30/12/2010 06:58
 שאפתנית Posts: 8392
|
יעלי בוקר טוב!!! צר לי לשמוע שמצב העין לא משתפר. אני מקווה שהכאבים באמת יפסקו ושמחה לשמוע על האופטימיות שעולה מדבריך. למרות שהעיין לא מתפקדת כראוי את ממשיכה קדימה במלוא הכוח ולא נותנת לזה לעצור אותך. כל הכבוד יקירתי, המשיכי בעשייה המבורכת כל יום ביומו והלוואי והעיין תפתיע אותך לטובה יום אחד. יעלי כתב:
רבקוש, העין לא משהו, וגם העתיד שלה לא נראה ורוד. אני לא רואה בה כמעט, וכנראה שגם לא אראה בעתיד. אבל את יודעת לומדים לחיות עם כל דבר - מזל שיש לנו שתי עיינים..... אני מנצחת, מלמדת, נוהגת עושה תכשיטים - הכל עם עין אחת, כך שהכל בסדר גמור. מסתגלים. הכאבים פחתו, ואני פחות ופחות משתמשת במשככי כאבים, שזה הדבר שהכי הטריד אותי. תודה על ההתעניינות! נשבוקים רבקה כתב: לדני'לה ויעלי בוקר טוב רוצה לברך אתכן בהצלחה במשימתכן
יעלי שאלתי באחד הימים מה שלומך עם העין?
ואת דני'לה איך עבר עליך הלילה אחרי היום הקשה שעברת?
מתוקות שיהיה לכן יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 06:42
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דני חמודה מקווה שמצב רוחך קצת יותר אופטימי למרות שלא קל אנו כאן תומכים תמיד  ויעלוש חמודה מאחלת לעין בריאות מרובה וכול הכבוד לך על כל העשייה והאופטימיות יישר כוח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 05:45
 dany Posts: 19819
|
כרגע יום רביעי הבא נראה פנוי אך נתאם יותר קרוב לתאריך............. שתהיה לך הצלחה היום ביד השמונה, והמון כייף. סופ"ש מקסים חיבוק
יעלי כתב:
דניל'ה, יום רביעי קצת מוטרף. אני אמנם מגיעה לטבעון אבל עם הלשון בחוץ, כי מחר אני יוצאת לסמינר מנצחים ע"י ירושלים (יד השמונה), ועוד לא הספקתי לארוז ולהתארגן. בואי נכוון להפגש שוב ביום רביעי הבא. מתאים לך? נישבוקים dany כתב: רבקוש את שואלת על הלילה והנה זה כבר עוד מעט שעת הצפירה, היום עבר בשלום לכל הדעות. מקווה שגם יסתיים כך, מצב הרוח די על הקרשים אבל זה יעבור, אי אפשר תמיד להיות עליזים ושמחים. יעלי אני ממש מצטערת לשמוע על מצב העין שלך. ובאמת מזל שיש לנו שתיים וכל הכבוד על רוח העשיה והתושיה. והכי חשוב האופטימיות שלך. כל הכבוד לך אשה יקרה. היום שוב יום רביעי??????????????? חיבוקים לכל חברותי היקרות רבקה כתב: לדני'לה ויעלי בוקר טוב רוצה לברך אתכן בהצלחה במשימתכן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 05:01
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רבקה כתב:
דני'לה מצב הרוח ישתפר מחר זה יתכן זה אפשרי כל עוד אנחנו כאן כותבים נשיבוקים   אהבתי!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 23:36
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה מצב הרוח ישתפר מחר זה יתכן זה אפשרי
כל עוד אנחנו כאן כותבים
נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 23:31
|
יעלי קודם כל מצדיעה לך על כל עיסוקייך ומצטערת לקרוא על מצב העין אולי נהיה אופטימים וישתפר? שיהיו לך ימים מקסימים ומנגינות נפלאות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 18:09
 יעלי Posts: 589
|
דניל'ה, יום רביעי קצת מוטרף. אני אמנם מגיעה לטבעון אבל עם הלשון בחוץ, כי מחר אני יוצאת לסמינר מנצחים ע"י ירושלים (יד השמונה), ועוד לא הספקתי לארוז ולהתארגן. בואי נכוון להפגש שוב ביום רביעי הבא. מתאים לך? נישבוקים dany כתב:
רבקוש את שואלת על הלילה והנה זה כבר עוד מעט שעת הצפירה, היום עבר בשלום לכל הדעות. מקווה שגם יסתיים כך, מצב הרוח די על הקרשים אבל זה יעבור, אי אפשר תמיד להיות עליזים ושמחים. יעלי אני ממש מצטערת לשמוע על מצב העין שלך. ובאמת מזל שיש לנו שתיים וכל הכבוד על רוח העשיה והתושיה. והכי חשוב האופטימיות שלך. כל הכבוד לך אשה יקרה. היום שוב יום רביעי??????????????? חיבוקים לכל חברותי היקרות רבקה כתב: לדני'לה ויעלי בוקר טוב רוצה לברך אתכן בהצלחה במשימתכן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 16:19
 dany Posts: 19819
|
רבקוש את שואלת על הלילה והנה זה כבר עוד מעט שעת הצפירה, היום עבר בשלום לכל הדעות. מקווה שגם יסתיים כך, מצב הרוח די על הקרשים אבל זה יעבור, אי אפשר תמיד להיות עליזים ושמחים. יעלי אני ממש מצטערת לשמוע על מצב העין שלך. ובאמת מזל שיש לנו שתיים וכל הכבוד על רוח העשיה והתושיה. והכי חשוב האופטימיות שלך. כל הכבוד לך אשה יקרה. היום שוב יום רביעי??????????????? חיבוקים לכל חברותי היקרות רבקה כתב:
לדני'לה ויעלי בוקר טוב רוצה לברך אתכן בהצלחה במשימתכן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 15:47
 אשירה Posts: 4292
|
אשירה כתב:
תיקון: המגוונים.
סליחה: המגוונות.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 15:46
|
תיקון: המגוונים.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 15:42
|
יעלי יישר כח!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 15:32
|
יעלי יקרה, צר לי לשמוע על העין, אבל כיף להרגיש את האופטימיות ששופעת ממך, כל הכבוד על הירידה במשקל ועל כל שלל פעילויותייך המגוונים!!! חיבוקי,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 15:08
 יעלי Posts: 589
|
רבקוש, העין לא משהו, וגם העתיד שלה לא נראה ורוד. אני לא רואה בה כמעט, וכנראה שגם לא אראה בעתיד. אבל את יודעת לומדים לחיות עם כל דבר - מזל שיש לנו שתי עיינים..... אני מנצחת, מלמדת, נוהגת עושה תכשיטים - הכל עם עין אחת, כך שהכל בסדר גמור. מסתגלים. הכאבים פחתו, ואני פחות ופחות משתמשת במשככי כאבים, שזה הדבר שהכי הטריד אותי. תודה על ההתעניינות! נשבוקים רבקה כתב:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 12:45
 קרולין Posts: 6651
|
יעלי ברכות על הירידה הנהדרת! איזה אושר לקנות בגדים חדשים במידה קטנה יותר....כל הכבוד לך!
תמשיכי להתמיד ולהצליח!
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 11:42
|
מצטרפת לשאלות ??? רבקה כתב:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 11:41
|
כל הכבוד יעלוש יישר כוח מחוננת והמשך תעסוקה מרעננת ופוריה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 10:10
|
לדני'לה ויעלי בוקר טוב רוצה לברך אתכן בהצלחה במשימתכן יעלי שאלתי באחד הימים מה שלומך עם העין? ואת דני'לה איך עבר עליך הלילה אחרי היום הקשה שעברת? מתוקות שיהיה לכן יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 10:09
|
יעלי,
את פשוט מחוננת
מידה 42 זה החלום הרטוב שלי!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 08:50
 קרנושה Posts: 3420
|
כללללללללל הכבוד!!! מלכה! המון המון הצלחה בהמשך..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 08:35
|
יעלי כתב:
דני יקירתי, בזמנים של טרוף אצלי, מצב הדיאטה הכי טוב. אין לי זמן לאכול. הגעתי למסקנה שחלק והאכילה המיותרת שלי באה לפעמים מתוך שיעמום. לפעמים אם אני ברצף של שעורי פיתוח קול, איזה תלמיד מבטל ויש לי חור, אני הולכת ככה בטבעיות למטבח לחפש משהו. כך שעדיף לי להיות עסוקה כל הזמן... וכן, אנחנו באותו מצב, והיעד כבר די קרוב. המון הצלחה גם לך ולכולם בהשגתו. נשבוקים dany כתב: יעלי ברכות ואיחולים על כל המשימות האדירות שעשית השבוע......... ובתוך כל זאת שמרת ולא נפלת !!!!!!!! את פשוט אדירה. ובנושא ההתכווצות, אושר גדול. המטרה שאליה את שואפת היא בהישג היד ואת עושה זאת ממש לא קושי. נדמה לי שאנחנו באותו המצב......... אז לדרך יקירה ביחד יכולות להביא יופי של תוצאה יום נהדר נשיבוקים אז מאחלת לך תעסוקה מלאה יקירתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|