02/01/2011 17:27
 dany Posts: 19819
|
זו גדולתה של מירי מדברת מגובה העיניים על הבעיות של כולנו........ ולהיפך מדגישה שאפילו לה, שיש לה כזה נסיון עשיר וארוך ימים אין חסינות............... מה שנותן לכל אחד ואחת מאיתנו את הביטחון כי הדבר אפשרי ולא נמצא בשמיים רק לרצות, להאמין, לבטוח, ולעשות מה שצריך!!!!!!!!!!!!!!!!!! יעלי כתב:
מה ששכחתי לכתוב קודם ושבה את ליבי כל כך בהרצאה, זו התחושה מירי, שדברת מעומק ליבך, באיכפתיות כל כך גדולה לשלומינו, בריאותנו ורזונינו. כל הדברים נראו כנובעים ממש מליבך, ולכן נכנסו כל כך לליבי! תודה! miribelkin כתב: יעלי את רק תתפללי שאהיה בריאה, להימאס בטוח שלא ימאס לי, אני אוהבת אתכם ואת העבודה הזו מאד מאד. וכל עוד האל נותן לי כח אנחנו ביחד, מבטיחה. תודה על הפירגון ושנה אזרחית נהדרת אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 16:57
 יעלי Posts: 589
|
מה ששכחתי לכתוב קודם ושבה את ליבי כל כך בהרצאה, זו התחושה מירי, שדברת מעומק ליבך, באיכפתיות כל כך גדולה לשלומינו, בריאותנו ורזונינו. כל הדברים נראו כנובעים ממש מליבך, ולכן נכנסו כל כך לליבי! תודה! miribelkin כתב:
יעלי את רק תתפללי שאהיה בריאה, להימאס בטוח שלא ימאס לי, אני אוהבת אתכם ואת העבודה הזו מאד מאד. וכל עוד האל נותן לי כח אנחנו ביחד, מבטיחה. תודה על הפירגון ושנה אזרחית נהדרת אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 16:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
אנחנו שומרים על מירי ומירי שומרת עלינו!!
 dany כתב:
כולנו כאן מתפללים לבריאותה וחוסנה של מירי היקרה עמוד העוגן שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 16:48
 dany Posts: 19819
|
כולנו כאן מתפללים לבריאותה וחוסנה של מירי היקרה עמוד העוגן שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 15:32
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יעלי אל דאגה ,אני נמצאת עם מירי עשרים שנה ובכל שבוע היא חיה את העבודה אם בכלל אפשר לקרוא לזה עבודה במובן הבנאלי של המילה.
מירי חיה את הדברים,מדברת בגובה העיניים כי נמצאת גם היא באותה סירה.
כפי שכתבה לך רק שתהיה בריאה וכולנו יחד נמשיך ונצלח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 14:38
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יעלי את רק תתפללי שאהיה בריאה, להימאס בטוח שלא ימאס לי, אני אוהבת אתכם ואת העבודה הזו מאד מאד. וכל עוד האל נותן לי כח אנחנו ביחד, מבטיחה. תודה על הפירגון ושנה אזרחית נהדרת אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 14:26
 רבקה Posts: 8411
|
יעלי תבורכי על העשייה שהביאה אותך להראות נפלא ולהיות מאושרת ואמן שכל ישאר אכן מירי שלנו שבהדרכתה היגעת לזה מגיע לה הרבה תודות שמרי על עצמך כי אין נפלא מזה להיות עם מצב רוח טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 14:21
 יעלי Posts: 589
|
מירי יקירתי, רק עכשיו הגעתי להקשיב להרצת השבוע. (מדוע אנחנו משמינים). אני איתך כבר 10 חודשים, השלתי מעלי 20 ק"ג, אני נראית נפלא ומאושרת למדי, ועטופה במחמאות וחיזוקים. בעיני זו היתה ההרצאה הכי חשובה עבורי מאז חברתי אליך. כמו שאת אומרת - כל מילה בסלע! הרגשתי הפעם באמת כאילו ההרצאה היא במיוחד עבורי. אני שבעת דיאטות ב-24 השנים האחרונות וכמו שאקו קראה לעצמה - אקורדיאון מצוי! אין לי ספק, שזו ההרזיה האחרונה בחיי. אני לא אשמין יותר - כי אני איתך לנצח! אני כבר עכשיו דואגת מה יהיה בעתיד הרחוק שימאס לך...... תבורכי!!!! שלך באהבה ענקית, יעלי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|