04/01/2011 19:36
 אקורדיאון Posts: 16381
|
נחושה כתב:
אקו יקרה, אני יכולה לדמיין בעיני רוחי את המעמד, מרגש ומחזק כאחד. שערוריה שאין כדוגמתה שאין לנו תמונה שלך כזאת מהממת בפורום!!! נשיבוקים נחושה תודה יקירה,האמת שהם רצו לצלם אותי אבל מרוב שמחה וששון נשכח. את צודקת אני אצטלם בקרוב כדי לננוע את השערוריה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 19:34
|
קרולין כתב:
אקו יקרה, מגיע לך כל המחמאות בעולם! אין מחיר לרזון! ובאשר למירי ולחוג אין להם מחיר ! ולמירי אין אין מתחרים! תמשיכי להנות מההשיגים הנפלאים שלך!!!!! בראבו!!! קרולין.  תודה רבה ,הוא שאמרתי אין מחיר וזר לא יין זאת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 19:33
|
יעלי כתב:
אקו נהדרת. איזו הרגשה מדהימה! נכון. שום שוקולד בעולם לא שווה את זה! גם אני בסוף השבוע הייתי בכנס מנצחים שמתקיים פעם בשנה, והתגובות של האנשים היו פשוט מדהימות, והופחות את כל הסדר החדש בחיי לכל כך משמעותי ומתגמל! מי יתן שרק נמשיך כך לנצח! \1 אמן אמן יעלי,גם אצלך השינוי מדהים ,כתבתי לך בזמנו בפייס ובאמת מי יתן ונצליח לשמור על הקיים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 19:22
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקרה, מגיע לך כל המחמאות בעולם! אין מחיר לרזון!
ובאשר למירי ולחוג אין להם מחיר ! ולמירי אין אין מתחרים!
תמשיכי להנות מההשיגים הנפלאים שלך!!!!!
בראבו!!!
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 19:21
 dany Posts: 19819
|
יעלי יקירתי 20 קילו ממש לא הולכים ברגל, ומי שלא ראה אותך תקופה באמת רואה אישה לגמרי אחרת, אני רואה בפייס את השינוי האדיר שחל בך והוא מקסים. מאחלת לך ששוב לא תראי את המידות הללו הגדולות....... חיבוק חזק ולילה נהדר יעלי כתב:
אקו נהדרת. איזו הרגשה מדהימה! נכון. שום שוקולד בעולם לא שווה את זה! גם אני בסוף השבוע הייתי בכנס מנצחים שמתקיים פעם בשנה, והתגובות של האנשים היו פשוט מדהימות, והופחות את כל הסדר החדש בחיי לכל כך משמעותי ומתגמל! מי יתן שרק נמשיך כך לנצח! \1
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 19:20
 dany Posts: 19819
|
יקירתי מגיעות לך כל התשואות. ואין על התחושה הנהדרת הזו של סיפוק בהצלחה והגשמת חלום. מאחלת לך מכל הלב לעולם לעולם לא לחזור אל המקום ההוא הארור. ערב נהדר ונשיבוקים חזקים אקורדיאון כתב:
בנות אשתף אתכן קצת בחוויות היום שלי. הבוקר ביקרתי במקום עבודתי ממנו פרשתי זה מכבר .
מדובר בבנין עצום גדוש בעובדים שרובם מכירים אותי שנים רבות.
אין לכם מושג ,לא יכולתי לעבור חלק ממש היו צריכים לעצור לרגע ולהבין שזו אני,
זה היה פשוט הזוי.
הבאתי כמובן עוגה טובה והבנות התחילו לחשבן מה הן מכניסות לפה , הרגישו לא בנוח,הרשתי
שהפכתי בשניה למודל לחקוי.
מרוב מחמאות פשוט הרשתי שבעה למרות שלא אכלתי כלום עד שעות אחר הצהריים שעזבתי אותם.
מה אומר לכם יצאתי מרוגשת ,קשה לי לתאר לכם את התחושה כי מעבר להרזיה החום והגעגועים אלי חייבת לאמר
עשו לי את היום.
יקירי שום שוקולד ואף עוגה לא שווה .
כאן המקום שוב להודות למירי על התמיכה העידוד והפירגון ולכם שאני ממש מרגישה את תרומתכן לכל התהליך.
שיהיה לנו ערב נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 18:54
 נחושה Posts: 6982
|
אקו יקרה, אני יכולה לדמיין בעיני רוחי את המעמד, מרגש ומחזק כאחד. שערוריה שאין כדוגמתה שאין לנו תמונה שלך כזאת מהממת בפורום!!! נשיבוקים נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 18:54
 יעלי Posts: 589
|
אקו נהדרת. איזו הרגשה מדהימה! נכון. שום שוקולד בעולם לא שווה את זה! גם אני בסוף השבוע הייתי בכנס מנצחים שמתקיים פעם בשנה, והתגובות של האנשים היו פשוט מדהימות, והופחות את כל הסדר החדש בחיי לכל כך משמעותי ומתגמל! מי יתן שרק נמשיך כך לנצח! \1
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 18:32
|
בנות אשתף אתכן קצת בחוויות היום שלי. הבוקר ביקרתי במקום עבודתי ממנו פרשתי זה מכבר .
מדובר בבנין עצום גדוש בעובדים שרובם מכירים אותי שנים רבות.
אין לכם מושג ,לא יכולתי לעבור חלק ממש היו צריכים לעצור לרגע ולהבין שזו אני,
זה היה פשוט הזוי.
הבאתי כמובן עוגה טובה והבנות התחילו לחשבן מה הן מכניסות לפה , הרגישו לא בנוח,הרשתי
שהפכתי בשניה למודל לחקוי.
מרוב מחמאות פשוט הרשתי שבעה למרות שלא אכלתי כלום עד שעות אחר הצהריים שעזבתי אותם.
מה אומר לכם יצאתי מרוגשת ,קשה לי לתאר לכם את התחושה כי מעבר להרזיה החום והגעגועים אלי חייבת לאמר
עשו לי את היום.
יקירי שום שוקולד ואף עוגה לא שווה .
כאן המקום שוב להודות למירי על התמיכה העידוד והפירגון ולכם שאני ממש מרגישה את תרומתכן לכל התהליך.
שיהיה לנו ערב נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|