הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כנסו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/01/2011 16:08

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
על החולים שלא מטפלים בעצמם עצוב.

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
upset

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
כן יקירותי
לעיתים אני כך חושבת ומהרהרת איך כולנו חולים באותה מחלה מטורפת, ושאני עושה את השטויות אני אומרת לעצמי ממש לא ייתכן שעוד מישהו עושה כך........ אבל כנראה שכן!!!!!!!!
אוהבת אתכן
שולחת לכן המון כוחות כפי שאתן עושות למעני. ומלאת תקווה שהיום גם יעבור לו יופי יופי כמו אתמול.
נשיבוקים

והאמיני לי יש עוד כל כך הרבה חולים בדיוק כמונו שלא מטפלים ואנחנו רואים אותם ברחוב יום יום.
אז אנחנו עוד במקום טוב באמצע דנילה.

למה כזה?תחייכי.

כן זה באמת מאוד מעציב לראות את זה.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 13:23

dany
dany
אוהבת
smile

אשירה כתב:
dany כתב:
תודה יקירה לולא אתן בכלל לא יודעת היכן הייתי כי אתן ממש מקור הכוח שלי להתמיד למרות הקשיים....................

שמחים להיו בשבילך,

זה המעט שאנו יכולים לעשות כדי להחזיר לך על כל מה שאת נותנת לנו!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 13:22

dany
dany
תודה יקירה כי ממש עכשיו מתריעים על התקפת השפעת.
שאפתנית כתב:
בנות יקרות שימרו על בריאותכן!!!
הישמרו מהשפעת. שתו הרבה מיים ואכלו אוכל בריא שיחזק את גופכן!!!

0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 09:18

שאפתנית
שאפתנית
בנות יקרות שימרו על בריאותכן!!!
הישמרו מהשפעת. שתו הרבה מיים ואכלו אוכל בריא שיחזק את גופכן!!!

0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 07:54

אשירה
אשירה
dany כתב:
תודה יקירה לולא אתן בכלל לא יודעת היכן הייתי כי אתן ממש מקור הכוח שלי להתמיד למרות הקשיים....................

שמחים להיו בשבילך,

זה המעט שאנו יכולים לעשות כדי להחזיר לך על כל מה שאת נותנת לנו!!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 06:57

dany
dany
על החולים שלא מטפלים בעצמם עצוב.

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
upset

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
כן יקירותי
לעיתים אני כך חושבת ומהרהרת איך כולנו חולים באותה מחלה מטורפת, ושאני עושה את השטויות אני אומרת לעצמי ממש לא ייתכן שעוד מישהו עושה כך........ אבל כנראה שכן!!!!!!!!
אוהבת אתכן
שולחת לכן המון כוחות כפי שאתן עושות למעני. ומלאת תקווה שהיום גם יעבור לו יופי יופי כמו אתמול.
נשיבוקים

והאמיני לי יש עוד כל כך הרבה חולים בדיוק כמונו שלא מטפלים ואנחנו רואים אותם ברחוב יום יום.

למה כזה?תחייכי.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 06:57

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
upset

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
כן יקירותי
אוהבת אתכן
נשיבוקים

למה כזה?תחייכי.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 06:51

dany
dany
upset

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
כן יקירותי
אוהבת אתכן
נשיבוקים

0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 06:50

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
כן יקירותי
אוהבת אתכן
נשיבוקים

0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 06:47

dany
dany
כן יקירותי
אוהבת אתכן
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 05:17

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
מה אומר ומה אגיד שאתן לא צודקות.......... אך כולנו יודעים שמגיע ההוריקן ההוא לא יודעת מאיפה הכל מתגמד מצטמק נגוז ונעלם.

שורה חדשה
אמרנו שבוע חדש, שנה חדשה, עברה שעת הצפירה של היום תודה לאל עד עכשיו הכל כשורה!!!!!!!!!!!!!!!
ערב נהדר
נשיבוקים

נכון כשזה מגיע זה פשוט לא אנחנו,אבל נקום בכל פעם מחדש כי ברגעים של שפיות מודעות היטב לדרך.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 01:00

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מבינה לליבך אך יודעת שבאופטימיות והחיזוקים כאן את תצליחי ותחזרי חזרה המשיכי התמידי אנו איתך בהצלחה

dany כתב:
מה אומר ומה אגיד שאתן לא צודקות.......... אך כולנו יודעים שמגיע ההוריקן ההוא לא יודעת מאיפה הכל מתגמד מצטמק נגוז ונעלם.

שורה חדשה
אמרנו שבוע חדש, שנה חדשה, עברה שעת הצפירה של היום תודה לאל עד עכשיו הכל כשורה!!!!!!!!!!!!!!!
ערב נהדר
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 19:06

שאפתנית
שאפתנית
כל הכבוד דניאלוש את יכולה להמשיך את הערב בהצלחה מרובה עד הבוקר. אנחנו איתך גם אנחנו אחרי הצפירה ועושים מאמצים להצליח עד הבוקר.
dany כתב:

שורה חדשה
ערב נהדר
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 17:17

dany
dany

שורה חדשה
ערב נהדר
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 15:56

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
כן יקירתי זה בידיוק מה שאני משננת לעצמי............. שפכתי את ליבי בפני בעלי ...... ואפילו הוא אמר חבל לקלקל את הרי נראית כל כך טוב........

אקורדיאון כתב:
אכן דנילה לא כדאי ולא עוזר לכלום ,נהפוך הוא,אז לפחות נשלוט במה שנכנס לפה.
סומכת עלייך.

את רואה כאלה מחמאות מבעלך??? חייבת לשמור על הקיים.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 10:57

dany
dany
אהההההההההההההההההההwink
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 10:31

שאפתנית
שאפתנית
אחרי שקיבלת כזו מחמאה מבעלך אני מקווה שתרגישי יותר מחוזקת ומפה תתחילי להתרומם מעלה מעלה ולחזור לעשיה המבורכת כי את בהחלט מסוגלת.

dany כתב:
כן יקירתי זה בידיוק מה שאני משננת לעצמי............. שפכתי את ליבי בפני בעלי ...... ואפילו הוא אמר חבל לקלקל את הרי נראית כל כך טוב........

אקורדיאון כתב:
סומכת עלייך.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 09:54

dany
dany

אקורדיאון כתב:
סומכת עלייך.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 07:56

אקורדיאון
אקורדיאון
סומכת עלייך.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 07:17

dany
dany
תודה יפתי...............smile
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!