01/01/2011 23:39
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כרובית חמודה נאמר הכל תודה על ששיתפת ואכן מירי עושה מהפך להמון אנשים בהצלחה במשך לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 09:14
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כרובית יקירה ,דברייך כל כך ממחישים את המציאות של כולנו ואכן נמשיך בדרך הזו כדרך חיים. סוף שבוע של שליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 06:20
 כרובית Posts: 261
|
תודה לכולן.... אכן, מילים שבאו מהלב. בהצלחה וסופ"ש נעים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 04:52
 dany Posts: 19819
|
איזה כייף לאמא לכתוב כך על ביתה אני ממש מתמוגגת סופ"ש נפלא וחיבוק עגיל כתב:
כרובית יקרה שלי-אכן אין כמוך -כל מילה חקוקה בסלע,הכל נכון, קלעת בול- אין כמוך -לכתוב בדיוק מה שאת ואני וכולם חושבים. מי שלא בא- מפסיד!........לפני כל פגישה- אני חושבת לעצמי- על מה מירי תדבר היום!-אחרי כל כך הרבה שנים-בחוגים-.......וכל פעם אני נפעמת מחדש!.-...... מהכושר שלך מירי- לדחוף - קדימה -קדימה.לרדת -לרדת! ואכן -כרובית מתוקה- את נראת, ממש פצצה! כמו שאת אומרת- בגדים צמודים, קצת איפור וווווווו- ראש מורם. בהצלחה לכולם- עגיל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 04:51
 dany Posts: 19819
|
כרובית יקרה מאד אילו מילים טובות ונעימות את כותבת כאן, ממש נעים לקרוא . לנו בנות האינטרנט שפוגשות את מירי רק בהרצאה השבועית יש חסך עצום בפגישה האישית עם מירי וכמה מאיתנו כבר הצליחו "לחטוף" פגישה אמיתית וזה היה כייף אמיתי אך ממש לא מספק , אז זכית בכך שאת יכולה לפגוש אותה כל שבוע וממש אסור להפסיד זכות זו. על השינוי הנהדר והעצום שעבר כאן יחד עם מירי ניתן רק לברך ולשבח. המשיכי להיות כפי שאת . מקווה יום אחד גם לפגוש עוד בנות באופן אישי פנים מול פנים זו חוויה נהדרת. שבת שלום ויום נהדר נשיבוקים ואני בטוחה לאור מה שכתבת שאת כרובית אפויה ולא מטוגנת.
כרובית כתב:
כי מזמן לא אמרתי.... בעקבות הרצאת השבוע, נזכרתי, לאחר שנים רבות אצל מירי עד כמה החוג הוא חלק ממני, אני מאחלת לעצמי שתהיה לי תמיד את האפשרות להיות חלק מהעשייה הזו, חלק מהחוג הזה, כי למדתי ממירי כ"כ הרבה מעבר לדיאטה מחוסר בטחון, חוסר יכולת להסתכל במראה, הליכה שפופה וביטול עצמי הפכתי בעקבות השיעורים של מירי למישהי עם יכולת לעמוד על שלה (ובצורה יפה,לרוב), הורגת את הג'וקים כשהם קטנים, אף אחד לא ידבר אלי בצורה שלא מתאימה לי, אני חופשי מול המראה....  , בגדים צמודים, לעיתים קצת איפור....והמחמאות מגיאות ברצף. אין מחיר לזה! אפילו הילדודס הקטנים שלי, שאני רואה אותם בדיוק 20 דק' ביום א' אחרי משמרת ולפני שאני טסה לחוג ויודעים- "שלאמא, יש מירי היום....את רזה..., אל תדאגי"...מתוקים....וכמו שמירי אומרת-גם לי מגיע קצת זמן איכות לעצמי. אז מירי- תודה רבה על הכל, על מי שאת, על מה שנתת לי. מאחלת לך אושר ובריאות אין קץ (כי אנחנו צריכים אותך כאן תמיד...). תמשיכי לעודד ולתמוך ולהכשיר אותנו לעמוד בפני האוכל...ובפני הסובבים. פורום יקר, כל הכבוד לכולם על התמיכה וטוב הלב, משתדלת להכנס לפה כמה שיותר....(יש לי בעיה עם המחשב בבית, אז כרגע אני נכנסת רק דרך העבודה), אין ספק שלפורום גורם משמעותי בירידה במשקל...עוד מטעם ממטבחה של מירי... באהבה רבה וסופ"ש נעים.... כרובית מטוגנת 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 19:12
 ענת Posts: 3849
|
עגיל כתב:
כרובית יקרה שלי-אכן אין כמוך -כל מילה חקוקה בסלע,הכל נכון, קלעת בול- אין כמוך -לכתוב בדיוק מה שאת ואני וכולם חושבים. מי שלא בא- מפסיד!........לפני כל פגישה- אני חושבת לעצמי- על מה מירי תדבר היום!-אחרי כל כך הרבה שנים-בחוגים-.......וכל פעם אני נפעמת מחדש!.-...... מהכושר שלך מירי- לדחוף - קדימה -קדימה.לרדת -לרדת! ואכן -כרובית מתוקה- את נראת, ממש פצצה! כמו שאת אומרת- בגדים צמודים, קצת איפור וווווווו- ראש מורם. בהצלחה לכולם- עגיל
אכן אני זוכרת את כרובית מהתקופה שבאתי לפתח תקווה בהחלט נראית פצצה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 19:10
 עגיל Posts: 62
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 18:50
 ענת Posts: 3849
|
כרובית יקרה מרגש מה שכתבת מסכימה איתך בכל מילה המשיכי בדרך והמון הצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 17:06
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
כרובית יקרה ריגשת אותי מאד מאד אכן החוג הזה הוא מזמן לא רק דיאטה. ממש משפחה מלוכדת ומפרגנת שנמשיך כך. דש חם לאמא אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 15:42
 רבקה Posts: 8411
|
כרובית מטוגנת הו כמה טעים אבל בינתיים אנחנו עם כרובית המדהימה כאן זאת הפקולטה לאיכות חיים עם כל המקצועות שמסביב ומנהלת אותה מורה אחת דגולה מירי שלנו אז מגיעה לה את מלוא התשבחות וכפי שתיארת זה נפלא אני בטוחה שכולנ ו יחד כאן נצליח ונקלע במטרה אוהבת ומחבקת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 15:32
 דרך המלך Posts: 5707
|
כרובית יקרה מילותייך מרגשות וכל מילה אמת על מירי.. גם בי היא שינתה כל כך הרבה מלבד הירידה במשקל... ואלף תודות לא יספיקו כדי להודות לאישה המקסימה הזאת צריכים הרבה סבלנות כדי להגיע ליעדים שלנו... והפורום בהחלט כלי לעזר והאנשים חמים תומכים ומעודדים שיהיה סוף שבוע נפלא סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 13:41
 שאפתנית Posts: 8392
|
כרובית כייף לקרוא את דבריך. גם אני מרגישה כך. מירי תרמה רבות גם לי בהרבה תחומים בחיים. אני מרגישה שעברתי שינויים רבים (בדיוק כמו שציינת) אודות למירי וכמובן שגם בתהליך ההרזיה. בהצלחה בהמשך הדרך!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 13:16
 אשירה Posts: 4292
|
קרולין יקרה, תודה על העידוד והחיזוק, אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 13:04
 קרולין Posts: 6651
|
כרובית יקרה! כיף גדול לקרוא את דברייך החמים והמרגשים.
מתחברת ומצטרפת לכל מילה שלך ! כולנו זכינו במירי שלנו ובפורום הנפלא, התומך, המפרגן והאוהב הזה!
שיהיה לך המשך יום מקסים ואחלה סופ"ש.
קרולין.
ולך אשירה יקרה!
בטוחה שתגיעי לכל היעדים שלך! סבלנות, נחישות, התמדה בתהליך והתוצאות והירידות מובטחות!
איתך לאורך כל הדרך.....
המשך יום נפלא ואחלה סופ"ש.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 12:35
 אשירה Posts: 4292
|
מרגש מה שכתבת, אני מזדהה עם כל מילה, עוד לא נמצאת במקום של הבגדים הצמודים והמחמאות, אבל מירי נוסכת בי, נוסף לכל, גם הרבה תקווה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 11:47
 כרובית Posts: 261
|
כי מזמן לא אמרתי.... בעקבות הרצאת השבוע, נזכרתי, לאחר שנים רבות אצל מירי עד כמה החוג הוא חלק ממני, אני מאחלת לעצמי שתהיה לי תמיד את האפשרות להיות חלק מהעשייה הזו, חלק מהחוג הזה, כי למדתי ממירי כ"כ הרבה מעבר לדיאטה מחוסר בטחון, חוסר יכולת להסתכל במראה, הליכה שפופה וביטול עצמי הפכתי בעקבות השיעורים של מירי למישהי עם יכולת לעמוד על שלה (ובצורה יפה,לרוב), הורגת את הג'וקים כשהם קטנים, אף אחד לא ידבר אלי בצורה שלא מתאימה לי, אני חופשי מול המראה.... , בגדים צמודים, לעיתים קצת איפור....והמחמאות מגיאות ברצף. אין מחיר לזה! אפילו הילדודס הקטנים שלי, שאני רואה אותם בדיוק 20 דק' ביום א' אחרי משמרת ולפני שאני טסה לחוג ויודעים- "שלאמא, יש מירי היום....את רזה..., אל תדאגי"...מתוקים....וכמו שמירי אומרת-גם לי מגיע קצת זמן איכות לעצמי. אז מירי- תודה רבה על הכל, על מי שאת, על מה שנתת לי. מאחלת לך אושר ובריאות אין קץ (כי אנחנו צריכים אותך כאן תמיד...). תמשיכי לעודד ולתמוך ולהכשיר אותנו לעמוד בפני האוכל...ובפני הסובבים. פורום יקר, כל הכבוד לכולם על התמיכה וטוב הלב, משתדלת להכנס לפה כמה שיותר....(יש לי בעיה עם המחשב בבית, אז כרגע אני נכנסת רק דרך העבודה), אין ספק שלפורום גורם משמעותי בירידה במשקל...עוד מטעם ממטבחה של מירי... באהבה רבה וסופ"ש נעים.... כרובית מטוגנת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|