הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כמה מילות תודה למירי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/01/2011 23:39

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
כרובית חמודה נאמר הכל תודה על ששיתפת
ואכן מירי עושה מהפך להמון אנשים
בהצלחה במשך לכולנו smile
0 קישור קבוע (Permalink)
31/12/2010 09:14

אקורדיאון
אקורדיאון
כרובית יקירה ,דברייך כל כך ממחישים את המציאות של כולנו ואכן נמשיך בדרך הזו כדרך חיים.
סוף שבוע של שליטה.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/12/2010 06:20

כרובית
כרובית
תודה לכולן.... אכן, מילים שבאו מהלב.
בהצלחה וסופ"ש נעים.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/12/2010 04:52

dany
dany
איזה כייף לאמא לכתוב כך על ביתה אני ממש מתמוגגת
סופ"ש נפלא
וחיבוק
עגיל כתב:
כרובית יקרה שלי-אכן אין כמוך -כל מילה חקוקה בסלע,הכל נכון, קלעת בול- אין כמוך -לכתוב בדיוק מה שאת ואני וכולם חושבים. מי שלא בא-
מפסיד!........לפני כל פגישה- אני חושבת לעצמי- על מה מירי תדבר היום!-אחרי כל כך הרבה שנים-בחוגים-.......וכל פעם אני נפעמת מחדש!.-......
מהכושר שלך מירי- לדחוף - קדימה -קדימה.לרדת -לרדת! ואכן -כרובית מתוקה- את נראת, ממש פצצה! כמו שאת אומרת- בגדים צמודים, קצת איפור
וווווווו- ראש מורם. בהצלחה לכולם- עגיל
0 קישור קבוע (Permalink)
31/12/2010 04:51

dany
dany
כרובית יקרה מאד
אילו מילים טובות ונעימות את כותבת כאן, ממש נעים לקרוא .
לנו בנות האינטרנט שפוגשות את מירי רק בהרצאה השבועית יש חסך עצום בפגישה האישית עם מירי וכמה מאיתנו כבר הצליחו "לחטוף" פגישה אמיתית וזה היה כייף אמיתי אך ממש לא מספק , אז זכית בכך שאת יכולה לפגוש אותה כל שבוע וממש אסור להפסיד זכות זו.
על השינוי הנהדר והעצום שעבר כאן יחד עם מירי ניתן רק לברך ולשבח.
המשיכי להיות כפי שאת .
מקווה יום אחד גם לפגוש עוד בנות באופן אישי פנים מול פנים זו חוויה נהדרת.
שבת שלום ויום נהדר
נשיבוקים
ואני בטוחה לאור מה שכתבת שאת כרובית אפויה ולא מטוגנת.

כרובית כתב:
כי מזמן לא אמרתי....
בעקבות הרצאת השבוע, נזכרתי, לאחר שנים רבות אצל מירי
עד כמה החוג הוא חלק ממני, אני מאחלת לעצמי שתהיה לי תמיד את האפשרות להיות חלק
מהעשייה הזו, חלק מהחוג הזה, כי למדתי ממירי כ"כ הרבה מעבר לדיאטה
מחוסר בטחון, חוסר יכולת להסתכל במראה, הליכה שפופה וביטול עצמי הפכתי בעקבות השיעורים של מירי
למישהי עם יכולת לעמוד על שלה (ובצורה יפה,לרוב), הורגת את הג'וקים כשהם קטנים, אף אחד לא ידבר אלי בצורה שלא מתאימה לי,
אני חופשי מול המראה....smile , בגדים צמודים, לעיתים קצת איפור....והמחמאות מגיאות ברצף.
אין מחיר לזה! אפילו הילדודס הקטנים שלי, שאני רואה אותם בדיוק 20 דק' ביום א' אחרי משמרת ולפני שאני טסה לחוג ויודעים- "שלאמא, יש מירי היום....את רזה..., אל תדאגי"...מתוקים....וכמו שמירי אומרת-גם לי מגיע קצת זמן איכות לעצמי.
אז מירי- תודה רבה על הכל, על מי שאת, על מה שנתת לי. מאחלת לך אושר ובריאות אין קץ (כי אנחנו צריכים אותך כאן תמיד...). תמשיכי לעודד ולתמוך ולהכשיר אותנו לעמוד בפני האוכל...ובפני הסובבים.
פורום יקר, כל הכבוד לכולם על התמיכה וטוב הלב, משתדלת להכנס לפה כמה שיותר....(יש לי בעיה עם המחשב בבית, אז כרגע אני נכנסת רק דרך העבודה), אין ספק שלפורום גורם משמעותי בירידה במשקל...עוד מטעם ממטבחה של מירי...
באהבה רבה וסופ"ש נעים....
כרובית מטוגנתWiggle
0 קישור קבוע (Permalink)
30/12/2010 19:12

ענת
ענת
עגיל כתב:
כרובית יקרה שלי-אכן אין כמוך -כל מילה חקוקה בסלע,הכל נכון, קלעת בול- אין כמוך -לכתוב בדיוק מה שאת ואני וכולם חושבים. מי שלא בא-
מפסיד!........לפני כל פגישה- אני חושבת לעצמי- על מה מירי תדבר היום!-אחרי כל כך הרבה שנים-בחוגים-.......וכל פעם אני נפעמת מחדש!.-......
מהכושר שלך מירי- לדחוף - קדימה -קדימה.לרדת -לרדת! ואכן -כרובית מתוקה- את נראת, ממש פצצה! כמו שאת אומרת- בגדים צמודים, קצת איפור

אכן אני זוכרת את כרובית מהתקופה שבאתי לפתח תקווה בהחלט נראית פצצה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/12/2010 19:10

עגיל
עגיל
0 קישור קבוע (Permalink)
30/12/2010 18:50

ענת
ענת
כרובית יקרה מרגש מה שכתבת
מסכימה איתך בכל מילה
המשיכי בדרך והמון הצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/12/2010 17:06

miribelkin
miribelkin
Administrator
כרובית יקרה ריגשת אותי מאד מאד אכן החוג הזה הוא מזמן לא רק דיאטה. ממש משפחה מלוכדת ומפרגנת שנמשיך כך. דש חם לאמא אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
30/12/2010 15:42

רבקה
רבקה
כרובית מטוגנת הו כמה טעים
אבל בינתיים אנחנו עם כרובית המדהימה
כאן זאת הפקולטה לאיכות חיים
עם כל המקצועות שמסביב
ומנהלת אותה מורה אחת דגולה מירי שלנו
אז מגיעה לה את מלוא התשבחות וכפי שתיארת זה נפלא
אני בטוחה שכולנ ו יחד כאן נצליח ונקלע במטרה
אוהבת ומחבקת
0 קישור קבוע (Permalink)
30/12/2010 15:32

דרך המלך
דרך המלך
כרובית יקרה
מילותייך מרגשות וכל מילה אמת על מירי.. גם בי היא שינתה כל כך הרבה מלבד הירידה במשקל... ואלף תודות לא יספיקו כדי להודות לאישה המקסימה הזאת
צריכים הרבה סבלנות כדי להגיע ליעדים שלנו...
והפורום בהחלט כלי לעזר והאנשים חמים תומכים ומעודדים
שיהיה סוף שבוע נפלא
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
30/12/2010 13:41

שאפתנית
שאפתנית
כרובית כייף לקרוא את דבריך.
גם אני מרגישה כך. מירי תרמה רבות גם לי בהרבה תחומים בחיים. אני מרגישה שעברתי שינויים רבים (בדיוק כמו שציינת) אודות למירי וכמובן שגם בתהליך ההרזיה.
בהצלחה בהמשך הדרך!!!
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
30/12/2010 13:16

אשירה
אשירה
קרולין יקרה,
תודה על העידוד והחיזוק,
אוהבת,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/12/2010 13:04

קרולין
קרולין
כרובית יקרה!
כיף גדול לקרוא את דברייך החמים והמרגשים.

מתחברת ומצטרפת לכל מילה שלך ! כולנו זכינו במירי שלנו ובפורום הנפלא, התומך, המפרגן והאוהב הזה!

שיהיה לך המשך יום מקסים ואחלה סופ"ש.

קרולין.smile

ולך אשירה יקרה!

בטוחה שתגיעי לכל היעדים שלך! סבלנות, נחישות, התמדה בתהליך והתוצאות והירידות מובטחות!

איתך לאורך כל הדרך.....

המשך יום נפלא ואחלה סופ"ש.

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
30/12/2010 12:35

אשירה
אשירה
מרגש מה שכתבת,
אני מזדהה עם כל מילה,
עוד לא נמצאת במקום של הבגדים הצמודים והמחמאות,
אבל מירי נוסכת בי, נוסף לכל, גם הרבה תקווה!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/12/2010 11:47

כרובית
כרובית
כי מזמן לא אמרתי....
בעקבות הרצאת השבוע, נזכרתי, לאחר שנים רבות אצל מירי
עד כמה החוג הוא חלק ממני, אני מאחלת לעצמי שתהיה לי תמיד את האפשרות להיות חלק
מהעשייה הזו, חלק מהחוג הזה, כי למדתי ממירי כ"כ הרבה מעבר לדיאטה
מחוסר בטחון, חוסר יכולת להסתכל במראה, הליכה שפופה וביטול עצמי הפכתי בעקבות השיעורים של מירי
למישהי עם יכולת לעמוד על שלה (ובצורה יפה,לרוב), הורגת את הג'וקים כשהם קטנים, אף אחד לא ידבר אלי בצורה שלא מתאימה לי,
אני חופשי מול המראה....smile , בגדים צמודים, לעיתים קצת איפור....והמחמאות מגיאות ברצף.
אין מחיר לזה! אפילו הילדודס הקטנים שלי, שאני רואה אותם בדיוק 20 דק' ביום א' אחרי משמרת ולפני שאני טסה לחוג ויודעים- "שלאמא, יש מירי היום....את רזה..., אל תדאגי"...מתוקים....וכמו שמירי אומרת-גם לי מגיע קצת זמן איכות לעצמי.
אז מירי- תודה רבה על הכל, על מי שאת, על מה שנתת לי. מאחלת לך אושר ובריאות אין קץ (כי אנחנו צריכים אותך כאן תמיד...). תמשיכי לעודד ולתמוך ולהכשיר אותנו לעמוד בפני האוכל...ובפני הסובבים.
פורום יקר, כל הכבוד לכולם על התמיכה וטוב הלב, משתדלת להכנס לפה כמה שיותר....(יש לי בעיה עם המחשב בבית, אז כרגע אני נכנסת רק דרך העבודה), אין ספק שלפורום גורם משמעותי בירידה במשקל...עוד מטעם ממטבחה של מירי...
באהבה רבה וסופ"ש נעים....
כרובית מטוגנתWiggle
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כמה מילות תודה למירי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!