30/12/2010 16:35
 רבקה Posts: 8411
|
תודה לנותנות הטיפים כל חידוש עוזר לנו לצאת מנורמת האוכל ולגוון ודני'לה האם עשית והיה טעים? כמובן שביקורות גם עוזרות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 12:11
 אשירה Posts: 4292
|
אקורדיאון כתב:
הדסוש את מזכירה לי נשכחות בעבר מאוד אהבתי וטיפ נוסך הייתי מכינה סוג של פשטידה, מערבבת 5ביצים עם פיטריות ,תבלינים אפשר פטרוזילה קצוצה או שמיר יוצקת לתבנית ופשוט אופה
ומחלקת לארבע.זה ממש מעדן.
באמת אחזור לזה.
תודה.
רעיון נהדר, אאמץ אותו, אולי אשים פחות ביצים שלמות ועוד כמה חלבונים. ניתן לעשות זאת גם בטוסטר אובן, אני חושבת.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 06:54
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
לצערי התגרשתי מהפטריות הם לא עושות לי טוב אך תודה על הטיפים שלך זה חשוב לכולנון תמיד לגוון ולעשות וכל הכבוד שלא נפלת כשאין לך מה לבשל על שטויות יישר כוח בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 06:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
נשמע כמו אומלט משודרג. אנסה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 06:03
 ענת Posts: 3849
|
מעולה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 05:47
 dany Posts: 19819
|
אין לי בעיה עם עשבים........... הביצים עצמם די מגעילות אותי בזמן האחרון אקורדיאון כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: למרות שבזמן האחרון יש לי איזו אלרגיה לביצים אני אנסה זאת כי אין לי מנה לארוחת צהרים היום ונראה לי משביע ביותר. אקורדיאון כתב: dany כתב: אני עושה את זה על טפלון עם תרסיס שמן כך שחוסכים גם את הקלוריות של השמן, ואקו את עושה את הפשטידה ללא קמח??????????? והיא מחזיקה?????????? כן כן הביצים מחזיקות ,הופך לחביתה אפוייה ,אני מכינה את זה בתבנית חד פעמית קטנה. אגב מרססת מעט את התבנית בתרסיס שמן. בהצלחה ובתאבון. דני אני מכינה רק עם פטריות ללא "עשבים".
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 05:24
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: למרות שבזמן האחרון יש לי איזו אלרגיה לביצים אני אנסה זאת כי אין לי מנה לארוחת צהרים היום ונראה לי משביע ביותר. אקורדיאון כתב: dany כתב: אני עושה את זה על טפלון עם תרסיס שמן כך שחוסכים גם את הקלוריות של השמן, ואקו את עושה את הפשטידה ללא קמח??????????? והיא מחזיקה?????????? כן כן הביצים מחזיקות ,הופך לחביתה אפוייה ,אני מכינה את זה בתבנית חד פעמית קטנה. אגב מרססת מעט את התבנית בתרסיס שמן. בהצלחה ובתאבון. דני אני מכינה רק עם פטריות ללא "עשבים".
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 05:23
|
dany כתב:
למרות שבזמן האחרון יש לי איזו אלרגיה לביצים אני אנסה זאת כי אין לי מנה לארוחת צהרים היום ונראה לי משביע ביותר. אקורדיאון כתב: dany כתב: אני עושה את זה על טפלון עם תרסיס שמן כך שחוסכים גם את הקלוריות של השמן, ואקו את עושה את הפשטידה ללא קמח??????????? והיא מחזיקה?????????? כן כן הביצים מחזיקות ,הופך לחביתה אפוייה ,אני מכינה את זה בתבנית חד פעמית קטנה. אגב מרססת מעט את התבנית בתרסיס שמן. בהצלחה ובתאבון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 05:22
|
למרות שבזמן האחרון יש לי איזו אלרגיה לביצים אני אנסה זאת כי אין לי מנה לארוחת צהרים היום ונראה לי משביע ביותר. אקורדיאון כתב:
dany כתב: אני עושה את זה על טפלון עם תרסיס שמן כך שחוסכים גם את הקלוריות של השמן, ואקו את עושה את הפשטידה ללא קמח??????????? והיא מחזיקה?????????? כן כן הביצים מחזיקות ,הופך לחביתה אפוייה ,אני מכינה את זה בתבנית חד פעמית קטנה. אגב מרססת מעט את התבנית בתרסיס שמן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 05:20
|
dany כתב:
אני עושה את זה על טפלון עם תרסיס שמן כך שחוסכים גם את הקלוריות של השמן, ואקו את עושה את הפשטידה ללא קמח??????????? והיא מחזיקה?????????? כן כן הביצים מחזיקות ,הופך לחביתה אפוייה ,אני מכינה את זה בתבנית חד פעמית קטנה. אגב מרססת מעט את התבנית בתרסיס שמן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 05:17
|
אני עושה את זה על טפלון עם תרסיס שמן כך שחוסכים גם את הקלוריות של השמן, ואקו את עושה את הפשטידה ללא קמח??????????? והיא מחזיקה??????????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 04:45
|
הדסוש את מזכירה לי נשכחות בעבר מאוד אהבתי וטיפ נוסך הייתי מכינה סוג של פשטידה, מערבבת 5ביצים עם פיטריות ,תבלינים אפשר פטרוזילה קצוצה או שמיר יוצקת לתבנית ופשוט אופה
ומחלקת לארבע.זה ממש מעדן.
באמת אחזור לזה.
תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 02:15
 tutit Posts: 2431
|
בגדול זאת חביתה על כף שמן עם פטריות חתוכות בקופ' (כמעט אין קלוריות בפטריות והמנה משביעה מאוד). למי שרוצה להוסיף ויש סבלנות אז בצל,שום,שמיר או פטרוזיליה יתקבלו בברכה.
אכלתי את זה היום עם 2 כפות קוט'ג בפלפל -כל כך טעים פשוט מעדןןןן תנסו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|