הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיווח שקילה מאתמול, נשארתי על המקום

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/01/2011 09:02

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
האמת שהיום הוא לא כל כך גדול............ אבל פעם היה לי סייד ביי סייד עם פריזר ענק......... ותאמינו לי שום דבר לא הלך לאיבוד או נעלם מעיני........... כפי שאת אומרת הכל מסודר ומתוייק בראש!!!!!!!!!!!!!!!!!upset
כך גם לגבי המזווה................
אקורדיאון כתב:
dany כתב:
מעניין עד כמה המקרר גדול אצלכן?
כי אצלי עד כמה שיהיה גדול ורחב...............................upset
אקורדיאון כתב:
הדסי לביאה אני באמת נפעמת משתיכן בנושא החטיפים לילדים.
הדסי את רואה אצלי אין מושג נמצא אי שם במקרר ואני לא רואה.זה קורא לי,קודח

לי במוח וממש לא סומכת על עצמי שידי תצא על העליונה,בדרך כלל זה ההוא שנמצא עמוק

במקרר.לכן לא מנסה אפילו.

אכן הוא ענק בראש.

כן כן מוכר ולא חביב.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 08:15

dany
dany
האמת שהיום הוא לא כל כך גדול............ אבל פעם היה לי סייד ביי סייד עם פריזר ענק......... ותאמינו לי שום דבר לא הלך לאיבוד או נעלם מעיני........... כפי שאת אומרת הכל מסודר ומתוייק בראש!!!!!!!!!!!!!!!!!upset
כך גם לגבי המזווה................
אקורדיאון כתב:
dany כתב:
אקורדיאון כתב:

במקרר.לכן לא מנסה אפילו.

אכן הוא ענק בראש.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 07:55

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
אקורדיאון כתב:

במקרר.לכן לא מנסה אפילו.

אכן הוא ענק בראש.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 06:27

dany
dany
אקורדיאון כתב:

במקרר.לכן לא מנסה אפילו.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 06:10

אקורדיאון
אקורדיאון

במקרר.לכן לא מנסה אפילו.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 02:17

tutit
tutit
לביאה יקרה!
כל הכבוד שאת מסננת אויבים גם לי יש סלסלה אחת בארון עם מעט במבות ביסלי ושוקולד וכמה קרמבו אבל
זה שם כדי שיהיה אני לא פותחת אותה כל יום לילדים,פעם-פעמיים בשבוע וכמות קטנה של בדר"כ,אלא אם כן מבקשים מידי פעם .
הילדים שלי גם אוכלים בדר"כ במקום חטיף כף טחינה גולמית עם כפית סילאן -מערבבים את זה יחד וזה יוצא מעדן
הם משוגעים על זה ...
או עוגה ביתית שהסבתות שולחות מידי פעם וזה בקופסא עמוק במקרר כך שלא יוצא לי לראות אותה הרבה.
חברה שלי נותנת לילדים שלה את כל הסוכריות גומי והנחשים והם ממש קטנים הכל צבעי מאכל אבל לא עוזר לי
כמה שאני מסבירה לה שלא כדאי היא ממשיכה.
אהבתי לקרוא את מה שכתבת שאת לא מפציצה אותם בשטויות כי זה נדיר ...וכל הכבוד על ההליכות
תזהרי מהליכון עדיף ללכת בחוץ מנסיון של פציעת סחוס בברך בעבר .
ואם את רק בהתחלה ולא ממש בכושר אז עדיף רבע שעה ולא הרבה יותר כרגע.
הרבה הצלחה גם בהמשך ותעדכני
חיבוק עד לסין הרחוקה
שבוע מקסים
0 קישור קבוע (Permalink)
04/01/2011 00:33

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
לביאה חמודה מקווה שהכל תקין ואת ממשיכה קדימה המשך שבוע טובsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 22:04

מיכל שרון
מיכל שרון
לביאה איזה פוסט מעניין פתחת כאן..
אהבתי את הדיון והחלפת הדעות.. אני חושבת שזה ממש חשוב לכל הורה שמתמודד עם הבעיה ובמיוחד אם היא יותר מחד-סטרית..
כלומר לא רק מהכיוון שלו שאדם בתהליך הרזייה שקשה לו עם האויבים בבית, אלא גם כמחנך של דור המשך שנושא גנים שמנמודיים ומזהה בילדיו נטיות להשמנה...
תודה שכתבת לנו, בכנות ובאומץ... וכולכן נשמעות לי מדהימות בהתמודדות שלכן...
מקווה להצליח כמוכן.. כשאני אגיע גם לגשר כמובן... wink
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 07:22

אשירה
אשירה
לביאה יקרה,
קראתי את כל השרשור ואני מורידה את הכובע בפנייך ובפני הבנות שמגדלות כעת ילדים קטנים,
מצד אחד הרצון לשמור על בריאותם ולשים להם גבולות,
מצד שני לא לגרום להם להרגשת חסך, כי זה באמת בטווח הארוך לא מביא לתוצאות טובות.

עצם זה שאתן במסגרת בתקופה שהן גדלים, זה מביא ערך מוסף לאיכות החיים שלהם.

כל הכבוד!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 00:34

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
כל הכבוד לך לביאה על המקום זה נפלא
ולכל המתמודדות במתוקים כל אחת בדרכה שלה יודעת מה טוב עבורה ועבור משפחתה לומדים מתנסים וממשיכים
מחזקת את שנאמר וכל הכבוד על הצבת הגבולות בהצלחה בהמשך smile
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 15:51

אקורדיאון
אקורדיאון
באמת להסיר את הכובע בפניכן.
הפקת לקחים שלכן מילדות שמנמודה ולדאוג לילדיכן פשוט ראוי,להערצה.

ואתן באמת נלחמות כלביאות על ומתמודדות עם בעיית ההשמנה ממש למופת.

כל התופעות הללו כל כך מוכרות,ההתמכרות למתוק גם אצלי מכה שלא כתובה,זה האוייב הגדול ביותר

וההתמודדות מולו ממש קשה אבל אני מנסה ללמד את עצמי יום יום שעה שעה שחבל לקלקל והמתוק הוא

הוא שמפיל אותי לכן הוא לא נכנס הביתה לחלוטין לא סומכת על עצמי, לא בלהחביא ולא בלאמר לא שלי ולא זה רעל.

כשאני יודעת שיש אין לי מנוח.מספיקות לי הסופות שעדיין תוקפות מידי פעם שאז אני פשוט מצטיידת במתוקים ומחסלת

ולמעשה נכון להיום זו המלחמה שלי עם עצמי להגיע למצב שלא ארוץ לקנות.

אולי יגיע גם יום כזה.

לכולם בהצלחה רבה.

0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 14:21

רבקה
רבקה
לביאה יקירתי
כל הכבוד על העמידה המקום, נפלא
ולכל האמהות הצעירות שמצעידות את ילדיהן

לחינוך טוב ולאכילה בריאה ומאוזנת שאפו !

לא קל אבל אתן עושות זאת בהחלטה שתעזור גם לכן בסופו של דבר

בהצלחה לכולכן ושבוע קל
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 13:39

קרולין
קרולין
לביאה יקרה,
על המקום זה נהדר.

כל הכבוד לך על הצבת גבולות עם הממתקים לילדים! את אמא נהדרת!

שתהיה לכם שנה אזרחית טובה, בריאה, מאושרת ומוצלחת.

שבוע נהדררררררר ומוצלח.

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 13:03

dany
dany
פשוט אמא מדהימה מורידה את הכובע.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 11:49

לביאה
לביאה
למזלי בשנגחאי אין במבה
אין ביסלי
אין קרמבו
כל אלה המצאות ישראליות שלא הגיעו לכאן תודה לאל.
בן זוגי אוכל רוב ימיו במסעדות (אופי העבודה כזה), הרגלי התזונה שלו לקויים ביותר, הוא צריך את המתוק בסוף הארוחה והוא ר-ז-ה!
מכיוון שחלק מהשבוע הוא אינו בבית, אני מובילה את הרגלי האכילה בבית ועושה ככל יכולתי למנוע מהם "לסבול כמוני מהמכה הזו..." כמו ששאפתנית כתבה. לכל אחד מהילדים יש את ההעדפה שלו, אבל בגדול, אף אחד מהם לא מוכן לאכול פירות כקינוח. הם אוכלים פירות כארוחת מנחה כשהם חוזרים מבי"ס (ארוחת צהריים הם אוכלים בביה"ס).
אני מודה שאני יכולה לעשות יותר לשיפור התזונה בבית אבל כרגע הילדים לפחות יודעים שהם יכולים לאכול קינוח רק אם אכלו ארוחה מלאה, שמשמעותה - הכוללת חלבונים, פחמימות, ירקות.
בנוסף לכל מה שנאמר עד כה, אני מאמינה בגישה של לאפשר לילד להתנסות עד כמה שאפשר. יש לי חברה שכל כך שומרת על הבת שלה וכל הזמן אומרת לא לכל סוג של אוכל שאינו נכנס לקטגוריה "בריא" וממש רואים על הילדה כמה היא מתוסכלת מזה שכל הזמן היא שומעת "את אל תאכלי" "זה משמין", "זה אסור". מצד שני, אני מאפשרת לילדיי לבחור את החטיף/ ממתק. הם לעולם לא אוכלים מול הטלוויזיה (בכל מקרה אני לא מרשה לצפות בטלויזיה בימי לימודים, מה שמראש מנקה 180 ימים בשנה) והאכילה היא תמיד בישיבה ליד השולחן. אני מאוד מקפידה על זה דווקא בגלל שאני יודעת ומכירה את יכולות הגניבה שלי ליד השיש ובדרך לשולחן.
בקיצור, דרך חינוך ילדיי המדהימים, שגורמים לי להיות בן אדם יותר טוב, אני מנסה לתקן את השריטות העמוקות שנחרטו בי בצעירותי...
שיהיה לכל החברות, האימהות הצעירות והוותיקות שבוע קל ורגוע
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 11:27

שאפתנית
שאפתנית
לילכי האמיני לי שגם הילדים שלנו לא זקוקים כל יום לעוגיה או לעוגה אין בזה שום ערך תזונתי ואם בא להם מתוק אז אפשר אצבע של קינדר זה עדיף על עוגיה.
לילך70 כתב:
אני מסכימה איתך וגם אצלי בבית אין חטיפים, פרט לביגלה מחיטה מלאה מידי פעם. אני מתכוונת יותר למתוקים - שוקולד עוגה עוגיות וכו' הבעיה שאני ממש מכורה לטעם המתוק אבל ילדים יכולים לאכול עוגייה או משהו מתוק אחר אני לא רוצה למנוע מהם זאת
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 10:58

לילך70
לילך70
אני מסכימה איתך וגם אצלי בבית אין חטיפים, פרט לביגלה מחיטה מלאה מידי פעם. אני מתכוונת יותר למתוקים - שוקולד עוגה עוגיות וכו' הבעיה שאני ממש מכורה לטעם המתוק אבל ילדים יכולים לאכול עוגייה או משהו מתוק אחר אני לא רוצה למנוע מהם זאת
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 10:37

שאפתנית
שאפתנית
בנות יקרות אני קוראת את דבריכן ומזדהה כי גם לי יש ילדים קטנים בבית ולכן גם אני מחזיקה חטיפים אבל אני בחרתי מתוך בחירה אישית וכדרך חינוך לתזונה בריאה שהם לא זקוקים כל יום לחטיף ולכן כמות החטיפים בביתי ממש זעומה. אני לא מפתמת אותם כל יום בחטיף כי אין בזה צורך אין לזה שום ערך בריאותי למעט השמנה ואני ממש לא מעוניינת שהילדים שלי יסבלו כמוני מהמכה הזו. אני גם שמה לב שהילדים שלי הולכים לחברים הם ממש לא מתנפלים על ממתקים ולא מבקשים שיכבדו אותם. גם כשמכבדים אותם הם מאוד בררנים ולא נוגעים בכל דבר. יש יותר מודעות והיום הם הולכים לחברים ואם הם נתקלים זה בסוג אחד של ממתק כמו ציפס או במבה, אין מבחר על השולחן כי אין צורך בזה.
במקום ממתק יומי הציעו לילדיכם קלמנטינה או תפוז שהם מאוד מתוקים ועסיסיים והרבה יותר בריאים. אפשר להציע שוקולד קינדר פס אחד לילד ליום וזה בהחלט מספיק, אפשר קרמבו אחד אבל אף אחד מהם לא זקוק לנתרן הרב שיש בביסלי או בבמבה.
אולי בהתחלה זה יראה לכם קשה אבל הילדים מתרגלים לכל מצב ואם תרגילו אותם שאין ממתק כל יום תראו שגם אין דרישה מצידם.
זוהי רק המלצה שאצלי עובדת נהדר. אין בכוונתי להטיף חלילה לאף אחד אלא רק להמליץ.
לשיקולכן.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 10:00

dany
dany
יקירותי אהובות
אמהות צעירות......... קשה לשמור על בית סטרילי........ בגלל שאנחנו בשמירה /ירידה/ דיאטה.
אז כל אחת באמת בוחרת לה את הדרך הטובה ביותר גם להיות אמא טובה, מחנכת טובה, משמשת דוגמא טובה, ונשארת "שפויה"
כל הכבוד לכן בנות המלאכה כלל לא קלה......... כי אני אם אני קונה משהו הרי זה ברור שאין לי שום תירוץ.............. ואין בעצם איפה להחביא כי אני גם לא צריכה להתחלקupset
אני מורידה בפניכן את הכובע , ואומרת לעצמי אם אתן יכולות עם מצוקות השינה של הבייביס, עם הילדים הקטנים הנוספים שפה חולים ושם זקוקים להמון תשומי.... אז איך לי יש בכלל זכות תלונה.
אתן נהדרות ובכל דרך שתבחרו אני מאחלת לכן מכל הלב הצלחה כי ממש אבל ממש מגיע לכן.
שבוע נהדר
שנה נפלאה
אוהבת
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 09:53

לילך70
לילך70
לביאה שלום
אני כל כך אוהבת לקרוא את מה שאת כותבת כי מחשבותייך ותחושותייך כל כך דומות לשלי... אני השבוע החלטתי שלא יהיה שום דבר מתוק בבית פרט לריבה וסילאן ואז הגיע סוף השבוע ובעלי היה בדיכאון כי לא היה לו איך לקנח את הארוחה ריחמתי עליו מאוד וגם על הבנות ( וליבי התמלא בחשש כמו שלך שלא יהיה להן חוסר והן יטרפו במקום אחר) לכן החלטתי לקנות ולתת להן להחביא מפניי. אני לא יודעת כמה זה חינוכי אבל אני לא עומדת בפיתוי בשום מצב, אם יהיו דברי מתיקה בבית בסוף הם יאכלו על ידי אבל לא כולם צריכים להענש בגללי...בינתיים הימים אצלי עוברים באופן גבולי, כלומר אני לא ממש מקפידה על התפריט וקצת אוכלת יותר. ניסיתי לא לאכול פחממיות מחמש וגיליתי שזה לא מתאים לי מכיוון שאני לא שובעת מארוחת ערב ואז אוכלת מזון נוסף. היום קמתי עם מוטיבציה מחדש.קיוויתי לצאת לטיול עם העגלה אבל ביתי הבכורה חולה כך שאני תקועה בבית וזו עיקר הבעיה...
שיהיה לך שבוע מוצלח
לילך
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיווח שקילה מאתמול, נשארתי על המקום

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!