03/01/2011 00:19
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כול הכבוד על השליטה יישר כוח ובהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 07:09
 dany Posts: 19819
|
נהדר שיש שותפים לדרך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 06:43
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן ממש כיף לנו יחד ולמזלי הוא שומר על עצמו מאוד כך שעברנו סוף שבוע נהדר כולל בשליטה.
תודה יקירתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 05:56
 אשירה Posts: 4292
|
אקו יקרה,
מה זה קצת אוכל לעומת מפגש מרגש עם בן דוד אהוב שגדלתם ביחד, עם עבר משותף וזכרונות משותפים.
תהני מהבילוי איתו, שניכם נראים עכשיו נהדר ושניכם מבינים אחד את השני, ואין תחליף לזה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 05:22
|
ענת כתב:
אקורדיאון כתב: דובונית אכפת לי כתב: אקו חמודה מקווה שהסתיים היום בשלום תהני ותשמרי על עצמך רק טוב  תודה לאל הייתי מה זה ילדה מחוננת. מתכוונת להמשיך כך גם השבוע. מאחלת לך המון טוב יקירתי. גאה בך יקירה שלי .. תודה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 05:16
 ענת Posts: 3849
|
אקורדיאון כתב:
דובונית אכפת לי כתב: אקו חמודה מקווה שהסתיים היום בשלום תהני ותשמרי על עצמך רק טוב  תודה לאל הייתי מה זה ילדה מחוננת. מתכוונת להמשיך כך גם השבוע. מאחלת לך המון טוב יקירתי.
גאה בך יקירה שלי ..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 05:08
|
דובונית אכפת לי כתב:
אקו חמודה מקווה שהסתיים היום בשלום תהני ותשמרי על עצמך רק טוב  תודה לאל הייתי מה זה ילדה מחוננת. מתכוונת להמשיך כך גם השבוע.
מאחלת לך המון טוב יקירתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 00:23
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אקו חמודה מקווה שהסתיים היום בשלום תהני ותשמרי על עצמך רק טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/01/2011 17:36
|
שאפתנית כתב:
התחושה הדדית אקו יקירתי. אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: אקו תהני מביקורו של בן הדוד. תחליפו חוויות ועדכונים וכשתתפני אנחנו פה אני כאן מתוקה לא יכולה בלעדיכן. תודה. איזה כיףףףף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/01/2011 13:21
 שאפתנית Posts: 8392
|
התחושה הדדית אקו יקירתי.
אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: אקו תהני מביקורו של בן הדוד. תחליפו חוויות ועדכונים וכשתתפני אנחנו פה אני כאן מתוקה לא יכולה בלעדיכן. תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/01/2011 07:30
|
dany כתב:
כל הכבוד מורידה את הכובע....... כנראה שבפנים הוא לא שמנמוד......... אלא רזה אמיתי. אקורדיאון כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: חשיבה חיובית מגיע לך להיות חתיכה עולמית ואת לא הולכת לקלקל את זה......... יום שני שקילה!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: שבת שלום אהובה וסופ"ש הזה יעבור כהילכתו!!!!!!!!!!!!!! בילוי נעים עם הבן דוד והוא בטח גאה בבת דודה כל כך חתיכה אז נא לא לקלקל!!!!!!!!!!! נשיבוקים חחחח היום הוא הגיע למסקנה שפשוט לא רואים אותי. תודה מחר הם אצלי מהבוקר מקווה שהכל יעבור בשליטה. ברור ,אני ממש לא מתכוונת לוותר וגם כשברור לי שהדרך מלאה במוקשים. אגב אותו בן דוד מאוד מבין אותי כי הוא חולה מתוקים כמוני, בילדותינו היינו חוגגים אצל סבתא שלי והוא כילד גם היה מרופד אבל שומר מאוד. אימי היתה אלופה באפייה,הוא תמיד הציע לה לפתוח עסק והיא היתה צוחקת,כן אני אופה ואתה תאכל. וזאת גדולה השמירה במשך שנים,זו דרך החיים שלו ועל כך כל הכבוד. כן הוא מעל שישים ונראה שיגעון,בצעירותו היה אלן דילון ממש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/01/2011 06:21
|
כל הכבוד מורידה את הכובע....... כנראה שבפנים הוא לא שמנמוד......... אלא רזה אמיתי.
אקורדיאון כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: חשיבה חיובית מגיע לך להיות חתיכה עולמית ואת לא הולכת לקלקל את זה......... יום שני שקילה!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: שבת שלום אהובה וסופ"ש הזה יעבור כהילכתו!!!!!!!!!!!!!! בילוי נעים עם הבן דוד והוא בטח גאה בבת דודה כל כך חתיכה אז נא לא לקלקל!!!!!!!!!!! נשיבוקים חחחח היום הוא הגיע למסקנה שפשוט לא רואים אותי. תודה מחר הם אצלי מהבוקר מקווה שהכל יעבור בשליטה. ברור ,אני ממש לא מתכוונת לוותר וגם כשברור לי שהדרך מלאה במוקשים. אגב אותו בן דוד מאוד מבין אותי כי הוא חולה מתוקים כמוני, בילדותינו היינו חוגגים אצל סבתא שלי והוא כילד גם היה מרופד אבל שומר מאוד. אימי היתה אלופה באפייה,הוא תמיד הציע לה לפתוח עסק והיא היתה צוחקת,כן אני אופה ואתה תאכל. וזאת גדולה השמירה במשך שנים,זו דרך החיים שלו ועל כך כל הכבוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/01/2011 06:15
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: חשיבה חיובית מגיע לך להיות חתיכה עולמית ואת לא הולכת לקלקל את זה......... יום שני שקילה!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: שבת שלום אהובה וסופ"ש הזה יעבור כהילכתו!!!!!!!!!!!!!! בילוי נעים עם הבן דוד והוא בטח גאה בבת דודה כל כך חתיכה אז נא לא לקלקל!!!!!!!!!!! נשיבוקים חחחח היום הוא הגיע למסקנה שפשוט לא רואים אותי. תודה מחר הם אצלי מהבוקר מקווה שהכל יעבור בשליטה. ברור ,אני ממש לא מתכוונת לוותר וגם כשברור לי שהדרך מלאה במוקשים. אגב אותו בן דוד מאוד מבין אותי כי הוא חולה מתוקים כמוני, בילדותינו היינו חוגגים אצל סבתא שלי והוא כילד גם היה מרופד אבל שומר מאוד.
אימי היתה אלופה באפייה,הוא תמיד הציע לה לפתוח עסק והיא היתה צוחקת,כן אני אופה ואתה תאכל.
וזאת גדולה השמירה במשך שנים,זו דרך החיים שלו ועל כך כל הכבוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/01/2011 06:12
|
אני סומכת עליך במאת האחוזים ואת לא עומדת לאכזב אף אחד...............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/01/2011 06:10
|
dany כתב:
חשיבה חיובית מגיע לך להיות חתיכה עולמית ואת לא הולכת לקלקל את זה......... יום שני שקילה!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: שבת שלום אהובה וסופ"ש הזה יעבור כהילכתו!!!!!!!!!!!!!! בילוי נעים עם הבן דוד והוא בטח גאה בבת דודה כל כך חתיכה אז נא לא לקלקל!!!!!!!!!!! נשיבוקים חחחח היום הוא הגיע למסקנה שפשוט לא רואים אותי. תודה מחר הם אצלי מהבוקר מקווה שהכל יעבור בשליטה. ברור ,אני ממש לא מתכוונת לוותר וגם כשברור לי שהדרך מלאה במוקשים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 18:28
|
חשיבה חיובית מגיע לך להיות חתיכה עולמית ואת לא הולכת לקלקל את זה......... יום שני שקילה!!!!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
dany כתב: שבת שלום אהובה וסופ"ש הזה יעבור כהילכתו!!!!!!!!!!!!!! בילוי נעים עם הבן דוד והוא בטח גאה בבת דודה כל כך חתיכה אז נא לא לקלקל!!!!!!!!!!! נשיבוקים חחחח היום הוא הגיע למסקנה שפשוט לא רואים אותי. תודה מחר הם אצלי מהבוקר מקווה שהכל יעבור בשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 17:15
|
ענת כתב:
אקורדיאון כתב: רבקה כתב: אקורדיון המקסימה תהני מהאירוח של הבן דוד איזה חכם הוא הגיע לארץ שהקיץ לא בורח ממנו טוב שהיתה לו טיסה לארץ עם כל השלג ששם שמרי על עצמך יקירתי ושתעבור עליך שבת מהנה ובשליטה תודה יקירתי,שתהה לך שבת של שליטה. תהני אקו ותעדכני אכן היית חסרה נשיקות תודה מתוקה אני כאן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 17:15
|
שאפתנית כתב:
אקו תהני מביקורו של בן הדוד. תחליפו חוויות ועדכונים וכשתתפני אנחנו פה אני כאן מתוקה לא יכולה בלעדיכן. תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 17:14
|
dany כתב:
שבת שלום אהובה וסופ"ש הזה יעבור כהילכתו!!!!!!!!!!!!!! בילוי נעים עם הבן דוד והוא בטח גאה בבת דודה כל כך חתיכה אז נא לא לקלקל!!!!!!!!!!! נשיבוקים חחחח היום הוא הגיע למסקנה שפשוט לא רואים אותי. תודה מחר הם אצלי מהבוקר מקווה שהכל יעבור בשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 17:13
|
שבת שלום אהובה וסופ"ש הזה יעבור כהילכתו!!!!!!!!!!!!!! בילוי נעים עם הבן דוד והוא בטח גאה בבת דודה כל כך חתיכה אז נא לא לקלקל!!!!!!!!!!! נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|