01/01/2011 23:50
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תודה על שיתופך כתבת מקסים ואכן מירי מעניקה המון בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 15:30
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי דבריך מחמים את הלב ובהחלט משקפים את תחושת הבטן שלי. זה מדהים לראות איך כולנו בפורום הזה מרגישות את אותם הדברים. החום, האהבה, המילים החמות, המסגרת שנותנת לנו את הכוח להמשיך בתהליך וההכרה בכך שאין קושי, הדברים מתנהלים מתוך אהבה ונתינה. שבת שלום לכולכן!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 14:35
 קרולין Posts: 6651
|
הדס יקרה, את מרגשת מאד. כיף לקרוא אותך.
מאחלת לך מעומק הלב שנה אזרחית טובה ומוצלחת.
שבת שלום ומבורך.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 14:32
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
הדס יקרה מקסימה ונהדרת תודה רבה. אוהבת ומתרגשת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 14:16
 ענת Posts: 3849
|
אכן מה להוסיף מגיעה את כל התשבוחות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 11:51
 רבקה Posts: 8411
|
מצטרפת לכל התשבחות והעידודים שמרעיפים כאן אמיתי ומאושרת שאני חלק מהמשפחה הזאת!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 09:06
 אקורדיאון Posts: 16381
|
הדסי מאמצת כל מילה אין אח ורע לבית הספר שלנו הן לדיאטה והן לחיים. כן כן זו דרך חיים ולא קורס ובאמת בכל הקשור לנפילות אני ממש מרגישה שיש לי גב
חזק ומחזק ראשית מירי שבאמת מעניקה לנו דרך סלולה ומבטיחה והפורום המדהים הזה.
אז נמשיך להיות כאן ונתמודד יום ביומו עם ראש מורם ובלי לחצים.
סוף שבוע נהדר ושנה אזרחית רזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 08:07
 אשירה Posts: 4292
|
הדס יקרה, כל כך יפה את כותבת, את נוגעת בנקודות שבאמת מייחדות את מירי משאר מסגרות הדיאטה. הרגשת הבית, שקט נפשי כמו שדני כותבת, הפנמה שזה בשבילנו אורח חיים ולא קורס, תקווה וגם המון תובנות לחיים שלא קשורות רק לדיאטה.
בהצלחה רבה לך,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 05:00
 dany Posts: 19819
|
הדסי מתוקה כתבת כל כך יפה ואני באמת רוצה להצטרף בנקודה אחת שהיא השקט הנפשי, מעולם לא היה לי שקט נפשי בתהליך, ועכשיו אפילו אם יש נפילות ויש!!!!!!!!! לפחות כאן במקום הזה אני מרגישה מוגנת. זה מוזר ואין לי הסבר מאיפה זה מגיע, אך זה פה ואני שמחה על כך. שבת שלום יקירה ואכן בורכנו שהגענו למקום הזה הפקולטה לחיים של מירי בלקין יברך אותה השם וישמרנה, אמן!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 01:21
 tutit Posts: 2431
|
צפיתי בהרצאה היום מאוד נהנתי ואהבתי והאמת היא שבזכותך כל יום חמישי יש לי הרגשה טובה מהבוקר שמצפה לי ערב מהנה בלילה כאילו אני מוזמנת להופעה כל חמישי ואני מחכה לה בקוצר רוח כולי מרוגשת וסקרנית לדעת מה יהיה הנושא . רציתי להגיד לך תודה על שאת נותנת המון תקווה ומוטיבציה להתמיד ולשמור עם המון סבלנות למרות שתמיד רוצים מהר מהר לרדת. ותודה כי גם חיי השתנו לטובה מאז הצטרפותי לאינטרנט ,ואני מאחלת לעצמי שתמיד אוכל להיות חלק מהבית הזה . כי ההשמנה היא כרונית ואין לי ספק שזה לא קורס בזבנג וגמרנו אלא אורח חיים לכל החיים,מאחר ואנחנו השמנמודים אם לא נשקל כל שבוע כמובן שהתדרדרות והעלייה במשקל לא תאחרנה לבוא... אף פעם לא הרגשתי שאני ממש חיה כל יום עם חשק וכיף בתהליך של איזו דיאטה שעשיתי (ובלי להרחיב היו לא מעט כאלה בחיי)תמיד זה היה מלווה בסבל והרגשה של באסה שלמה אני צריכה להפסיק לאכול מתוק ולמה אני לא יכולה לאכול חופשי מה שבא לי ואיזה דכאון ואיזה ויאוש.ופה הפורום הוא כלי שכ"כ עוזר ההתמודדות יחד מול האוכל....הטיפים ,התמיכה והפרגון של האנשים המדהימים בו עושים המון. ומלבד הדיאטה ההתעסקות בחיים ובסיפורים הקטנים שמסביב ממש עוזרים -ובונים לנו חוכמת חיים,שכמה שנקנא ברזים,להם אין את ההרצאות שלך והם מפסידים קצת שהם רזים כאלה כי אין להם סיכוי להגיע אליך. כך שגם אם יש ימים שהם יותר קשים ההרגשה היא שזה בסדר העיקר להתרומם ולחזור לדיאטה וזה מה שמציל אותי בדיאטה הזאת כי תמיד הייתי ממשיכה להרוס כי אם כבר אז כבר(ודוקא עכשיו הנפילות הן בתדירות מאוד נמוכה). אני רק אוסיף שאת חכמה מדהימה ומוכשרת מאוד במה שאת עושה.........וזכינו שאנחנו חברים בבית ספר שלך.
שוב תודה על הכל ,מאחלת לך הרבה בריאות ואריכות ימים כי כולנו כאן זקוקים לך כמו אויר לנשימה. באהבה הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|