30/12/2010 15:21
 דרך המלך Posts: 5707
|
אכן כך ההרצאות מדהימות אחת יותר מהשניה והפלוס של בנות האינטרנט שהן יכולות לראות את מירי שוב... ההרצאה על האסטרטביות אחת החשובות עבורי והרצאה מלמדת ביותר אין על מירי שלנו נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 14:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
ברור לי שלא קל לשנות דפוסי התנהגות של שנים אבל זה בהחלט אפשרי ועובדה שאת מרגישה בשינוי, גם אם זה שינוי מינורי. תמשיכי בהצלחה, זכרי את המטרה ותשיגי אותה!! אשירה כתב:
תודה מתוקה, אני משתדלת, לא קל לשנות דפוסי התנהגות של שנים, אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם. התחלתי בתהליך, לא אשבר בדרך, אני כבר מתחילה לראות נצנוץ קטן בקצה במנהרה!!! אוהבת המון, שאפתנית כתב: אשירוש אני מחזקת את ידיך. המשיכי לפעול בכיוון הזה ותראי ברכה במעשה ידיך. חייך ישתנו לטובה. את תרגישי הרבה יותר טוב. אשירה כתב: מסכימה, הרצאה מדהימה, היא לא יכלה לבוא לי ברגע יותר מתאים מהשבוע, כשאני נמצאת בתהליך שבו החלטתי להפעיל אסרטיביות כדי לשפר את איכות חיי.
מירי תודה לך,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 14:12
 אשירה Posts: 4292
|
תודה מתוקה, אני משתדלת, לא קל לשנות דפוסי התנהגות של שנים, אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם. התחלתי בתהליך, לא אשבר בדרך, אני כבר מתחילה לראות נצנוץ קטן בקצה במנהרה!!!
אוהבת המון, שאפתנית כתב:
אשירוש אני מחזקת את ידיך. המשיכי לפעול בכיוון הזה ותראי ברכה במעשה ידיך. חייך ישתנו לטובה. את תרגישי הרבה יותר טוב. אשירה כתב: מסכימה, הרצאה מדהימה, היא לא יכלה לבוא לי ברגע יותר מתאים מהשבוע, כשאני נמצאת בתהליך שבו החלטתי להפעיל אסרטיביות כדי לשפר את איכות חיי.
מירי תודה לך,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 13:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
אשירוש אני מחזקת את ידיך. המשיכי לפעול בכיוון הזה ותראי ברכה במעשה ידיך. חייך ישתנו לטובה. את תרגישי הרבה יותר טוב. אשירה כתב:
מסכימה, הרצאה מדהימה, היא לא יכלה לבוא לי ברגע יותר מתאים מהשבוע, כשאני נמצאת בתהליך שבו החלטתי להפעיל אסרטיביות כדי לשפר את איכות חיי.
מירי תודה לך,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 12:16
 אשירה Posts: 4292
|
מסכימה, הרצאה מדהימה, היא לא יכלה לבוא לי ברגע יותר מתאים מהשבוע, כשאני נמצאת בתהליך שבו החלטתי להפעיל אסרטיביות כדי לשפר את איכות חיי.
מירי תודה לך,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 08:51
 חיה'לה Posts: 885
|
מקווה מאוד להצליח!! אני עושה כל מאמץ שלא להישבר!!! להתראות,חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 06:39
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חיה לה חמודה כל הכבוד על הלמידה והשינוי בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 05:40
 dany Posts: 19819
|
קו הדק בין אסרטיביות ואגרסיביות הוא מאד עדין ושביר, צריך ללמוד לעמוד על שלנו אך לא תוך כדי דריסת האחר. המון הצלחה במציאת הדרך הנכונה............. חיבוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 04:59
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יעלי כתב:
גם אני מאד התרשמתי מההרצאה על האסרטיביות. כל מילה בסלע! בתור אישה אסרטיבית מאד, אני מוצאת שזו הדרך היחידה בה אפשר להתנהל עם החיים ולהצליח ולהגשים את כל רצונותינו. וכמובן המוטיב שעבר בהרצאה בין האסרטיביות לאגרסיביות הוא מאד מאד חשוב, וצריך להזהר מאד שלא לחצות את הקו. הלילה אאזין שוב להרצאה לפני שתעלם.... אכן יעלי מזדהה עם כל מילה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 00:57
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיהלה יקרה אני שמחה שאת נהנית ומפנימה את ההרצאות שלי. זו הכוונה.אני מאחלת לך הצלחה בכל מעשייך וני בטוחה בזה.... תבואי לבקר כשתוכלי בפת,חיבוק גדול אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 20:48
 רבקה Posts: 8411
|
חיה'לה כל הרצאה בפני עצמה תורמת להמשך שבוע קל ושליט מחכה לך גם השבוע הרצאה מצויינת שתצעיד אותך קדימה לעבר המטרה
בהצלחה וערב טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 19:49
 קרולין Posts: 6651
|
חיה'לה! מחכה לך ה ר צ א ה מצויינת! יש למה לצפות!
המשך ערב נעים.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 18:12
 יעלי Posts: 589
|
גם אני מאד התרשמתי מההרצאה על האסרטיביות. כל מילה בסלע! בתור אישה אסרטיבית מאד, אני מוצאת שזו הדרך היחידה בה אפשר להתנהל עם החיים ולהצליח ולהגשים את כל רצונותינו. וכמובן המוטיב שעבר בהרצאה בין האסרטיביות לאגרסיביות הוא מאד מאד חשוב, וצריך להזהר מאד שלא לחצות את הקו. הלילה אאזין שוב להרצאה לפני שתעלם....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 18:06
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד
מירי היקרה,
בסיוף השבוע שעבר לא יכולתי להאזין להרצאה, אך הקשבתי לכולה, מההתחלה ועד הסוף, היום אחה"צ. ושוב - אמתי כל כך, נכון כל כך, וכמובן - מוכיח את עצמו כל כך!!
אני אישית לא חונכתי לאסרטיביות, ושנים רבות המרתי את האסרטיביות בתקפנות, בלי שהייתי מודעת לכך. בשנים האחרונות, זוהי אחת ממשימות חיי - אסרטיביות בונה במקום תקפנות, בכינות ואגרסיביות הרסנית.
והפלא ופלא, זה עובד ויש תוצאות!! וזה מוכיח את עצמו בכל תחומי החיים, וכמובן - גם בדיאטה!!
ולכן ההרצאה הזו חשובה, בונה והכרחית, ובעבורי, היא גם באה בזמן הנכון ובמקום הנכון, כמו שאר ההרצאות הנפלאות שלך, שהן תוצאה של חכמה רבה, ניסיון חיים והמון המון ידע אנושי.
היה לי שבוע לא קל עם האוכל, וכעת אני חוזרת לעצמי ולשליטה, כדי שאצליח לעמוד בהתחייבותי - לרזות בין 8 ל-10 ק"ג עד פורים!!
תודה לך מירי היקרה על הכול הכול!!!
מחכה להרצאה הבאה מחר.
שלך, חיה 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|