03/01/2011 06:48
 dany Posts: 19819
|
תודה יקירה אקורדיאון כתב:
dany כתב: תודה מתוקה על התזכורת.......... כן אני מאושרת שאני אצל מירי............. זו עובדה. אך לעיתים היא מתגמדת מדברים אחרים שאני לא מאושרת מהם........... הבאלאנס מתערער!!!!!!!!! אבל חזרתי לעצמי, יום שני ואני על סוס............ חיבוקי אשירה כתב: dany כתב: ומשפט השבוע לשינון והטמעה אני עושה דיאטה אצל מירי בלקין, אני מאושרת ושמחה ובכלל זה לא קשור אם ירדתי או לא, אני מרוצה ממה שאני עושה ולכן אני על דרך המלך כי טוב לי !!!!!! דני יקרה, אני רוצה להזכיר לך את משפט השבוע שלך, אני יודעת שזה לא קל, אבל בעזרתנו הכל מסתדר בסוף, אוהבת, דנושה שיהיה לך יום קל והמשך שבוע על הסוס.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 06:46
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
תודה מתוקה על התזכורת.......... כן אני מאושרת שאני אצל מירי............. זו עובדה. אך לעיתים היא מתגמדת מדברים אחרים שאני לא מאושרת מהם........... הבאלאנס מתערער!!!!!!!!! אבל חזרתי לעצמי, יום שני ואני על סוס............ חיבוקי אשירה כתב: dany כתב: ומשפט השבוע לשינון והטמעה אני עושה דיאטה אצל מירי בלקין, אני מאושרת ושמחה ובכלל זה לא קשור אם ירדתי או לא, אני מרוצה ממה שאני עושה ולכן אני על דרך המלך כי טוב לי !!!!!! דני יקרה, אני רוצה להזכיר לך את משפט השבוע שלך, אני יודעת שזה לא קל, אבל בעזרתנו הכל מסתדר בסוף, אוהבת, דנושה שיהיה לך יום קל והמשך שבוע על הסוס.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 06:44
|
תודה מתוקה על התזכורת.......... כן אני מאושרת שאני אצל מירי............. זו עובדה. אך לעיתים היא מתגמדת מדברים אחרים שאני לא מאושרת מהם........... הבאלאנס מתערער!!!!!!!!! אבל חזרתי לעצמי, יום שני ואני על סוס............ חיבוקי אשירה כתב:
dany כתב: ומשפט השבוע לשינון והטמעה אני עושה דיאטה אצל מירי בלקין, אני מאושרת ושמחה ובכלל זה לא קשור אם ירדתי או לא, אני מרוצה ממה שאני עושה ולכן אני על דרך המלך כי טוב לי !!!!!! דני יקרה, אני רוצה להזכיר לך את משפט השבוע שלך, אני יודעת שזה לא קל, אבל בעזרתנו הכל מסתדר בסוף, אוהבת,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 06:43
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
ומשפט השבוע לשינון והטמעה אני עושה דיאטה אצל מירי בלקין, אני מאושרת ושמחה ובכלל זה לא קשור אם ירדתי או לא, אני מרוצה ממה שאני עושה ולכן אני על דרך המלך כי טוב לי !!!!!!
דני יקרה, אני רוצה להזכיר לך את משפט השבוע שלך, אני יודעת שזה לא קל, אבל בעזרתנו הכל מסתדר בסוף,
אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 06:16
|
כן דובונית אהובה שלי אבל הגיע הזמן שגם איישם את התובנות..................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/01/2011 23:58
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דני אין על השינון שלך גם אצלי זה על השידה ולך חיה לה כל הכבוד על הבקשה הנהדרת מחברתך ממש אלופה איזה גיבור הכובש את יצרו שיחקת אותה ובגדול בהצלחה לך ולכולנו בהמשך ותמיד נבחר נכון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 17:03
|
dany כתב:
ומשפט השבוע לשינון והטמעה אני עושה דיאטה אצל מירי בלקין, אני מאושרת ושמחה ובכלל זה לא קשור אם ירדתי או לא, אני מרוצה ממה שאני עושה ולכן אני על דרך המלך כי טוב לי !!!!!! שאפו!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 16:55
|
ומשפט השבוע לשינון והטמעה אני עושה דיאטה אצל מירי בלקין, אני מאושרת ושמחה ובכלל זה לא קשור אם ירדתי או לא, אני מרוצה ממה שאני עושה ולכן אני על דרך המלך כי טוב לי !!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 14:12
 קרולין Posts: 6651
|
אכן כן , כל ההרצאות של מירי שלנו פשוט מצויינות ונותנות כלים ודרייב ענק להמשך התהליך.... שבת שלום ומבורך לכולם
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 11:07
 קרנושה Posts: 3420
|
שמחה שנהנית, כל ההרצאות של מירוש יפות ואיכותיות מחדש..ובאמת מגיע לה פרגונים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 11:00
|
הסמויה כתב:
גם אני שמעתי את ההרצאה השבועית עכשיו ותאמינו לי, אין לי מושג איך מירי מצליחה כל שבוע מחדש להפתיע אותנו מירי, את גדולה מהחיים אמת ,אמרתי לה שפשוט ההרצאות משתבחות משבוע לשבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 10:37

גם אני שמעתי את ההרצאה השבועית עכשיו ותאמינו לי, אין לי מושג איך מירי מצליחה כל שבוע מחדש להפתיע אותנו מירי, את גדולה מהחיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 09:10
|
חיה'לה כתב:
תודה מירי על העידוד, ותודה על ההמלצות על ההצגות אני אוספת את רשימת ההצגות (סונטת קרויצר, מעגל הקיר הקוקאזי), ומקווה להגיע אליהן.
כל טוב, חיה חיהלה הוסיפי לרשימה את שיינדלה,חובה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 07:12
 חיה'לה Posts: 885
|
תודה מירי על העידוד, ותודה על ההמלצות על ההצגות אני אוספת את רשימת ההצגות (סונטת קרויצר, מעגל הקיר הקוקאזי), ומקווה להגיע אליהן.
כל טוב, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 04:56
|
אין מילים מחוננות לשמה שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 23:40
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיהלה יקרה תודה על החמימות והפירגון, גם אני חזרתי עכשיו מהצגה מעגל הגיר הקוקאזי בקאמרי מצוין... ואכלתי פילפל וגבינה לבנה. כוס תה ואני הולכת לישון. לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 20:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד חיה על הבחירה הנכונה. זו אסרטיביות לשמה, להגיד לחברה להביא פלפל ולא דברים מתוקים. בהצלחה בהמשך!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 18:58
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד
הי מירי,
היום הזדרזתי, ולפני שאהיה ממש עייפה ו-'אנקר' מול המחשב, צפיתי בהרצאה החדשה.
וכבר, עוד לפני שאספיק להתחרט, ביקשתי מחברה טובה שקופצת אליי הערב, לא להביא כל דבר מתיקה, אלא - פלפלים - פשוט כך!!
ובערב החברות אנחנו נאכל פלפלים עם גבינה, ביצה קשה, טונה וכו' - ואכן החיים יהיו יפים מאוד גם בלי מתוק!!
וכמו תמיד, את ממשיכה להיות סמן השפיות השבועי שלי, האור והתקווה שאפשר לשלוט במצב, ולא בהכרח המצב חייב לשלוט בנו.
החיים יפים, וצריך להפיק מהם את המרב, ובעיקר - לקבל את עצמנו כמו שאנחנו, בכל מצב!!
ועוד עניין, הבטחתי לעצמי לתרגל שינה מוקדמת בלילה, ואשתדל לעשות זאת במשך השבוע!!
ובכלל, מה שמדבר אליי כל כך בהרצאותייך הן התובנות והלמידה שהיא הרבה מעבר לאוכל - פשוט שיעור נפלא לחיים!!
תודה על הכול הכול, אוהבת - חיה 
נ"ב - אגב, ואולי עוד לפני הכול, את פשוט נראית נפלא, צעירה וגזעית... כיף לך!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|