02/01/2011 00:11
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נאמר הכל אז שימרי על עצמך ועל השיטה כמה שניתן והעיקר שתחזרי בשלום בהצלחה ושנה אזרחית טובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 21:08
 קרולין Posts: 6651
|
שתהיה לך גם שנה אזרחית טובה ומוצלחת. את עוד מעט כבר פה...ותחזרי לשגרה ולמסלול..תנסי בינתיים לשמור על שפיות עם האוכל....
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 19:51
 רבקה Posts: 8411
|
הוטציק יקירה קודם החוויה וההנאה ואחר כך החוקים של בית ספרינו ואם את יכולה כבר ליישם אותם דיינו אז קבלי ברכות לשנה האזרחית החדשה ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 18:31
 dany Posts: 19819
|
הוטי היית אמורה להפשיר את הקרח עם שם שכזה מה אומר לך לא קלה היא דרכנו עד כמה שאת מסוגלת ויכולה נסי לשמור על הכללים ואני מבינה שאת כבר חוזרת ........ אז מה שעלה אם בכלל עלה ירד במהירות. שנה אזרחית נהדרת וחיבוק חם לחימום ועידוד דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 17:09
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ראשית שתהה לך שנה אזרחית נהדרת. את נמצאת בתוך אווירה לא שיגרתית וחוויה בפני עצמה ,קשה לייעץ לך לוותר,
אבל רק לא לאבד לחלוטין את הצפון שהרי גם המאכלים המיוחדים הם חלק מהחוויה.
מקווה שתצליחי למתן ולצמצם כמויות ובסיום החוויה מה שעלה גם ירד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 17:04
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
הוטציק יקרה מתגעגעת אלייך מאד אני מבינה שאת עוברת חויה באירלנד הקפואה... פה נעים מאד ואני כבר מחכה לך השבוע במעמד השקילה. אז מעכשיו תשמרי שוב על הכללים... כי חבל לקלקל גיזרה יפה כשלך. שנה אזרחית טובה לכם אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 16:21
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני רוצהלחזק את ידיך ולאחל לך שנה אזרחית טובה ומופשרת. בנוגע לערב, השתדלי לא לאכול פחמימות אחרי השעה 5. קר לך אז תתחממי עם כוס שתיה חמה או מרק טוב. אל תתפתי חבל להרוס את ההישגים שהישגת עד כה. היית חזקה בהתחלה ועמדת מול הפיתויים וההזמנות לאוכל, את מסוגלת בהחלט לעשות זאת גם עכשיו. בהצלחה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 16:16
 ענת Posts: 3849
|
Hotchick כתב:
ברכות לשנה החדשה מאירלנד הקפואה! שבוע היינו במצור תחת שלג כבד. בקושי נחתנו והגענו משדה התעופה. אי אפשר היה לצאת מהבית אפילו לטיול קצר או צעידה. ומה עושים כל היום? יושבים סביב האח הבוערת ואוכלים! שבוע שני השלג פינה מקומו לקרח - עוד יותר גרוע!!! שבוע ראשון עוד החזקתי מעמד - לא אכלתי פחמימות בערב למרות מחאותיהם הנמרצות של בני המארחים -כי מי זאת המופרעת הזאת שלא אוכלת תפוחי אדמה עם הבשר או אפילו אפונה, שלא לדבר על מנה אחרונה, או עוגות (ברבים), עוגיות ושוקולדים וליקרים עם התה שלפני ואחרי הארוחה? אחר כך התחילו הארוחות במסעדות בחוץ ושם כבר נשברתי - במנות אחרונות עוד לא נגעתי אבל כל שאר העקרונות שרועים בשברים לרגליי. המוקש העיקרי - לחם אירי שאופים בבית מלא כל טוב מקמח מיוחד שהוא למעשה עוגה בכסות לחם, תחת שכבות חמאה וריבה תוצרת בית. מה עושים? מה עושים? זו משימה בלתי אפשרית. וגם אין לי מקלדת בעברית - אני עובדת פה על עיוור. היום היה חמים - 0 מעלות - אז מהר מהר יצאתי לצעידה בשבילי הכפר. ראיתי טלאים שזה עתה נולדו (הומלטו?) וסוסים ופרות. שבתי קפואה ומנוזלת אבל לפחות שעה וחצי לא אכלתי כלום! בעיר מכירות סוף עונה אבל אין מה לקנות. הכול בלגן וצפוף. מה לעשות? מה לעשות? נואשת בשלג.
הי יקירתי קודם כל תהני ושתהיה לך שנה אזרחית טובה, תנסי למזער נזקים בלי פחמימות מחמש כל הכבוד על שהצלחת להיות בשליטה, וכרי מה שעולה מהר יורד מהר כשתחזרי חזרה לחוג כנסי לשיטה מתי את חוזרת לארץ?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 15:49
 Hotchick Posts: 40
|
ברכות לשנה החדשה מאירלנד הקפואה! שבוע היינו במצור תחת שלג כבד. בקושי נחתנו והגענו משדה התעופה. אי אפשר היה לצאת מהבית אפילו לטיול קצר או צעידה. ומה עושים כל היום? יושבים סביב האח הבוערת ואוכלים! שבוע שני השלג פינה מקומו לקרח - עוד יותר גרוע!!! שבוע ראשון עוד החזקתי מעמד - לא אכלתי פחמימות בערב למרות מחאותיהם הנמרצות של בני המארחים -כי מי זאת המופרעת הזאת שלא אוכלת תפוחי אדמה עם הבשר או אפילו אפונה, שלא לדבר על מנה אחרונה, או עוגות (ברבים), עוגיות ושוקולדים וליקרים עם התה שלפני ואחרי הארוחה? אחר כך התחילו הארוחות במסעדות בחוץ ושם כבר נשברתי - במנות אחרונות עוד לא נגעתי אבל כל שאר העקרונות שרועים בשברים לרגליי. המוקש העיקרי - לחם אירי שאופים בבית מלא כל טוב מקמח מיוחד שהוא למעשה עוגה בכסות לחם, תחת שכבות חמאה וריבה תוצרת בית. מה עושים? מה עושים? זו משימה בלתי אפשרית. וגם אין לי מקלדת בעברית - אני עובדת פה על עיוור. היום היה חמים - 0 מעלות - אז מהר מהר יצאתי לצעידה בשבילי הכפר. ראיתי טלאים שזה עתה נולדו (הומלטו?) וסוסים ופרות. שבתי קפואה ומנוזלת אבל לפחות שעה וחצי לא אכלתי כלום! בעיר מכירות סוף עונה אבל אין מה לקנות. הכול בלגן וצפוף. מה לעשות? מה לעשות? נואשת בשלג.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|