגיע לך.
יום טוב, שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
05/01/2011 08:44

בלונדה....
בלונדה....
קודם כל בוקר טוב לכולם...
ממש התגעגעתי לפורום אני מצטערת כבר שבועיים לא הייתי פה.
זה התחיל מזה שהיתה יום הולדת לנסיכה ומאותו היום בערב אנחנו חולות לסירוגין
וזה פשוט קטסטרופה זה לא עובר!
אני עם שיעול ומנוזלת וכלום לא עוזר .
הנסיכה שלי כבר שבוע עם אנטיביוטיקה בגלל דלקת באזניים ועד שהיה
שיפור היא קמה היום שוב עם חום...אני כבר מיואשת ומפוחדת עם כל מה שמדברים
בחדשות על השפעות האלה.
והדיאטה?????? איזה דיאטה????? אני כבר שבועיים לא עושה דיאטה כי אין לי כוחות
להכין בשבילי אוכל אז אני פשוט אוכלת מה שיש ואם אין אז אני אוכלת שטויות במקום
אוכל כי פשוט אין לי כח , שלא נדבר על לשתות מים שאני לא מסוגלת מרגיש לי מגעיל וקר .
ויוגורט עם תפוח גם לא מסוגלת זה קר לי ולא טעים , ירקות גם פשוט נחסמתי בפני כל מה שקשור
לדיאטה או לאוכל בריא
יום שני נשקלתי בבוקר והייתי למזלי על המקום ואני מקווה שהגוף לא יזכור שהייתי ילדה רעה בשבועיים האלה.
אה ונוסף לכל זה המחשב התקלקל אז אני נכנסת דרך הטלפון לאינטרנט וזה סיוט לוקח לא שעה לעלות כל דף בפורום.
בקיצור תקופה פחות טובה מקווה שנעבור כבר את החורף הלא חורף הזה בשלום ובריאות לכולם...
נשיקות.
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!