הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיווח שקילה מאתמול, נשארתי על המקום

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/01/2011 08:24

לביאה
לביאה
הייתי בטוחה שירדתי. לא נורא.
המשקל שלי לא כל כך מדוייק. זה אולי יישמע מצחיק, אבל אם אני לא עומדת בדיוק בדיוק באותו מקום על משטח המשקל, הוא מראה לי משקלים אחרים כל פעם. בגלל זה אני אוהבת את המשקל שמירי שוקלת איתו (של קופ"ח) כ הוא הכי מדוייק, אבל בתור מנויית אינטרנט, אני מסתפקת בזה שיש לי בבית.

בלי קשר למשקל (המכשיר) ובהמשך למה שכתבתי השבוע על התחלת הזיופים והפסקתם מייד לאחר הכתיבה, החלטתי להקצות לילדים קופסא שבה יהיו כל החטיפים / עוגיות שלהם. הקופסא נמצאת מחוץ למטבח, לא בטווח ראיה. אני מסכימה עם מירי לגמרי שאוייבים לא מכניסים הביתה ובאמת בבית יש לי רק חטיפים שלא מפריעים לי ולא שורקים לי בלילה. אבל לפעמים, כשבא לי האטרף, אני פוגשת באוייב חדש, שבכלל לא ידעתי שהוא כזה.
חוץ מזה, אני כן בוחרת להחזיק כמות מוגבלת של חטיפים ו/או ממתקים של הילדים בגלל סיבה שקשורה אליי וילדותי. אני כילדה שמנה הייתי הולכת לחברות רק כדי לאכול את הממתקים שיש להן בבית כי אצלנו בבית הייתה הקצבה מזערית ביותר (בעיקר בשל סיבות כלכליות, אבל גם בגלל שלא רצו לראות את הילדה השמנה ממילא אוכלת עוד ממתקים...). כאמא, בי נשבעתי, שאני עושה הכל שזה לא יקרה עם הילדים שלי. אני כאמא אתבייש עד עמקי נשמתי אם אדע שילדיי הולכים לחברים רק כדי לספק את תאוות המתוק שלהם...אפשר למצוא את דרך האמצע. אפשר למצוא מה להחזיק בבית ומה לא. בכל מקרה, כאן בשנגחאי הילדים לא אוהבים את הממתקים המקומיים ואת אלה שהם כן אוהבים, כמו בישראל, יש כממתקים מיובאים, והם הרבה יותר יקרים מישראל, ככה שזה משחק לטובתי. שורה תחתונה - קופסאת הממתקים והחטיפים שנבחרו בקפידה נמצאת בצד, היא לא שלי ואני לא רואה אותה ביום יום. רחוק מהעין רחוק מהלב...

חוץ מזה הצעידות שלי מתקדמות הרבה יותר טוב ממה שציפיתי בהתחלה (15 דקות כל יום בשבוע הראשון). היום צעדתי 45 דקות והגעתי למהירות 6.3 ק"מ על המכשיר. וכל זה פחות מ-8 שבועות מאז הלידה. תודה לאל.

אני מאמינה שהשקילה הבאה תראה ירידה למרות שעומד לפניי שבוע קשה כי הילדים עדיין בחופש ובן זוגי טס לישראל בענייני עבודה והדרי עדיין מתעוררת בלילה לארוחות שלה...
אין ברירה. ממשיכים הלאה. כל יום ליומו.
בהצלחה לכל החברות היקרות והתומכות
אוהבת ומתגעגעת
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיווח שקילה מאתמול, נשארתי על המקום

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!