הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לילה טוב פורום יקר ואהוב...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/01/2011 23:34

miribelkin
miribelkin
Administrator
מיכלי יקרה מוכשרת ויפה.
כל הכבוד על הכנות, תהיי איתנו אפילו בקצרה כל יום, זה עובד.
בורכת בגיתי המקסים תמשיכו לפרגן ולשמור זה על זו.
נשיקות ואהבה ותזכירו למימי להיכנס לפורום שלכם מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 17:48

dany
dany
חיה יקרה כולנו כאן מחזקות אותך......... בהצלחה יקירה
חיה'לה כתב:
מיכל היקרה,
איזה כיף לשמוע ממך!!!
זוכרת שאת וגיתי הצטרפתם אליי בהתחייבות לירידה עד פורים?!
זה ממש לא קל!! הרבה יותר קשה ממה שחשבתי, אבל אסור להתייאש.
אני מקווה לרדת, ואשמח אם נתמוך ונעודד אחד את השני!!
ואת כמובן, במסגרת המגבלות והמותר לך.
וכן, ההרצאות של מירי מגיעות תמיד בזמן, שהרי בלעדיהן - כבר מזמן היינו מאבדות את השליטה באוכל, ומי יודע להיכן היינו מגיעות...
בכל מקרה, מחזקת את ידי שניכם, ומאחלת לכם שבוע נפלא, שנה אזרחית מאושרת וכמובן - חורף חם וגשום!!
שלכם באהבה, חיה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 11:02

חיה'לה
חיה'לה
מיכל היקרה,
איזה כיף לשמוע ממך!!!
זוכרת שאת וגיתי הצטרפתם אליי בהתחייבות לירידה עד פורים?!
זה ממש לא קל!! הרבה יותר קשה ממה שחשבתי, אבל אסור להתייאש.
אני מקווה לרדת, ואשמח אם נתמוך ונעודד אחד את השני!!
ואת כמובן, במסגרת המגבלות והמותר לך.
וכן, ההרצאות של מירי מגיעות תמיד בזמן, שהרי בלעדיהן - כבר מזמן היינו מאבדות את השליטה באוכל, ומי יודע להיכן היינו מגיעות...
בכל מקרה, מחזקת את ידי שניכם, ומאחלת לכם שבוע נפלא, שנה אזרחית מאושרת וכמובן - חורף חם וגשום!!
שלכם באהבה, חיה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 10:26

רבקה
רבקה
מיכלי, כל כך שמחתי לראותך אתמול
אחרי שקראנו לך כאן בפורום
ולא ידענו מה אטיתך
אז אני מצהירה את נראית מיליון דולר
יפה לך, מתאים לך, ונאה לך
עד כמה שתוכלי שמרי על עצמך
כי עוד מעט יגיע חודש העליה רציני
ברכות לירידה של גיתי
המשך הריון קל ונעים ועוד פעם ליטוף לבוטניקו
תודה על פירגונך והעידוד
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 09:32

שאפתנית
שאפתנית
שלום מיכלי!!!
את פשוט אלופה, איזה יופי את תופסת את עצמך בזמן ולא נופלת לשאננות ואין טוב מזה. אני סמוכה ובטוחה שאת תעברי את ההריון הזה עם כמה שפחות קילוגרמים מיותרים.
שאפו לגיתי שיורד כל כך יפה.
שאפו לשניכם שאתם מחזיקים ותומכים כל כך יפה אחד בשני וזה ממש לא מובן מאליו.
שיהיה לך יום מקסים והמשך הריון נעים. זו תקופה יפה בחיים תהני ממנה!!
נשיבוקים, שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 09:22

אשירה
אשירה
מיכל יקרה,
נהדר שאת משתפת ואת במודעות,
עם כזאת מוטיבציה ועזרה מבן הזוג ההצלחה מובטחת!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 05:46

אקורדיאון
אקורדיאון
מיכלוש למעשה כתבת את כל אשר עבר עלייך בכזו פתיחות ואפילו השבת לעצמך שהרי כולנו
יודעים מצויין להשיב ולטפל במחלה המשותפת שלנו בכל שלב ושלב.

אני חייבת לציין וכבר ציינתי זאת היום את פשוט ניראת הריונית קורנת מאושר ,תענוג לראותך.

ראיתי גם את הבוק וכתבתי לך גם שם.

הזמן טס הנה את כבר בחודש השביע והאמיני לי באמת לא כבדה.

אני משוכנעת שתקיימי את אשר כתבת ולא תאבדי שליטה,נהפוך הוא.

אני מאחלת לך הצלחה רבה ותודה על המחמאות יקירה.

שיהיה לך בוקר נהדר ולגיתי ממש שאפו,גם הוא מצטמק מול העיניים.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 05:33

dany
dany
מיכלי אהובה
הייתי כל כך רוצה שאת רגשות התיעוב עליהם את מדברת כל כך בכאב תוכלי למגר....... כל היתר כבר ניתן לעשות עם עבודה וזמן....... בלעת שילמת,
ההריון יסתיים, תוכלי לחזור לעבודה רגילה של שמירה ............ אבל הנפש.....הנפש זה המקום שצריך הכי הרבה עבודה.
למה תיעוב? למה כעס? מה עשית שמגיע לך להרגיש כך? את בן אדם עם חולשה קשה, מחלה .......... ועל בן אדם חולה לא כועסים, מטפלים!!!!!!!!!!!
אוהבת אותך ומקווה שתלמדי להיות יותר סלחנית לעצמך........... כי ממקום של אהבה תוכלי גם לצמוח אל עבר ההבראה.
חיבוק חזק חזק
מעוד מטופלת במחלה הקשה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 02:23

tutit
tutit
למיכלי היקרה!
את במודעות וזה מה שחשוב
מאחלת לך הריון קל וכיפי,
וכל הכבוד לגיתי על הירידה.

בעלי כל שבוע עלה איתי בהריון והבטיח שילד גם.חחחחח
והוא די רזה רק בטן צמחה לו יש לו אולי 8-10 לרדת....
אבל הוא לא בכיוון אפילו,מאוד קשה לשכנע אותו אז אני מידי פעם זורקת מילה
ומחכה שהמים יעשו חור באבן כמו שמירי המליצה
ולאחרונה הוא די הוריד מהלחם ומהמתוק....מתחיל לזוז סופסוף...
smileהסבלנות לפעמים משתלמת .........
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 00:30

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מיכל שרון חמודה
רשמת ענית חזרת למסלול ואת במודעות וזוכרת באהבה גדולה שאת בהריון
אז בחיוך ובאופטימיות שלך אני בטוחה שאת תמשיכי קדימה רק בנחישות שרק את יודעת
כל הכבוד על העשייה והלקיחה של עצמך בידיים ואני בטוחה שהעיגולי פינות יתיישרו בסוף
העיקר שתשמרי על עצמך ועל הבוטינקו שלך בבטן
כל הכבוד על גיתי לירידה ממש מחונן
וכל הכבוד לכם על שיתוף הפעולה יחד ממש מעורר השראה
יישר כוח ורק טוב והמשך הריון מוצלח
בשורות טובות והרבה בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 21:41

מיכל שרון
מיכל שרון
וראשית - התנצלות מקרב לב על ההעדרות הבלתי נסבלת שלי בשבוע פלוס האחרון.. אבל אין מה לעשות.. ככה זה סוף שנה אצל רואי חשבון... ימים ארוכים שנמשכים לתוך הלילה, אין רגע דל במשרד ועד שאני רואה את הבית וגיתי המחשב בכלל לא נכנס לרדיוס...

אבל היום התחילה להסתמן רגיעה באזור.. הטירוף נרגע ואני כאן..
לא להרבה אבל גם זה משהו...

איפה להתחיל במעט זמן שיש לי לפני שהעיניים נעצמות לי?
אני אתחיל בלשתף אתכם בכנות במשהו שהבנתי אתמול על המיכל שהייתי בדיאטה בשבועיים האחרונים..
נכון שכולכן זוכרות את אפיזודת הרופא המזעזעת? אז מה שקרה כתוצאה ממנה ומהפידבקים של כולכן, מהעידוד של מירי, מגיתי שלי היקר שכאילו לתת לו קונטרה עשה לי בשבת שעברה בוק בירקון של צילומי הריון (הגרסא הבולגרית כן?!) מחמיאים מאוד... מחמאות מהבנות במשרד על הבגדים וההופעה..
בקיצור בזכות כולכם עלה לי המורל, חזר לי הבטחון, שוב הרגשתי מהממת ויפה כמו שלא הרגשתי חודשים...
ואז מה קרה? כרגיל עלה לי השתן לראש... לא התחלתי לזלזל בדיאטה, לא הפסקתי לספור פחמימות, או לשתות מים, או לצאת כמה שאפשר להליכות.. אפילו לא לרגע אחד... אבל התחלתי להרגיש יותר בנוח עם הקילוגרמים.. נהייתי סוג של אדישה ואובר מקבלת כלפיהם..
שבועיים אני הולכת בתחושה שאם אני יעלה במשקל אז זה לא אני.. זה לא נורא... סוג של זריקה מהזן הכי גרוע ומנוול...
הזן שאת מרגישה איתו שאת עדיין הכי אמיתית עם עצמך... הכי כנה שיש... הכי בוגרת בעולם..
אבל בעצם זה עדיין התירוצים הרגילים רק בעטיפה יפה יותר...
ומה יצא? ששבועיים ברצף עליתי במשקל... אז מה תגידו? אל תגידו.. אני אגיד: זרקתי, בלעתי ושילמתי!

נכון.. זה לא הכל אני... בוטניקו שלי מעלה עכשיו כל שבוע 250 גרם בערך... אני כבר בחודש שביעי.. אבל אני לא עליתי רק 250 גרם... מה שאומר שאני לא באמת שמרתי כמו שחשבתי... שפה ושם עיגלתי פינות... שנפלתי לבורות ההריון בחמדה לא מבוטלת...

אז השבוע החלטתי להרים את הכפפה ולחזור לרישום... כי אם כבר החשקים והרעב המוגבר והדחף המטורף לפחמימות אז לפחות שאני ארשום.. שמירי תעיר ותראה ותגיב.. כי אמנם עד עכשיו הייתי ממש בסדר.. אבל מי אמר שבחודשיים אני אמורה להעלות מה שהעליתי עד עכשיו ב - 6 חודשים?!

אז הנה פורום יקר.. למרות ההתחייבות שלי לחיה ואליכם לא עמדתי בה כל כך יפה...
אבל אני כאן.. מודה ומתוודה על הגבולות שפרצתי.. על המחסומים שהסרתי... על היד הרכה שנהגתי בעצמי ממקום של רחמים עצמיים ומסכנות..
וזה הרי מקום שאני כל כך מתעבת... אני מעדיפה להיות במקום של שליטה וחוזק, של בחירות מושכלות...

וההרצאה של היום הגיעה לי כמו בהזמנה ממש... כי בדיוק אתמול בלילה מהפחד של השקילה והחרדה שאכלה כל חלקה טובה התנהגתי לעצמי יותר גרוע מהרופא.. וכל היופי והבטחון פרחו מהחלון ונשארתי במיטה עם תיעוב עצמי והמון נקיפות מצפון ורגשי אשמה...
ומי שהולך לישון עם כאלה.. בטח שהוא יקום כבד יותר למחרת לא? wink
אז כבר היום חזרתי הביתה ומילאתי את הרישום להיום... גיתי הכין לי קופסה למחר לעבודה, ספרנו ומדדנו ושקלנו את התפריט היומי לוודא שיש לי מספיק אוכל אבל לא יותר מדי פחמימות.. אני עוקבת כבר 3 ימים אחרי המים שאני שותה ומוודאת שכל יום רק בעבודה עוד לפני הערב בבית אני שותה כ - 2 ליטר מים... בקיצור - אני חוזרת למסלול... מקווה ששבוע הבא אני אצליח להראות תוצאות בהתאם ולעמוד על המקום (ראיתן בנות - ריאליות!!!) ובעיקר מקווה לחזור למקום מאוזן ושלו נפשית...

וגיתי שלי היקר היה ממש מחונן וירד היום קילו (ואחרי השבת שעברנו זה באמת מחוננות ראויה לציון) Applause

בכל מקרה אני קורסת עכשיו.. מקווה מחר בבוקר להספיק להשלים קצת קריאה גם בפוסטים שלכן... לילה טוב יקרות Kissing

נ.ב. - רבקה.. כפיים יקירתי!!! ואקו - נראית פשוט מעולה היום והחולצה שלבשת - סוף!!!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לילה טוב פורום יקר ואהוב...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!