29/12/2010 11:43
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בהצלחה ותודה על ההמלצה ואכן כל דבר שעושה טוב ובמודעות הנכונה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 10:20
 אשירה Posts: 4292
|
לילך יקרה, בהצלחה בדמיון המודרך, כל מה שעוזר יבורך, כל אחד יקח לעצמו מתוך מודעות עצמית את מה שמתאים לו!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 08:35
 יעלי Posts: 589
|
לילך יקרה, הדמיון שלנו הוא כלי עם כוח חזק מאד. שווה בדיקה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 08:32
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
תודה על ההמלצה יום מקסים
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 07:26
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתנית כתב:
לילך זה קורה אצלי אוטומטי כשבא לי משהו שאסור ואז הרוק בפה עם הדמיון עושים את שלהם ואת באמת מרגישה את הטעם בפה כאילו את אוכלת. השאלה האם את מספיק חזקה להסתפק בזה או שזה נותן את הדרייב ללכת ולטרוף ולעיתים בלי הכרה. כמו כל דבר אני חושבת שגם זה מצריך אימון ושליטה כי אתמול כשזה קרה לי אז להפתעתי אמרתי לעצמי הרגשת ודמיינת את הטעם עכשיו אז אין צורך לאכול, תחשבי שאכלת. בתקופות קודמות זה היה פשוט הטריגר להסתער על המקרר כי זה מרגיש טעים. חומר למחשבה. כל אחד ובחירתו,אצלי זה יכול להביא לאסון,רק לפתוח לי את הלוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 06:45
 שאפתנית Posts: 8392
|
לילך זה קורה אצלי אוטומטי כשבא לי משהו שאסור ואז הרוק בפה עם הדמיון עושים את שלהם ואת באמת מרגישה את הטעם בפה כאילו את אוכלת. השאלה האם את מספיק חזקה להסתפק בזה או שזה נותן את הדרייב ללכת ולטרוף ולעיתים בלי הכרה. כמו כל דבר אני חושבת שגם זה מצריך אימון ושליטה כי אתמול כשזה קרה לי אז להפתעתי אמרתי לעצמי הרגשת ודמיינת את הטעם עכשיו אז אין צורך לאכול, תחשבי שאכלת. בתקופות קודמות זה היה פשוט הטריגר להסתער על המקרר כי זה מרגיש טעים. חומר למחשבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 06:27
 dany Posts: 19819
|
אין גבול לפטנטים כל אחד מה שעוזר לו העיקר שיעבוד!!!!!!!
לילך70 כתב:
בוקר טוב לכולן שיהיה יום מוצלח. ראיתי באחת מתוכניות הבוקר שאנשים הצליחו לרזות באמצעות דימיון כך שאם בא לכם משהו אסור אז רק דמיינו שאתן אוכלות אותו וזה בהחלט משביע ( חחחחח?) ודמינו את התוצאה הסופית שאלחיה אתן רוצות להגיע, אני אנסה זאת היום לילך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 06:22
 לילך70 Posts: 45
|
בוקר טוב לכולן שיהיה יום מוצלח. ראיתי באחת מתוכניות הבוקר שאנשים הצליחו לרזות באמצעות דימיון כך שאם בא לכם משהו אסור אז רק דמיינו שאתן אוכלות אותו וזה בהחלט משביע ( חחחחח?) ודמינו את התוצאה הסופית שאלחיה אתן רוצות להגיע, אני אנסה זאת היום לילך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|