הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » המלצה....מירי נתנה טיפים שבוע שעבר לצהריים במקום

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/01/2011 21:11

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
ואת לא תקלקלי ויהי מה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא לא ולא!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 20:23

dany
dany
ואת לא תקלקלי ויהי מה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 16:14

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
האמת היא שזה די אנדבידואלי. אם אני הייתי שמה תמונה של חמש קילו הפרש זה לא היה משפיע עלי כמו שאני נבהלת כשאני רואה יותר מ-20 קילו הפרש ואומרת לעצמי כל פעם וואו איך הגעת לשם תראי איך היית נראית, אני יותר לא חוזרת לזה.
אז יש לזה השפעה הרבה יותר חזקה עלי. כנראה שאני ממש צריכה פטיש על הראש בעוד שאצלך זו רק מנורה שנדלקת.
העיקר שנצליח בדרכנו.
נשיבוקים, שאפתנית
dany כתב:
לי דווקא יש תמונה שלי בהכי הכי מיטבי............ יותר מוטיבציה לדעתי, כי ביני ובין התמונה שעל מהמקרר יש אולי חמישה קילו הפרש.......... אם אני אשים תמונה שלי במלוא "הדרי" יש הפרש מאד גדול שאני יכולה תמיד לומר נו טוב עד שם זה באמת הרבה מאד אכילה.....................upset הבנת????????????

פשוט לשים שתי תמונות לפני ואחרי וזה חזק ביותר.
בן דודי מחו"ל שלא ראה אותי שנתיים בכל יום שרואה אותי חוטף הלם,היום כבר אמר לי שצריך לקרוא לי טל במקום טליה ,צחקתי זה הזכיר לי את אקו

במקום אקורדיאון. באמת השינוי כל כל מהותי ושתי תמונות כאמור מראות את זה וממחישות כמה חבל לקלקל.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 13:26

dany
dany
אמן ואמן להצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!

שאפתנית כתב:
האמת היא שזה די אנדבידואלי. אם אני הייתי שמה תמונה של חמש קילו הפרש זה לא היה משפיע עלי כמו שאני נבהלת כשאני רואה יותר מ-20 קילו הפרש ואומרת לעצמי כל פעם וואו איך הגעת לשם תראי איך היית נראית, אני יותר לא חוזרת לזה.
אז יש לזה השפעה הרבה יותר חזקה עלי. כנראה שאני ממש צריכה פטיש על הראש בעוד שאצלך זו רק מנורה שנדלקת.
העיקר שנצליח בדרכנו.
נשיבוקים, שאפתנית
dany כתב:
לי דווקא יש תמונה שלי בהכי הכי מיטבי............ יותר מוטיבציה לדעתי, כי ביני ובין התמונה שעל מהמקרר יש אולי חמישה קילו הפרש.......... אם אני אשים תמונה שלי במלוא "הדרי" יש הפרש מאד גדול שאני יכולה תמיד לומר נו טוב עד שם זה באמת הרבה מאד אכילה.....................upset הבנת????????????
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 09:33

שאפתנית
שאפתנית
העיקר שנצליח בדרכנו.
נשיבוקים, שאפתנית
dany כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2011 00:42

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
dany חמודה מאחלת לך בהצלחה בהתמודדות עם הפיתויים לא קל אך אפשרי וכל תמונה שתשימי שעוזרת הרי זה משובח smile
ואקו אכן לפעמים קל לדבר ולייעץ מאשר ליישם אז מאחלת לכולנו עבודה קשה בלי הרדמות בשמירה בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 16:47

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 15:26

אקורדיאון
אקורדיאון
שלא נדע,רחוק מאיתנו!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 15:01

רבקה
רבקה
שאפתנית כתב:
אז גם אני תורמת

זה ממש דוחה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 13:24

שאפתנית
שאפתנית
נכון שזה מוגזם אבל אם אנשים מגיעים למשקל כזה אז כנראה שזה אפשרי. תמונה כזו שווה אלף מילים ויוצרת הרתעה.
אנחנו דואגים לעצמנו אבל יש אנשים שלא דואגים וזו התוצאה.
אשירה כתב:
שאפתנית כתב:
אז גם אני תורמת

זה כבר ממש מוווווווווווווווווווגזם,

לא כדאי להגיע לשם!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 13:18

אשירה
אשירה
שאפתנית כתב:
אז גם אני תורמת

זה כבר ממש מוווווווווווווווווווגזם,

לא כדאי להגיע לשם!!!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 13:07

שאפתנית
שאפתנית
דניאלוש יש לי על המקרר 2 תמונות שלי כששקלתי עוד 22 ק"ג יותר. תאמיני לי שזה מרתיע כל פעם שפותחים את המקרר.
שווה ניסיון.
dany כתב:
אוי ואבוי לי.........................
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 13:03

dany
dany
אוי ואבוי לי.........................
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 12:58

שאפתנית
שאפתנית
אז גם אני תורמת
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 12:43

אשירה
אשירה
dany כתב:
הוא שם...............................

שאפתנית כתב:
דניאלוש לפחות תשימי את זה במדף התחתון במקרר והכי אחורה שאפשר כי זה המדף שפחות גלוי לעיין.

בכל פעם שתחשבי עליו תיזכרי בזה,

ואם זה לא יעזור, תשתדלי בפעם הבאה שלא ייכנס הבייתה......

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 11:28

שאפתנית
שאפתנית
מצוין, אז מחשבות טובות והתעסקות בדברים אחרים. מבחינתך זה לא קיים!!
dany כתב:

שאפתנית כתב:
דניאלוש לפחות תשימי את זה במדף התחתון במקרר והכי אחורה שאפשר כי זה המדף שפחות גלוי לעיין.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 10:56

dany
dany

שאפתנית כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 10:38

שאפתנית
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 10:04

dany
dany
קוקי
זה לא של ארון זה של מקרר.......... ודי בולט כי המקרר קצת התרוקן אחרי אתמול. אך שאלתי את האדון והוא לא רוצה לוותר(למען גילוי נאות שאמרתי כי אני פוחדת אז אמר זרקי) ואני הבטחתי לעצמי שלא אגע אפילו לא אלקק שאחתוך לו את המנה. ואם אמרתי כך אעשה , מה אני רכיכה או בן אדם עם אופי????????????????
אני באמת בודקת עכשיו את עצמי אם אני מסוגלת לעמוד באתגר ואני אעמוד בו.......... מה אמרנו זה סתם פלסטיק................. זהו !!!!!!!!!

שאפתנית כתב:
בהחלט!!! אם את לא זורקת אז תחביאי עמוק בארון ותשכחי מזה. כשתזכרי תגידי לעצמך שמישהו אכל את זה וחוץ מזה זה לא שלך!! זה לא בשבילך!!
dany כתב:
נראה לך שדיברתי על אוכל........................ נשארה עוד איזה רצועה ש לדבר שממש אסור להזכיר כאן את שמו............. ואני בלבטים לזרוק כן או לא כי בעלי שיהיה בריא סכרתי וממש לא צריך את זה......... אולי אני אגיד לעצמי שהאורחים אכלו את זה........... אולי??????????

שאפתנית כתב:
דניאלוש אם נשאר לך אוכל מהמסיבה זה חוסך לך את בישול ארוחת הצהריים לבעלך וחמך. תני להם לאכול את מה שנשאר ואם שם אין ביקוש אז תזרקי לפח.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2011 07:58

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
נראה לך שדיברתי על אוכל........................ נשארה עוד איזה רצועה ש לדבר שממש אסור להזכיר כאן את שמו............. ואני בלבטים לזרוק כן או לא כי בעלי שיהיה בריא סכרתי וממש לא צריך את זה......... אולי אני אגיד לעצמי שהאורחים אכלו את זה........... אולי??????????

שאפתנית כתב:
דניאלוש אם נשאר לך אוכל מהמסיבה זה חוסך לך את בישול ארוחת הצהריים לבעלך וחמך. תני להם לאכול את מה שנשאר ואם שם אין ביקוש אז תזרקי לפח.

מתוקה תעיפי הרי אנחנו יודעות מה יקרה בסוף,הכתובת רשומה על הקיר.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » המלצה....מירי נתנה טיפים שבוע שעבר לצהריים במקום

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!