08/01/2011 07:13
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אהבתי  בצקיסטית בגמילה כתב:
מה זאת אומרת אין לך ניסיון בפורומים? אנחנו לא מקבלות כאן כל אחד! אנחנו דורשות קורות חיים והמלצות ב-3 העתקים! סתאאאאם ברוכה הבאה אם הגעת לכאן סימן שיש לך ניסיון בהשמנה ובדיאטות  ממש כמו לכולנו וזה מה שחשוב. מה שעושים בפורום מאוד פשוט: יושבים, קוראים, כותבים, עוזרים ונעזרים. זה מאוד עוזר לתהליך ההרזיה והשמירה לקרוא ולכתוב כאן. כשאת עוזרת לאחרים את מקבלת כוח בעצמך. וכשאת נתקלת בקושי וכותבת כאן, את מגלה שיש עוד אנשים כמוך, ולכן אנחנו לא שיפוטיות, ואז זוכה לקבל טיפים ועצות וזווית ראייה קצת שונה ואנרגיה חיובית - וזה מה שעוזר! אז כל הכבוד שקיבלת אומץ: שהצטרפת למסגרת וגם לפורום - הגעת למקום הנכון! שיהיה בהצלחה 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 13:09
 יעלי Posts: 589
|
ברוכה הבאה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 12:42
 אורלי דריקס Posts: 195
|
שפע של הצלחה מכל הלב וברוכה הבאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 05:55
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מילי אכן בהתחלה זה מוזר אבל אם תתחילי להגיב ולשתף מבלי שתרגישי תתחברי לבית החם והתומך שמחכה לך כאן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 05:49
 dany Posts: 19819
|
מחכים לך יקירה גם שקשה וגם שנוח יותר.............. מילי אלברג כתב:
שמחתי לקבל תגובות מקוה להתרגל ולהשתמש בפורום על בסיס יומי חייבת להעביר את שעות אחר הצהרים הקשות ולברוח מהדיאלוג שביני לבין האוכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 04:52
 אשירה Posts: 4292
|
מילי יקרה, גם לי בהתחלה זה היה מוזר והתביישתי להיכנס ולהשתלב, הייתה לי הרגשה שיש פה כבר קבוצה מגובשת ושאני ארגיש כמו הילד החדש בכיתה, אבל.......... מהר מאוד זה עבר וממש התמכרתי לעניין, כולם פה מקסימים, תומכים, מקבלים, לא מבקרים ולא שופטים, בקיצור אהבה שאינה תלויה בדבר נטו.
את יכולה להרגיש הכי בנוח, להיכנס מתי שמתאים לך, לשתף במה שאת רוצה, הבחירה היא בידייך, וכמובן נשמח גם לקבל ממך משוב ותמיכה, כי כולנו פה עם אותה בעיה .
בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 02:54
 tutit Posts: 2431
|
בצקיסטית בגמילה כתב:
מה זאת אומרת אין לך ניסיון בפורומים? אנחנו לא מקבלות כאן כל אחד! אנחנו דורשות קורות חיים והמלצות ב-3 העתקים! סתאאאאם ברוכה הבאה אם הגעת לכאן סימן שיש לך ניסיון בהשמנה ובדיאטות  ממש כמו לכולנו וזה מה שחשוב. מה שעושים בפורום מאוד פשוט: יושבים, קוראים, כותבים, עוזרים ונעזרים. זה מאוד עוזר לתהליך ההרזיה והשמירה לקרוא ולכתוב כאן. כשאת עוזרת לאחרים את מקבלת כוח בעצמך. וכשאת נתקלת בקושי וכותבת כאן, את מגלה שיש עוד אנשים כמוך, ולכן אנחנו לא שיפוטיות, ואז זוכה לקבל טיפים ועצות וזווית ראייה קצת שונה ואנרגיה חיובית - וזה מה שעוזר! אז כל הכבוד שקיבלת אומץ: שהצטרפת למסגרת וגם לפורום - הגעת למקום הנכון! שיהיה בהצלחה 
אהבתי חגיתוש ....מקסימה ..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 18:31
 EFF Posts: 6412
|
מצטרפת לשיירת המברכים....ההדדיות בפורום כאן היא אחת ויחידה מסוגה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 16:35
|
בצקיסטית בגמילה כתב:
מה זאת אומרת אין לך ניסיון בפורומים? אנחנו לא מקבלות כאן כל אחד! אנחנו דורשות קורות חיים והמלצות ב-3 העתקים! סתאאאאם ברוכה הבאה  אם הגעת לכאן סימן שיש לך ניסיון בהשמנה ובדיאטות  ממש כמו לכולנו וזה מה שחשוב. מה שעושים בפורום מאוד פשוט: יושבים, קוראים, כותבים, עוזרים ונעזרים. זה מאוד עוזר לתהליך ההרזיה והשמירה לקרוא ולכתוב כאן. כשאת עוזרת לאחרים את מקבלת כוח בעצמך. וכשאת נתקלת בקושי וכותבת כאן, את מגלה שיש עוד אנשים כמוך, ולכן אנחנו לא שיפוטיות, ואז זוכה לקבל טיפים ועצות וזווית ראייה קצת שונה ואנרגיה חיובית - וזה מה שעוזר! אז כל הכבוד שקיבלת אומץ: שהצטרפת למסגרת וגם לפורום - הגעת למקום הנכון! שיהיה בהצלחה  חגית כל מילה בסלע,אלופה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 13:55
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
מה זאת אומרת אין לך ניסיון בפורומים? אנחנו לא מקבלות כאן כל אחד! אנחנו דורשות קורות חיים והמלצות ב-3 העתקים! סתאאאאם ברוכה הבאה  אם הגעת לכאן סימן שיש לך ניסיון בהשמנה ובדיאטות ממש כמו לכולנו וזה מה שחשוב. מה שעושים בפורום מאוד פשוט: יושבים, קוראים, כותבים, עוזרים ונעזרים. זה מאוד עוזר לתהליך ההרזיה והשמירה לקרוא ולכתוב כאן. כשאת עוזרת לאחרים את מקבלת כוח בעצמך. וכשאת נתקלת בקושי וכותבת כאן, את מגלה שיש עוד אנשים כמוך, ולכן אנחנו לא שיפוטיות, ואז זוכה לקבל טיפים ועצות וזווית ראייה קצת שונה ואנרגיה חיובית - וזה מה שעוזר! אז כל הכבוד שקיבלת אומץ: שהצטרפת למסגרת וגם לפורום - הגעת למקום הנכון! שיהיה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 09:26
 רבקה Posts: 8411
|
מילי בוקר טוב זיכרי בשעות אחר הצהריים הקשות שלך היכנסי לפורום הבית החם של מירי שלנו ביד כוס תה צמחים ממותק ומרגיע וללגום בלגימות קטנות ותאמיני לי תעברי את שעת המשבר ומיד תחזרי לשליטה וההרגשה נפלאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 09:16
 שאפתנית Posts: 8392
|
מילי היי, בשעות הקשות את מוזמנת להיכנס לפורום, תמיד יש מישהי שתתכתב איתך ותעביר את הזמן הרחק הרחק מהאוכל. יום טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 07:36
 דרך המלך Posts: 5707
|
ברוכה הבאה ובהצלחה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 07:28
 מיכל שרון Posts: 1318
|
הי מילי... מקווה שהתגברת על שדי אחר הצהריים.. הם אכן שדים רעים ומנוולים ולא מהססים לתקוף... 
אני יכולה להמליץ לך, כיוון שגם לי שעות אחה"צ הן הקשות ביותר, שתמצאי איך להיות בהן עסוקה!!! למשל... אם אני בעבודה ביום עמוס.. אני לא מצליחה אפילו להרהר בנשנושים ובחשקים שלי מרוב שאני מוצפת בעבודה והניירת גודשת את השולחן.. אם אני מחוץ לבית... אני מנסה לא לבלות את השעות האלה בבית קפה באתנחתא של אחה"צ (לא משנה אם לבד או בחברה) כי אז אני תמיד מזמינה דברים שעדיף שלא הייתי מזמינה... אני מעדיפה להיות עסוקה בהסתובבויות מחוץ לבית - בסרט, בהצגה, בשיטוט בקניון... רק להיות עסוקה ולא באוכל.
ואם את בכל זאת צריכה משהו קצת יותר פרקטי.. תמיד תמיד כשמגיעה השעה הקשה - להרתיח מים, להכין כוס תה, שיהיה פלפל מוכן לשעת צרה, הכי גרוע - ביצה קשה... אין חשק גדול ורע ככל שיהיה שביצה קשה ופלפל עוד לא סתמו לי.
שיהיה המון בהצלחה היום ותספרי לנו איך עבר לך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 05:02
|
מילי קיבלנו אותך בשימחה אבל נעלמת לנו. השמיעי קול,מצפים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 03:00
 tutit Posts: 2431
|
בהצלחה מילי ותכנסי לעיתים יותר קרובות אפילו לזמן קצר...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 17:35
 dany Posts: 19819
|
אנחנו כאן אפשר לומר 24/7 כך שתמיד אפשר להעזר ולקבל תמיכה ומילה חמה וטובה. חיבוקי מילי אלברג כתב:
שמחתי לקבל תגובות מקוה להתרגל ולהשתמש בפורום על בסיס יומי חייבת להעביר את שעות אחר הצהרים הקשות ולברוח מהדיאלוג שביני לבין האוכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/01/2011 17:31
 מילי אלברג Posts: 3
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 11:21
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ברוכה הבאה והמון המון בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|