08/01/2011 08:23
 dany Posts: 19819
|
תודה תודה יקרות שלי התמיכה שלכן שווה מליונים דובונית אכפת לי כתב:
שאיפה תמיד יש אך לא תמיד קל אך אנו יכולים כי אנו יחד אז בהצלחה בהמשך לכולנו ...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 06:39
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאיפה תמיד יש אך לא תמיד קל אך אנו יכולים כי אנו יחד אז בהצלחה בהמשך לכולנו ...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 16:16
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה איזה יופי ירידה מסתבר שאין חוכמות אבל את בתקופתך הקשה עם אימך ומצב הרוח הירוד מגיע לך הצדעה וקבלי אותה ממני בטוחה ויודעת שאת כבר הרבה יותר טוב אבל תמיד שואפים לטוב יותר אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 18:33
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
ממש לא יכולה להיות בת יענה ולהסתיר את ראשי ולומר בכלל אין בעיות................ אבל קוטריי מהמילה לקטר ממש לא פותרת כלום........... אז בראש מורם, we shall over come נשיבוקים שאפתנית כתב: דניאלוש העיקר שיש ירידה וזה מה שחשוב. אי אפשר לחשוב מה היה קורה אילו... את בדרך הנכונה וזה מה שחשוב, פרגני לעצמך. אל תשכחי את עוברת תקופה לא קלה עם אמא. שיהיה לך יום מקסים וקל יקירתי.  כן כן אין ברירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 17:15
|
ממש לא יכולה להיות בת יענה ולהסתיר את ראשי ולומר בכלל אין בעיות................ אבל קוטריי מהמילה לקטר ממש לא פותרת כלום........... אז בראש מורם, we shall over come נשיבוקים שאפתנית כתב:
דניאלוש העיקר שיש ירידה וזה מה שחשוב. אי אפשר לחשוב מה היה קורה אילו... את בדרך הנכונה וזה מה שחשוב, פרגני לעצמך. אל תשכחי את עוברת תקופה לא קלה עם אמא. שיהיה לך יום מקסים וקל יקירתי. 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 09:24
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש העיקר שיש ירידה וזה מה שחשוב. אי אפשר לחשוב מה היה קורה אילו... את בדרך הנכונה וזה מה שחשוב, פרגני לעצמך. אל תשכחי את עוברת תקופה לא קלה עם אמא. שיהיה לך יום מקסים וקל יקירתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 05:55
|
dany כתב:
תודה ואם לסבתא שלי היו גלגלים היא היתה אוטובוס...................... נכון אין אם יש מה עשיתי וזהו. ותודה לאל יש ירידה אז לקחת את זה כמנוף............. אוהבת בחזרה אקורדיאון כתב: dany כתב: תודה תודה וזה רק מראה אם קצת שומרים איך יורדים אז אם הייתי שומרת כמו שצריך.............. כבר הייתי מחזירה את כל החוב......... אך נהיה מרוצים ממה שיש וזמן יש לנו בשפע.............. עד ליום ההולדת של שאפתנית בשבוע הבא............. יהיו עוד כמה למטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: מקווה שהיו לכן חלומות פז ושינה נעימה . אני חיכיתי לבוקר בכדי להישקל............... למזלי הטוב המאזניים הראה ירידה למטה............ וואו כל הכבוד דנושה.מסירה את הכובע,אין לך מושג כמה אני מאושרת ,זה נותן המון מוטיבציה להמשיך. בהצלחה. אם ואם ולא קרה את כאן ועכשיו והכל ירד כפי שעלה ,את יודעת הרי כמוני פעם למעלה פעם למטה,העיקר כאן וטיפול בהלם והכל בסדר. אוהבת אותך מאוד יקירתי. בדיוק,ראש מורם וקדימה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 05:35
|
תודה ואם לסבתא שלי היו גלגלים היא היתה אוטובוס...................... נכון אין אם יש מה עשיתי וזהו. ותודה לאל יש ירידה אז לקחת את זה כמנוף............. אוהבת בחזרה אקורדיאון כתב:
dany כתב: תודה תודה וזה רק מראה אם קצת שומרים איך יורדים אז אם הייתי שומרת כמו שצריך.............. כבר הייתי מחזירה את כל החוב......... אך נהיה מרוצים ממה שיש וזמן יש לנו בשפע.............. עד ליום ההולדת של שאפתנית בשבוע הבא............. יהיו עוד כמה למטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: מקווה שהיו לכן חלומות פז ושינה נעימה . אני חיכיתי לבוקר בכדי להישקל............... למזלי הטוב המאזניים הראה ירידה למטה............ וואו כל הכבוד דנושה.מסירה את הכובע,אין לך מושג כמה אני מאושרת ,זה נותן המון מוטיבציה להמשיך. בהצלחה. אם ואם ולא קרה את כאן ועכשיו והכל ירד כפי שעלה ,את יודעת הרי כמוני פעם למעלה פעם למטה,העיקר כאן וטיפול בהלם והכל בסדר. אוהבת אותך מאוד יקירתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 05:28
|
dany כתב:
תודה תודה וזה רק מראה אם קצת שומרים איך יורדים אז אם הייתי שומרת כמו שצריך.............. כבר הייתי מחזירה את כל החוב......... אך נהיה מרוצים ממה שיש וזמן יש לנו בשפע.............. עד ליום ההולדת של שאפתנית בשבוע הבא............. יהיו עוד כמה למטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: מקווה שהיו לכן חלומות פז ושינה נעימה . אני חיכיתי לבוקר בכדי להישקל............... למזלי הטוב המאזניים הראה ירידה למטה............ וואו כל הכבוד דנושה.מסירה את הכובע,אין לך מושג כמה אני מאושרת ,זה נותן המון מוטיבציה להמשיך. בהצלחה. אם ואם ולא קרה את כאן ועכשיו והכל ירד כפי שעלה ,את יודעת הרי כמוני פעם למעלה פעם למטה,העיקר כאן וטיפול בהלם והכל בסדר.
אוהבת אותך מאוד יקירתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 05:16
|
תודה תודה וזה רק מראה אם קצת שומרים איך יורדים אז אם הייתי שומרת כמו שצריך.............. כבר הייתי מחזירה את כל החוב......... אך נהיה מרוצים ממה שיש וזמן יש לנו בשפע.............. עד ליום ההולדת של שאפתנית בשבוע הבא............. יהיו עוד כמה למטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
dany כתב: מקווה שהיו לכן חלומות פז ושינה נעימה . אני חיכיתי לבוקר בכדי להישקל............... למזלי הטוב המאזניים הראה ירידה למטה............ וואו כל הכבוד דנושה.מסירה את הכובע,אין לך מושג כמה אני מאושרת ,זה נותן המון מוטיבציה להמשיך. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 05:14
|
dany כתב:
מקווה שהיו לכן חלומות פז ושינה נעימה . אני חיכיתי לבוקר בכדי להישקל............... למזלי הטוב המאזניים הראה ירידה למטה............ וואו כל הכבוד דנושה.מסירה את הכובע,אין לך מושג כמה אני מאושרת ,זה נותן המון מוטיבציה להמשיך. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 05:13
|
דובונית אכפת לי כתב:
סיימתי שיהיה לך הרבה הנאה מהפוסטים הנהדרים והמשך שבוע מוצלח וקל ובשליטה ולכולם המשך שבוע קסום  edited by דובונית אכפת לי on 1/4/2011 תודה מתוקה ושיהיה לך יום קסום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 05:12
|
מקווה שהיו לכן חלומות פז ושינה נעימה . אני חיכיתי לבוקר בכדי להישקל............... למזלי הטוב המאזניים הראה ירידה למטה............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 01:43
 tutit Posts: 2431
|
תודה דובונית מקסימה לילה טוב גם לך היום בעיקר קוראת,עייפה תכף זזה למיטה.

נשיקות ולילה טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 00:39
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
סיימתי שיהיה לך הרבה הנאה מהפוסטים הנהדרים והמשך שבוע מוצלח וקל ובשליטה ולכולם המשך שבוע קסום  edited by דובונית אכפת לי on 1/4/2011
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|