08/01/2011 06:57
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ענת תהני לך והדסוש מקווה שעבר בשלום השישי... ואכן כבר סוף שתכף נגמר אז שבת רגועה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 06:07
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ענת כתב:
אקורדיאון כתב: ענת כתב: dany כתב: הדסי הרפי לחץ, את יודעת מחשבות שליליות או חיוביות מביאות את מה שבתוכן אלינו, אז חשבי חיובי, תאמרי לעצמך אני יכולה ואני עושה, דברי כאילו זה כבר כאן, המוח שלנו לא יודע ימי שבוע........... ולא יודע עתיד, הוא יודע מה קורה כרגע, אז עשי הכל כאילו זה קורה עכשיו!!!!!!!! המון הצלחה, את מוכיחה כמעט כל שבוע שאת באמת יכולה לעמוד בסופ"ש. והאם לא שאלנו באם את לא יכולה להזמין משהו שמתאים לך לשולחן ערבשבת? נשיקה ויום נהדר. hadasosh1 כתב: ענת כתב: לסיומו של שבוע.שיהיה קל לכולם ובשליטה סופשבוע מקסים וקל ענתי לכולנו רק שיעבור בשליטה ... אני בלחץ משישי זה היום הכי קשה בשבוע בשבילי, נעדכן...... אכן לכולנו זה לא קלי, לשמחתי לא אהיה מחר בבית אצל חברתי בצפון ליד הכנרת הוריה גרים.... בילוי נעים ,כמובן תהני מהאווירה מהחברה,האוכל כידוע שולי.סומכת עלייך. תודה יקירתי, הנוף המדהים שם וחברים שיהיו זה ביבניאל...רוגע של מקום באמת מקום מהמם,תהני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 06:07
 dany Posts: 19819
|
בילוי נהדר לך ענתי ושמירה קלה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 06:05
 ענת Posts: 3849
|
אקורדיאון כתב:
ענת כתב: dany כתב: הדסי הרפי לחץ, את יודעת מחשבות שליליות או חיוביות מביאות את מה שבתוכן אלינו, אז חשבי חיובי, תאמרי לעצמך אני יכולה ואני עושה, דברי כאילו זה כבר כאן, המוח שלנו לא יודע ימי שבוע........... ולא יודע עתיד, הוא יודע מה קורה כרגע, אז עשי הכל כאילו זה קורה עכשיו!!!!!!!! המון הצלחה, את מוכיחה כמעט כל שבוע שאת באמת יכולה לעמוד בסופ"ש. והאם לא שאלנו באם את לא יכולה להזמין משהו שמתאים לך לשולחן ערבשבת? נשיקה ויום נהדר. hadasosh1 כתב: ענת כתב: לסיומו של שבוע.שיהיה קל לכולם ובשליטה סופשבוע מקסים וקל ענתי לכולנו רק שיעבור בשליטה ... אני בלחץ משישי זה היום הכי קשה בשבוע בשבילי, נעדכן...... אכן לכולנו זה לא קלי, לשמחתי לא אהיה מחר בבית אצל חברתי בצפון ליד הכנרת הוריה גרים.... בילוי נעים ,כמובן תהני מהאווירה מהחברה,האוכל כידוע שולי.סומכת עלייך.
תודה יקירתי, הנוף המדהים שם וחברים שיהיו זה ביבניאל...רוגע של מקום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 06:03
|
ענת כתב:
dany כתב: הדסי הרפי לחץ, את יודעת מחשבות שליליות או חיוביות מביאות את מה שבתוכן אלינו, אז חשבי חיובי, תאמרי לעצמך אני יכולה ואני עושה, דברי כאילו זה כבר כאן, המוח שלנו לא יודע ימי שבוע........... ולא יודע עתיד, הוא יודע מה קורה כרגע, אז עשי הכל כאילו זה קורה עכשיו!!!!!!!! המון הצלחה, את מוכיחה כמעט כל שבוע שאת באמת יכולה לעמוד בסופ"ש. והאם לא שאלנו באם את לא יכולה להזמין משהו שמתאים לך לשולחן ערבשבת? נשיקה ויום נהדר. hadasosh1 כתב: ענת כתב: לסיומו של שבוע.שיהיה קל לכולם ובשליטה סופשבוע מקסים וקל ענתי לכולנו רק שיעבור בשליטה ... אני בלחץ משישי זה היום הכי קשה בשבוע בשבילי, נעדכן...... אכן לכולנו זה לא קלי, לשמחתי לא אהיה מחר בבית אצל חברתי בצפון ליד הכנרת הוריה גרים.... בילוי נעים ,כמובן תהני מהאווירה מהחברה,האוכל כידוע שולי.סומכת עלייך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 06:01
 ענת Posts: 3849
|
dany כתב:
הדסי הרפי לחץ, את יודעת מחשבות שליליות או חיוביות מביאות את מה שבתוכן אלינו, אז חשבי חיובי, תאמרי לעצמך אני יכולה ואני עושה, דברי כאילו זה כבר כאן, המוח שלנו לא יודע ימי שבוע........... ולא יודע עתיד, הוא יודע מה קורה כרגע, אז עשי הכל כאילו זה קורה עכשיו!!!!!!!! המון הצלחה, את מוכיחה כמעט כל שבוע שאת באמת יכולה לעמוד בסופ"ש. והאם לא שאלנו באם את לא יכולה להזמין משהו שמתאים לך לשולחן ערבשבת? נשיקה ויום נהדר. hadasosh1 כתב: ענת כתב: לסיומו של שבוע.שיהיה קל לכולם ובשליטה סופשבוע מקסים וקל ענתי לכולנו רק שיעבור בשליטה ... אני בלחץ משישי זה היום הכי קשה בשבוע בשבילי, נעדכן......
אכן לכולנו זה לא קלי, לשמחתי לא אהיה מחר בבית אצל חברתי בצפון ליד הכנרת הוריה גרים....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 05:52
|
dany כתב:
בוקר טוב יקירתי -אקו כבר דאגתי אך אמרתי לא אנדנד, אולי התרגת מאתמול לנום קצת יותר אקורדיאון כתב: הדסוש ראשית שחררי לחץ ,זה רק גורם לתוצאה הפוכה. נסי לסדר לך בראש כבר מהיום איך את נוהגת,מה את אוכלת במהלך
כל יום השישי ובערב.
חיזרי כמו מנטרה שאת עומדת בזה כי חבל לקלקל את העבודה של כל השבוע
וכמובן התוצאות.
אני משוכנעת שאת מסוגלת והוכחת זאת לא אחת,אפילו בנושא המים.
אז כפי שדני כתבה ,חישבי חיובי.
חיבוק גדול. זהו בדיוק כתבתי ,מוזר לי ,יומיים לא שיגרתיים בבוקר., תודה יקירה הכל בסדר גמור,בן דודי נוסע הלילה והכל חוזר לשיגרה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 05:50
|
בוקר טוב יקירתי -אקו כבר דאגתי אך אמרתי לא אנדנד, אולי התרגת מאתמול לנום קצת יותר
אקורדיאון כתב:
הדסוש ראשית שחררי לחץ ,זה רק גורם לתוצאה הפוכה. נסי לסדר לך בראש כבר מהיום איך את נוהגת,מה את אוכלת במהלך
כל יום השישי ובערב.
וכמובן התוצאות.
חיבוק גדול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 05:49
|
הדסוש ראשית שחררי לחץ ,זה רק גורם לתוצאה הפוכה. נסי לסדר לך בראש כבר מהיום איך את נוהגת,מה את אוכלת במהלך
כל יום השישי ובערב.
וכמובן התוצאות.
חיבוק גדול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 05:42
|
הדסי הרפי לחץ, את יודעת מחשבות שליליות או חיוביות מביאות את מה שבתוכן אלינו, אז חשבי חיובי, תאמרי לעצמך אני יכולה ואני עושה, דברי כאילו זה כבר כאן, המוח שלנו לא יודע ימי שבוע........... ולא יודע עתיד, הוא יודע מה קורה כרגע, אז עשי הכל כאילו זה קורה עכשיו!!!!!!!! המון הצלחה, את מוכיחה כמעט כל שבוע שאת באמת יכולה לעמוד בסופ"ש. והאם לא שאלנו באם את לא יכולה להזמין משהו שמתאים לך לשולחן ערבשבת? נשיקה ויום נהדר. hadasosh1 כתב:
ענת כתב: לסיומו של שבוע.שיהיה קל לכולם ובשליטה סופשבוע מקסים וקל ענתי לכולנו רק שיעבור בשליטה ... אני בלחץ משישי זה היום הכי קשה בשבוע בשבילי, נעדכן......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 02:51
 tutit Posts: 2431
|
ענת כתב:
לסיומו של שבוע.שיהיה קל לכולם ובשליטה
סופשבוע מקסים וקל ענתי לכולנו רק שיעבור בשליטה ... אני בלחץ משישי זה היום הכי קשה בשבוע בשבילי, נעדכן......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 02:48
 tutit Posts: 2431
|
שאפתנית כתב:
בהצלחה לכל הנשקלים!! אוטוטו סוף שבוע מגיע ומקווה שיהיה נעים וחמים, שהמשקל השבוע יאיר לי פנים.
הרבה הצלחה בשקילה בשישי מאמינה שיהיה טוב ותעדכני נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 16:41
|
רבקה כתב:
בהצלחה ל כ ו ל ם ולחרוצות הבוקר יישר כוחכן והנה אקורדיוון הצליחה לחזור ולהרדם כל יום קצת מאמאלה ואולי ייהפך להרגל ראית איך דנושה צוחקת,היא יודעת שאין לזה הרבה סיכוי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 16:40
|
dany כתב:
כל הכבוד אז כבר מזג האוויר תרם אקורדיאון כתב: dany כתב: כן סוף שבוע עוד מעט דופק על החלון, הגשם כאן איזה אושר.......... אני יודעת אקו את לא אוהבת........ אבל את יודעת כאן אצלנו זה קצר וחולף. יום נהדר שקילות מקסימות לנשקלים היום...... המשך שמירה מעולה לכל אלו שהשבוע הוכיחו שאפשר ויתכן. חיבוקי חזק אני מתחשבת בישראל המתייבשת ומקבלת אותו באהבה.דבר טוב יצא מזה,חזרתי היום למיטה והצלחתי להרדם לשעתיים,צריך לציין הישג. חחח לא כנראה הייתי צריכה את זה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 11:42
 קרולין Posts: 6651
|
תודה ענתי יקירתי! נשיבוקים והמשך יום נפלא.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 11:27
|
חחחחחחחחחחחחחחחחח רבקה כתב:
בהצלחה ל כ ו ל ם ולחרוצות הבוקר יישר כוחכן והנה אקורדיוון הצליחה לחזור ולהרדם כל יום קצת מאמאלה ואולי ייהפך להרגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 11:27
|
בטוחה שכך יעשה כי את שומרת!!!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב:
בהצלחה לכל הנשקלים!! אוטוטו סוף שבוע מגיע ומקווה שיהיה נעים וחמים, שהמשקל השבוע יאיר לי פנים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 11:26
|
כל הכבוד אז כבר מזג האוויר תרם אקורדיאון כתב:
dany כתב: כן סוף שבוע עוד מעט דופק על החלון, הגשם כאן איזה אושר.......... אני יודעת אקו את לא אוהבת........ אבל את יודעת כאן אצלנו זה קצר וחולף. יום נהדר שקילות מקסימות לנשקלים היום...... המשך שמירה מעולה לכל אלו שהשבוע הוכיחו שאפשר ויתכן. חיבוקי חזק אני מתחשבת בישראל המתייבשת ומקבלת אותו באהבה.דבר טוב יצא מזה,חזרתי היום למיטה והצלחתי להרדם לשעתיים,צריך לציין הישג.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 10:30
 רבקה Posts: 8411
|
בהצלחה ל כ ו ל ם ולחרוצות הבוקר יישר כוחכן והנה אקורדיוון הצליחה לחזור ולהרדם כל יום קצת מאמאלה ואולי ייהפך להרגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 09:09
 שאפתנית Posts: 8392
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|