03/01/2011 06:22
 dany Posts: 19819
|
את יודעת אהובה שכל מה שאת כותבת זה במסגרת ההגיון והשכל ומה שמפעיל אותנו זה הרגש וחזק......... אז אני כבר רואה את כל השלושים+ עלי ויותר.......... נוגעת בכל מיני מקומות ומרגישה כאילו כבר יושבים עלי אלף גלגלים ושאני עולה על המאזניים ורואה שבאמת האסון לא כל כך נורא אני בעצמי מתפלאת איך יכול להיות כי הרגשתי כבר כמו הר............. כן זו המחלה הנוראית שיש לנו והיא ממש ממש בראש. אתמול היה טוב, היום גם............... ומחר יהיה נהדר.......... ממש שלמה ארצי. נשיבוקים אוהבת אקורדיאון כתב:
dany כתב: איש לא רודף זו אני שיש לה אש על הזנב................ אקורדיאון כתב: dany כתב: שוב תודות יקירות שלי נשמות טובות. מקווה באמת שימים טובים יותר יגיעו, אך גם אני צריכה לעבוד על עצמי ולא לתת לרוח להעיף אותי...............הלוואי שיהיה שבוע נהדר, ללא קשר כרגע למשקל ותוצאותיו. אז ייקח עוד שבוע............... לא נורא, העיקר לחזור לסדר ולמשמעת. אוהבת נשיבוקים אכן איש לא רודף,בקצב שלך ,רק שיהיה במגמת ירידה. את רוצה?אבקש מביבי להחזיר את מטוס הכיבוי. דני עכשיו ברצינות ,את ניראת שיגעון הרי בעיקר אנחנו רוצים לפחות לשמור על הקיים ואני יודעת היטב שזו העבודה הקשה, כמוני כמוך אבל מכיוון שאנחנו במסגרת עוד כמה ימים ואפילו עליה של שני קילו אינם סוף העולם.את תחזרי למסלול כי המודעות חזקה והיא זו שבוערת בנו. אז בבקשה ,את חוזרת לתלם ואת איתנו עטופה בחיזוקים. נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 06:19
|
אתמול עבר ממש בקלילות....נכון מוזר איך אפשר לעבור ממצב אחד לשני תודה hadasosh1 כתב:
בהצלחה דנדוש מקווה שאת כבר בשליטה ואם לא זה יקרה בקרוב כי את מודעת סומכת עלייך תשתדלי להצמד לתפריט או לפחות לרישום לזמן הקרוב זה עוזר נשיקות 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 06:18
|
לצוף אין לי כל בעיה רק לשקוע ממש אין לי חשק, תודה יקירה דובונית אכפת לי כתב:
אז תזכרי לפעמים מותר רק לצוף בלי ציפיות מיותרות אנו איתך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 04:42
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
איש לא רודף זו אני שיש לה אש על הזנב................ אקורדיאון כתב: dany כתב: שוב תודות יקירות שלי נשמות טובות. מקווה באמת שימים טובים יותר יגיעו, אך גם אני צריכה לעבוד על עצמי ולא לתת לרוח להעיף אותי...............הלוואי שיהיה שבוע נהדר, ללא קשר כרגע למשקל ותוצאותיו. אז ייקח עוד שבוע............... לא נורא, העיקר לחזור לסדר ולמשמעת. אוהבת נשיבוקים אכן איש לא רודף,בקצב שלך ,רק שיהיה במגמת ירידה. את רוצה?אבקש מביבי להחזיר את מטוס הכיבוי. דני עכשיו ברצינות ,את ניראת שיגעון הרי בעיקר אנחנו רוצים לפחות לשמור על הקיים ואני יודעת היטב שזו העבודה הקשה,
כמוני כמוך אבל מכיוון שאנחנו במסגרת עוד כמה ימים ואפילו עליה של שני קילו אינם סוף העולם.את תחזרי למסלול כי המודעות
חזקה והיא זו שבוערת בנו.
אז בבקשה ,את חוזרת לתלם ואת איתנו עטופה בחיזוקים.
נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 02:08
 tutit Posts: 2431
|
בהצלחה דנדוש מקווה שאת כבר בשליטה ואם לא זה יקרה בקרוב כי את מודעת סומכת עלייך תשתדלי להצמד לתפריט או לפחות לרישום לזמן הקרוב זה עוזר נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 00:50
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אז תזכרי לפעמים מותר רק לצוף בלי ציפיות מיותרות אנו איתך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 17:24
|
איש לא רודף זו אני שיש לה אש על הזנב................
אקורדיאון כתב:
dany כתב: שוב תודות יקירות שלי נשמות טובות. מקווה באמת שימים טובים יותר יגיעו, אך גם אני צריכה לעבוד על עצמי ולא לתת לרוח להעיף אותי...............הלוואי שיהיה שבוע נהדר, ללא קשר כרגע למשקל ותוצאותיו. אז ייקח עוד שבוע............... לא נורא, העיקר לחזור לסדר ולמשמעת. אוהבת נשיבוקים אכן איש לא רודף,בקצב שלך ,רק שיהיה במגמת ירידה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 16:39
|
dany כתב:
שוב תודות יקירות שלי נשמות טובות. מקווה באמת שימים טובים יותר יגיעו, אך גם אני צריכה לעבוד על עצמי ולא לתת לרוח להעיף אותי...............הלוואי  שיהיה שבוע נהדר, ללא קשר כרגע למשקל ותוצאותיו. אז ייקח עוד שבוע............... לא נורא, העיקר לחזור לסדר ולמשמעת. אוהבת נשיבוקים אכן איש לא רודף,בקצב שלך ,רק שיהיה במגמת ירידה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 16:24
|
שוב תודות יקירות שלי נשמות טובות. מקווה באמת שימים טובים יותר יגיעו, אך גם אני צריכה לעבוד על עצמי ולא לתת לרוח להעיף אותי...............הלוואי שיהיה שבוע נהדר, ללא קשר כרגע למשקל ותוצאותיו. אז ייקח עוד שבוע............... לא נורא, העיקר לחזור לסדר ולמשמעת. אוהבת נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 14:08
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה שולחת לך חיבוק ענק להתחזקות ולחזרה להתרוממות רוח ושאיפה לחזור למוטב בואי נשאיר את שעבר בשנה שעברה ונפתח את השנה האזרחית החדשה באנרגיות חיוביות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 13:44
 קרולין Posts: 6651
|
דני יקרה, תחילה שבוע טוב ומוצלח שיהיה לך.
בנוסף, תודה על השיתוף, את יודעת היטב שלכולנו יש ימים כאלה ש"לא זזה רברס" וזה בסדר.
מקווה שאת כבר מרגישה טוב יותר וחזרת למסלול ולשגרה....
כולנו כאן תמיד תמיד בשבילך!
שתהיה לך ולכל בני ביתך שנה אזרחית טובה, בריאה, מאושרת ומוצלחת.
נשיבוקים חמים.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 10:08
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 08:00
|
dany כתב:
הוא שאמרתי אתן ממש כאן מקור הכוח שלי תודה כולנו לכולנו.נפל בחלקנו מזל גדול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 07:13
|
הוא שאמרתי אתן ממש כאן מקור הכוח שלי תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 07:04
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלה זו לא התבכיינות מבחינתי. את אומרת את מה שאת מרגישה ובשביל זה אנחנו פה, לא תמיד הכל זוהר וקל ואנחנו נמצאות פה אחת בשביל השניה אז תרגישי חופשי להגיד בדיוק את מה שיש לך בלב ואנחנו נחזק ונתמוך ויהיו ימים שאת תחזקי ותתמכי בנו. אני מאחלת לך שבוע קל וחזרה לשגרת העשייה. שתפי בכל בעיה. שאפתנית dany כתב:
תודה יקירותי זה מה שאני באמת מנסה לעשות.......... ודי עם הבכיינות היא לא עוזרת בכלום. מתחזקת שלכן חיבוק גדול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 07:02
|
תודה יקירותי זה מה שאני באמת מנסה לעשות.......... ודי עם הבכיינות היא לא עוזרת בכלום. מתחזקת שלכן חיבוק גדול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 06:25
|
דנושה לא לאבד תקווה ,נסי רק לצוף עד כמה שניתן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 06:22
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
ההרצאה היתה נהדרת הלקחים מעולים................. אך אם התוצאות הן כל כך נהדרות............... אצלי יש קצת ספק....... סליחה בנות שאני לא כל כך במיטבי 
דני יקרה, אני מקווה בשבילך שהדברים יסתדרו ובכל מקרה תשתדלי לא לאבד שליטה, נשיקות
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 06:06
|
ההרצאה היתה נהדרת הלקחים מעולים................. אך אם התוצאות הן כל כך נהדרות............... אצלי יש קצת ספק....... סליחה בנות שאני לא כל כך במיטבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/01/2011 23:29
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תודה קרולין יקרה על כל מילותיך החמות והקורנות בחיוך ד"ש חזרה וגם לליהי רק בשורות טובות ושבוע מוצלח תודה לך על מי שאת  קרולין כתב:
דובונית יקרה, תודה ענקית על האיכפתיות והנתינה שלך! אני וליהי בסדר תודה לאל. ליהי הולכת בימי רביעי בוקר... כיף גדול שלי ,לכתוב אחרי ההרצאות הנפלאות של מירי שלנו ,אין כ מ ו ה בעולם! זכינו בה! נשיבוקים חמים לך ולדובון ואחלה סופ"ש. אוהבת קרולין.   ולכן בנמות האינטרנט המקסימות! מחכה לכם ה ר צ א ה כמו תמיד סוףףףףףףףףף! תהנו! המשך יום מקסים ואחלה סופ"ש. אוהבת קרולין. 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|