הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני לא יודעת אם בממדים של מגיפה, אבל ההשמנה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
08/01/2011 08:23

אשירה
אשירה
מעניין שסינגפור שנחשבת דוגמא ומופת בכל כך הרבה תחומים נותנת להשפעה מערבית מזיקה לפלוש אליה!!!Bite your head off

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/01/2011 06:20

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
כול פעם שאני שומעת על כך אני נחרדת ממש מסכנים הילדים הללו ומעצבן שיש לנו רשויות בעולם וכאן שכמובן יותר מדברים מעושים חבל והלוואי ויום יבוא ויהיה מהפך בנושא smile
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 19:38

אקורדיאון
אקורדיאון
יעלי כתב:
אין ספק שאחת ההשפעות הגרועות ביותר של המערב על המזרח, היא תרבות האוכל המחורבנת שלנו. בעיקר הג'אנק פוד....

אכן כך.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 19:18

dany
dany
זה לא רק האוכל אלא גם מיעוט פעילות גופנית .............. היום ילדים כבר לא משחקים בחוץ הכל משחקי מחשב.............
בקיצור באמת השפעה גרועה של המערב

EFF כתב:
התפשטה גם לכאן, לסינגפור....
בני מתגורר כאן כבר 11 שנים ואנחנו מבקרים לפחות פעם אחת בשנה ואפילו יותר, ושוהים לפחות חודש בכל פעם- כצופה מן הצד באוכלוסיה במדינה הזו אני יכולה להעיד על מגמה בולטת של השמנה, בעיקר אצל הדור הצעיר.

השינוי העיקרי נובע מ"פלישה" מסיבית של האוכל המערבי בעיקר הג'אנק פוד..כל אותן רשתות עולמיות מצליחות לסחוף את בני הנוער כאן אשר נחשפים ובגדול לכל אותם מאכלים שהוריהם כלל לא ידעו על קיומם...

ומה שצורם בעיקר את העין היא העובדה שהסינים - שהם מרבית האוכלוסיה כאן - יחסית נמוכי קומה ולכן ההשמנה שלהם היא כל כך לא אסתטית. ובמילים קצת בוטות: ישבנים גדולים על רגליים קצרות...

יש כבר פרסומים לעידוד אכילה בריאה, שמירה על BMI נכון וכד' - אבל נראה לי שעדיין לא עלו על ממדי הבעייה המתחדדת ..
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 18:52

יעלי
יעלי
אין ספק שאחת ההשפעות הגרועות ביותר של המערב על המזרח, היא תרבות האוכל המחורבנת שלנו. בעיקר הג'אנק פוד....
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 18:48

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן אפי בתוכנית דובר על מגיפה עולמית בגלל כל השפע.
בדיוק היום דיברתי עם אותה חברה ששהתה בסינגפור שלוש שנים וסיפרתי לה את אשר דיווחת לגבי

הגבינות ועוד, היא כל כך הזדהתה,סיפרה שאין שום מוצר שהוא באמת דל שומן.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 18:40

EFF
EFF
התפשטה גם לכאן, לסינגפור....
בני מתגורר כאן כבר 11 שנים ואנחנו מבקרים לפחות פעם אחת בשנה ואפילו יותר, ושוהים לפחות חודש בכל פעם- כצופה מן הצד באוכלוסיה במדינה הזו אני יכולה להעיד על מגמה בולטת של השמנה, בעיקר אצל הדור הצעיר.

השינוי העיקרי נובע מ"פלישה" מסיבית של האוכל המערבי בעיקר הג'אנק פוד..כל אותן רשתות עולמיות מצליחות לסחוף את בני הנוער כאן אשר נחשפים ובגדול לכל אותם מאכלים שהוריהם כלל לא ידעו על קיומם...

ומה שצורם בעיקר את העין היא העובדה שהסינים - שהם מרבית האוכלוסיה כאן - יחסית נמוכי קומה ולכן ההשמנה שלהם היא כל כך לא אסתטית. ובמילים קצת בוטות: ישבנים גדולים על רגליים קצרות...

יש כבר פרסומים לעידוד אכילה בריאה, שמירה על BMI נכון וכד' - אבל נראה לי שעדיין לא עלו על ממדי הבעייה המתחדדת ..
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני לא יודעת אם בממדים של מגיפה, אבל ההשמנה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!