08/01/2011 06:25
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
OB חמודה יישר כוח על המסלול בשליטה אליו נכנסת המשיכי לעשות והתוצאות ימשיכו להגיע בהצלחה בתק' הבחינות וכול הכבוד על הירידה עד כה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 23:28
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
או בי יקרה יופי שאת משתפת, זה ממריץ. את נראית נפלא והחברות שלך עם מצטמצמת מרגשת ממש. תמשיכי לרשום בהצלחה לקראת אילת..... שווה. נשיקות אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 19:26
 קרולין Posts: 6651
|
יקירה, כל הכבוד לך על הירידה ! ועל הצבת המטרות! בטוחה שתגיעי לכל יעדייך. בהצלחהההההההההההההה רבההההההההההה.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 18:12
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה יישר כח,אני רואה אותך ואת מצטמצת כל שבוע ומדהים לראות איך אתן באמת מצטמצמות. נהדר,הצבת יעד ובטוחה שעד אילת יהיה בגד ים ותראי מליון דולר.
בהצלחה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 17:34
 dany Posts: 19819
|
אובי יקרה אייזה כייף על האסימון שפשוט ירד לך, אכן לרשום עושה עבודה נהדרת. ותאריך יעד ממריץ ומאתגר וגולת הכותרת, ירידה עושה חשק לעוד.........
המון המון הצלחה ותקפצי מידי פעם לביקור קצר.....כייף!!!!!!!!
חיבוקי
פעלו בOB כתב:
היי כולם, הרבה זמן לא הייתי כאן, לא יצא לי להיכנס לקרוא אפילו, אז בוודאי שגם לא לכתוב... תקופה עמוסה והאמת לא היה לי כל כך כוח לקרוא ולכתוב... גם עכשיו אין לי הרבה זמן, אבל רציתי קצת להיכנס, לשתף.. מבחינת המשקל, מאז הפעם האחרונה שעידכנתי.. השינוי הוא לטובה... עדכנתי כשסגרתי 10 קילו, זה היה לפני שבועיים או שלושה... ואז הייתי על המקום עד אתמול.... ירדתי קילו!!! אני כרגע על 11- והיד עוד נטויה... יש לי גם דרבון רציני, אירוע של הלימודים באילת באפריל, ואני צריכה בגד ים חדש שאני אוכל להסתובב בפרהסיה.. אז אני מקווה לעוד כמה קילוגרמים טובים שיעלמו עד אז... עכשיו אנ י נכנסת לתקופת בחינות.. שזה אומר להיות תקועה בבית הרבה, אני מקווה שזה לא יביא לבליסה... קודם כל, אני מנסה לא ללמוד כל הזמן בבית, וללמוד עם חברות שיודעות מה לא להציע לי.. ושגם באות לאילת אז יודעות שיש תאריך יעד חשוב.. אז אני מקווה שזה יעזור לי לשמור ולא להישבר, ואין ספק גם שהירידה אתמול שבאה אחרי שהייתי תקועה קצת עודדה אותי מאוד... ומה שיכול להיות שהשפיע והביא אותה, זה שהתחלתי לרשום... אפילו לא שיניתי באמת את מה שאכלתי לעומת שבוע רגיל, פשוט כתבתי, אפילו לא את כל השבוע... אז כל מי שתקוע, מתקשה או עולה.. תנסו את זה, אפילו יום יומיים... בשבילכם... המון המון בהצלחה לכולם.. יום טוב, ואני אשתדל לא להיעלם יותר מדי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 17:28
 tutit Posts: 2431
|
OB יקרה! כל הכבוד על הקילו פחות! המון הצלחה בהמשך עד הקיץ שרק נראה ירידות כל שבוע כולנו ,
ושיהיה לך הרבה הצלחה במבחנים.
תכנסי לעדכן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 15:07
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
OB אם את מנשנשת בבית כשאת לומדת - תצאי לבית קפה, תזמיני תה נענע או תה צמחים, תשתי לאט לאט, תלמדי את מה שהקצבת לעצמך, ורק אז תחזרי הביתה. חוץ מזה, גם אני תמיד למדתי עם חברות, ואם הן מתחשבות בך אז זה פיתרון מצוין. בהצלחה - תרתי משמע...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 11:12
 שאפתנית Posts: 8392
|
היי OB, כייף לראות ירידה של קילו למרות התקופה העמוסה שאת נמצאת בה. אני שמחה בשבילך ומאחלת לך שתמשיכי לרדת עד אפריל ואז תתפנקי בבגד ים חדש ויפה. בהצלחה במבחנים, כשאת יושבת ללמוד בבית תכיני לך שתיה חמה וצלחת עם ירקות חתוכים למקרה שתרצי לנשנש משהו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 10:13
 רבקה Posts: 8411
|
אובה כל הכבוד, נהדרת רואים עליך את האושר והכייף בירידה את פשוט קורנת המשיכי בדרך זו והעיקר הישמרי בזמן הבחינות לא לקלקל, חבל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 10:10

איזה כיף בשורות כאלו טובות על הבוקר את נהדרת, תמשיכי כך כי את בדרך הנכונה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 10:02
 OB Posts: 38
|
היי כולם, הרבה זמן לא הייתי כאן, לא יצא לי להיכנס לקרוא אפילו, אז בוודאי שגם לא לכתוב... תקופה עמוסה והאמת לא היה לי כל כך כוח לקרוא ולכתוב... גם עכשיו אין לי הרבה זמן, אבל רציתי קצת להיכנס, לשתף.. מבחינת המשקל, מאז הפעם האחרונה שעידכנתי.. השינוי הוא לטובה... עדכנתי כשסגרתי 10 קילו, זה היה לפני שבועיים או שלושה... ואז הייתי על המקום עד אתמול.... ירדתי קילו!!! אני כרגע על 11- והיד עוד נטויה... יש לי גם דרבון רציני, אירוע של הלימודים באילת באפריל, ואני צריכה בגד ים חדש שאני אוכל להסתובב בפרהסיה.. אז אני מקווה לעוד כמה קילוגרמים טובים שיעלמו עד אז... עכשיו אנ י נכנסת לתקופת בחינות.. שזה אומר להיות תקועה בבית הרבה, אני מקווה שזה לא יביא לבליסה... קודם כל, אני מנסה לא ללמוד כל הזמן בבית, וללמוד עם חברות שיודעות מה לא להציע לי.. ושגם באות לאילת אז יודעות שיש תאריך יעד חשוב.. אז אני מקווה שזה יעזור לי לשמור ולא להישבר, ואין ספק גם שהירידה אתמול שבאה אחרי שהייתי תקועה קצת עודדה אותי מאוד... ומה שיכול להיות שהשפיע והביא אותה, זה שהתחלתי לרשום... אפילו לא שיניתי באמת את מה שאכלתי לעומת שבוע רגיל, פשוט כתבתי, אפילו לא את כל השבוע... אז כל מי שתקוע, מתקשה או עולה.. תנסו את זה, אפילו יום יומיים... בשבילכם... המון המון בהצלחה לכולם.. יום טוב, ואני אשתדל לא להיעלם יותר מדי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|