03/01/2011 16:08
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
על החולים שלא מטפלים בעצמם עצוב. אקורדיאון כתב: dany כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: כן יקירותי לעיתים אני כך חושבת ומהרהרת איך כולנו חולים באותה מחלה מטורפת, ושאני עושה את השטויות אני אומרת לעצמי ממש לא ייתכן שעוד מישהו עושה כך........ אבל כנראה שכן!!!!!!!! אוהבת אתכן שולחת לכן המון כוחות כפי שאתן עושות למעני. ומלאת תקווה שהיום גם יעבור לו יופי יופי כמו אתמול. נשיבוקים והאמיני לי יש עוד כל כך הרבה חולים בדיוק כמונו שלא מטפלים ואנחנו רואים אותם ברחוב יום יום. אז אנחנו עוד במקום טוב באמצע דנילה. למה כזה?תחייכי. כן זה באמת מאוד מעציב לראות את זה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 13:23
 dany Posts: 19819
|
אוהבת
 אשירה כתב:
dany כתב: תודה יקירה לולא אתן בכלל לא יודעת היכן הייתי כי אתן ממש מקור הכוח שלי להתמיד למרות הקשיים.................... שמחים להיו בשבילך,
זה המעט שאנו יכולים לעשות כדי להחזיר לך על כל מה שאת נותנת לנו!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 13:22
|
תודה יקירה כי ממש עכשיו מתריעים על התקפת השפעת. שאפתנית כתב:
בנות יקרות שימרו על בריאותכן!!! הישמרו מהשפעת. שתו הרבה מיים ואכלו אוכל בריא שיחזק את גופכן!!! 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 09:18
 שאפתנית Posts: 8392
|
בנות יקרות שימרו על בריאותכן!!! הישמרו מהשפעת. שתו הרבה מיים ואכלו אוכל בריא שיחזק את גופכן!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 07:54
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
תודה יקירה לולא אתן בכלל לא יודעת היכן הייתי כי אתן ממש מקור הכוח שלי להתמיד למרות הקשיים....................
שמחים להיו בשבילך,
זה המעט שאנו יכולים לעשות כדי להחזיר לך על כל מה שאת נותנת לנו!!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 06:57
|
על החולים שלא מטפלים בעצמם עצוב.
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: כן יקירותי לעיתים אני כך חושבת ומהרהרת איך כולנו חולים באותה מחלה מטורפת, ושאני עושה את השטויות אני אומרת לעצמי ממש לא ייתכן שעוד מישהו עושה כך........ אבל כנראה שכן!!!!!!!! אוהבת אתכן שולחת לכן המון כוחות כפי שאתן עושות למעני. ומלאת תקווה שהיום גם יעבור לו יופי יופי כמו אתמול. נשיבוקים והאמיני לי יש עוד כל כך הרבה חולים בדיוק כמונו שלא מטפלים ואנחנו רואים אותם ברחוב יום יום. אז אנחנו עוד במקום טוב באמצע דנילה. למה כזה?תחייכי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 06:57
|
dany כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: כן יקירותי לעיתים אני כך חושבת ומהרהרת איך כולנו חולים באותה מחלה מטורפת, ושאני עושה את השטויות אני אומרת לעצמי ממש לא ייתכן שעוד מישהו עושה כך........ אבל כנראה שכן!!!!!!!! אוהבת אתכן שולחת לכן המון כוחות כפי שאתן עושות למעני. ומלאת תקווה שהיום גם יעבור לו יופי יופי כמו אתמול. נשיבוקים והאמיני לי יש עוד כל כך הרבה חולים בדיוק כמונו שלא מטפלים ואנחנו רואים אותם ברחוב יום יום. אז אנחנו עוד במקום טוב באמצע דנילה. למה כזה?תחייכי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 06:51
|
 אקורדיאון כתב:
dany כתב: כן יקירותי לעיתים אני כך חושבת ומהרהרת איך כולנו חולים באותה מחלה מטורפת, ושאני עושה את השטויות אני אומרת לעצמי ממש לא ייתכן שעוד מישהו עושה כך........ אבל כנראה שכן!!!!!!!! אוהבת אתכן שולחת לכן המון כוחות כפי שאתן עושות למעני. ומלאת תקווה שהיום גם יעבור לו יופי יופי כמו אתמול. נשיבוקים והאמיני לי יש עוד כל כך הרבה חולים בדיוק כמונו שלא מטפלים ואנחנו רואים אותם ברחוב יום יום. אז אנחנו עוד במקום טוב באמצע דנילה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 06:50
|
dany כתב:
כן יקירותי לעיתים אני כך חושבת ומהרהרת איך כולנו חולים באותה מחלה מטורפת, ושאני עושה את השטויות אני אומרת לעצמי ממש לא ייתכן שעוד מישהו עושה כך........ אבל כנראה שכן!!!!!!!! אוהבת אתכן שולחת לכן המון כוחות כפי שאתן עושות למעני. ומלאת תקווה שהיום גם יעבור לו יופי יופי כמו אתמול. נשיבוקים והאמיני לי יש עוד כל כך הרבה חולים בדיוק כמונו שלא מטפלים ואנחנו רואים אותם ברחוב יום יום. אז אנחנו עוד במקום טוב באמצע דנילה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 06:47
|
כן יקירותי לעיתים אני כך חושבת ומהרהרת איך כולנו חולים באותה מחלה מטורפת, ושאני עושה את השטויות אני אומרת לעצמי ממש לא ייתכן שעוד מישהו עושה כך........ אבל כנראה שכן!!!!!!!! אוהבת אתכן שולחת לכן המון כוחות כפי שאתן עושות למעני. ומלאת תקווה שהיום גם יעבור לו יופי יופי כמו אתמול. נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 05:17
|
dany כתב:
מה אומר ומה אגיד שאתן לא צודקות.......... אך כולנו יודעים שמגיע ההוריקן ההוא לא יודעת מאיפה הכל מתגמד מצטמק נגוז ונעלם.
שורה חדשה אמרנו שבוע חדש, שנה חדשה, עברה שעת הצפירה של היום תודה לאל עד עכשיו הכל כשורה!!!!!!!!!!!!!!! ערב נהדר נשיבוקים נכון כשזה מגיע זה פשוט לא אנחנו,אבל נקום בכל פעם מחדש כי ברגעים של שפיות מודעות היטב לדרך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 01:00
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מבינה לליבך אך יודעת שבאופטימיות והחיזוקים כאן את תצליחי ותחזרי חזרה המשיכי התמידי אנו איתך בהצלחה dany כתב:
מה אומר ומה אגיד שאתן לא צודקות.......... אך כולנו יודעים שמגיע ההוריקן ההוא לא יודעת מאיפה הכל מתגמד מצטמק נגוז ונעלם.
שורה חדשה אמרנו שבוע חדש, שנה חדשה, עברה שעת הצפירה של היום תודה לאל עד עכשיו הכל כשורה!!!!!!!!!!!!!!! ערב נהדר נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 19:06
|
כל הכבוד דניאלוש את יכולה להמשיך את הערב בהצלחה מרובה עד הבוקר. אנחנו איתך גם אנחנו אחרי הצפירה ועושים מאמצים להצליח עד הבוקר. dany כתב:
שורה חדשה אמרנו שבוע חדש, שנה חדשה, עברה שעת הצפירה של היום תודה לאל עד עכשיו הכל כשורה!!!!!!!!!!!!!!! ערב נהדר נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 17:17
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 15:56
|
dany כתב:
כן יקירתי זה בידיוק מה שאני משננת לעצמי............. שפכתי את ליבי בפני בעלי ...... ואפילו הוא אמר חבל לקלקל את הרי נראית כל כך טוב........ אקורדיאון כתב: אכן דנילה לא כדאי ולא עוזר לכלום ,נהפוך הוא,אז לפחות נשלוט במה שנכנס לפה. סומכת עלייך. את רואה כאלה מחמאות מבעלך??? חייבת לשמור על הקיים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 10:57
|
אההההההההההההההההההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 10:31
|
אחרי שקיבלת כזו מחמאה מבעלך אני מקווה שתרגישי יותר מחוזקת ומפה תתחילי להתרומם מעלה מעלה ולחזור לעשיה המבורכת כי את בהחלט מסוגלת.
dany כתב:
כן יקירתי זה בידיוק מה שאני משננת לעצמי............. שפכתי את ליבי בפני בעלי ...... ואפילו הוא אמר חבל לקלקל את הרי נראית כל כך טוב........ אקורדיאון כתב: אכן דנילה לא כדאי ולא עוזר לכלום ,נהפוך הוא,אז לפחות נשלוט במה שנכנס לפה. סומכת עלייך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 09:54
|
כן יקירתי זה בידיוק מה שאני משננת לעצמי............. שפכתי את ליבי בפני בעלי ...... ואפילו הוא אמר חבל לקלקל את הרי נראית כל כך טוב........
אקורדיאון כתב:
אכן דנילה לא כדאי ולא עוזר לכלום ,נהפוך הוא,אז לפחות נשלוט במה שנכנס לפה. סומכת עלייך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 07:56
|
אכן דנילה לא כדאי ולא עוזר לכלום ,נהפוך הוא,אז לפחות נשלוט במה שנכנס לפה. סומכת עלייך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 07:17
|
תודה יפתי...............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|