05/01/2011 11:01
 dany Posts: 19819
|
שוב המון תודות וכן שאפתנית אצלנו כל היום יורד גשם וזה ממש נפלא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 08:58
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש בוקר טוב, אני מאחלת לך שהניתוח יעבור במהרה ובהצלחה. שמחתי לשמוע שיורד גשם בצפון, הלוואי ובסוף השבוע ירד עוד גשם, אנחנו זקוקים לזה. שיהיה לך יום טוב יקירתי, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 08:44
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
ממש לא משעמם כפי שאת יודעת........... אך זהו זה ולא אחרת מים סוף.................... יהיה בסדר, זה תהליך שאני כבר מכירה וציק צק חזרת לעשתונותי....... נשיבוקים ו אקורדיאון כתב: dany כתב: שני דברים אחד שיורד גשם חזק מאד ועוד התחזק וזה נהדר............... ושניים שהלכתי לרופא ........... ולדאבוני צריכה לעבור איזה ניתוח עוד חודש.........שזה לא כל כך נהדר אקורדיאון כתב: dany כתב: בידיוק התחיל עם רעמים וברקים ועכשיו צריכה לצאת לביקור אצל רופא.................  מה את אומרת כאן שום כלום. גם כאן עכשיו גשם זלעפות ,טוב לכינרת לי ממש לא. משעמם לך יקירה ??? אל דאגה יעבור בשלום כי מה שצריך צריך. אנחנו כאן מחזקות אותך. בריאות ובריאות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 07:47
 דרך המלך Posts: 5707
|
דני יקרה מה שלא יהיה שתעברי זאת בהצלחה כמו גדולה... מחזיקה לך אצבעות יום טוב סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 07:13
|
ממש לא משעמם כפי שאת יודעת........... אך זהו זה ולא אחרת מים סוף.................... יהיה בסדר, זה תהליך שאני כבר מכירה וציק צק חזרת לעשתונותי....... נשיבוקים
ואקורדיאון כתב:
dany כתב: שני דברים אחד שיורד גשם חזק מאד ועוד התחזק וזה נהדר............... ושניים שהלכתי לרופא ........... ולדאבוני צריכה לעבור איזה ניתוח עוד חודש.........שזה לא כל כך נהדר אקורדיאון כתב: dany כתב: בידיוק התחיל עם רעמים וברקים ועכשיו צריכה לצאת לביקור אצל רופא.................  מה את אומרת כאן שום כלום. גם כאן עכשיו גשם זלעפות ,טוב לכינרת לי ממש לא. משעמם לך יקירה ??? אל דאגה יעבור בשלום כי מה שצריך צריך. אנחנו כאן מחזקות אותך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 04:39
|
dany כתב:
שני דברים אחד שיורד גשם חזק מאד ועוד התחזק וזה נהדר...............  ושניים שהלכתי לרופא ........... ולדאבוני צריכה לעבור איזה ניתוח עוד חודש.........שזה לא כל כך נהדר אקורדיאון כתב: dany כתב: בידיוק התחיל עם רעמים וברקים ועכשיו צריכה לצאת לביקור אצל רופא.................  מה את אומרת כאן שום כלום. גם כאן עכשיו גשם זלעפות ,טוב לכינרת לי ממש לא. משעמם לך יקירה ??? אל דאגה יעבור בשלום כי מה שצריך צריך.
אנחנו כאן מחזקות אותך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 04:16
|
שני דברים אחד שיורד גשם חזק מאד ועוד התחזק וזה נהדר............... ושניים שהלכתי לרופא ........... ולדאבוני צריכה לעבור איזה ניתוח עוד חודש.........שזה לא כל כך נהדר 
אקורדיאון כתב:
dany כתב: בידיוק התחיל עם רעמים וברקים ועכשיו צריכה לצאת לביקור אצל רופא.................  מה את אומרת כאן שום כלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 02:56
 tutit Posts: 2431
|
כן יורד גשם סוף סוף..................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 19:30
|
dany כתב:
בידיוק התחיל עם רעמים וברקים ועכשיו צריכה לצאת לביקור אצל רופא.................  מה את אומרת כאן שום כלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 19:28
|
בידיוק התחיל עם רעמים וברקים ועכשיו צריכה לצאת לביקור אצל רופא.................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|