30/12/2010 05:30
 dany Posts: 19819
|
דווקא אוהבת מחמאות.......... זה מלטף את האגו דובונית אכפת לי כתב:
אקו חמודה אין על הרגשת הטבעת זה כייף לא רגיל שאפתנית את יכולה ותעשי זאת המשיכי כך בהצלחה וגם לך דני אין כמו מחמאות ועזבי את שנותר אימרי תודה והמשיכי קדימה בגאווה כי מגיע לך תודה על הכתבה ואכן חבל ששירה לא יודעת להזכיר את מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 04:49
 אקורדיאון Posts: 16381
|
דובונית אכפת לי כתב:
אקו חמודה אין על הרגשת הטבעת זה כייף לא רגיל שאפתנית את יכולה ותעשי זאת המשיכי כך בהצלחה וגם לך דני אין כמו מחמאות ועזבי את שנותר אימרי תודה והמשיכי קדימה בגאווה כי מגיע לך תודה על הכתבה ואכן חבל ששירה לא יודעת להזכיר את מירי תודה יקירתי אכן כל סימני הדרך הללו שמוכיחים לי עשית את זה נותנים המון מוטיבציה לשמור על התוצאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 02:03
 tutit Posts: 2431
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: גם אני כי קראתי עליה כמה פעמים ואף פעם לא היה שמץ של הזכרה איך הכל החל, חשבתי שהיא מצאה איזה פטנט ונצמדה אליו. hadasosh1 כתב: באמתתתתתתתתתתתתת אני בשוק!!!!!!!!!!! היא ירדה המון איך "שכחה" את מירי?????????????? אכן את כל הירידה שלה עשתה עם מירי וזה הפטנט,אנשים כאלה לא בבית סיפרי.
ממש לא מוזכר כלום...........לא בסדרררר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 02:01
|
דובונית אכפת לי כתב:
אקו חמודה אין על הרגשת הטבעת זה כייף לא רגיל שאפתנית את יכולה ותעשי זאת המשיכי כך בהצלחה וגם לך דני אין כמו מחמאות ועזבי את שנותר אימרי תודה והמשיכי קדימה בגאווה כי מגיע לך תודה על הכתבה ואכן חבל ששירה לא יודעת להזכיר את מירי
חבל מאוד.....לא אהבתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 11:36
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 07:21
|
שאפתנית כתב:
בנות יקרות, עזבו ושחררו, אין צורך לדון בה יותר מי שלא יודע לפרגן לא יקבל פרגונים בחזרה ויום אחד היא תרגיש את זה על בשרה. אכן בדיוק כך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 06:53
 שאפתנית Posts: 8392
|
בנות יקרות, עזבו ושחררו, אין צורך לדון בה יותר מי שלא יודע לפרגן לא יקבל פרגונים בחזרה ויום אחד היא תרגיש את זה על בשרה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 04:49
|
dany כתב:
גם אני כי קראתי עליה כמה פעמים ואף פעם לא היה שמץ של הזכרה איך הכל החל, חשבתי שהיא מצאה איזה פטנט ונצמדה אליו. hadasosh1 כתב: באמתתתתתתתתתתתתת אני בשוק!!!!!!!!!!! היא ירדה המון איך "שכחה" את מירי?????????????? אכן את כל הירידה שלה עשתה עם מירי וזה הפטנט,אנשים כאלה לא בבית סיפרי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 04:41
|
גם אני כי קראתי עליה כמה פעמים ואף פעם לא היה שמץ של הזכרה איך הכל החל, חשבתי שהיא מצאה איזה פטנט ונצמדה אליו.
hadasosh1 כתב:
באמתתתתתתתתתתתתת אני בשוק!!!!!!!!!!! היא ירדה המון איך "שכחה" את מירי??????????????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 04:40
|
hadasosh1 כתב:
באמתתתתתתתתתתתתת אני בשוק!!!!!!!!!!! היא ירדה המון איך "שכחה" את מירי?????????????? מכוער ומראה מי האדם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 00:24
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: נהדר, אם רואים את היורדים בגדול רואים שם ממש את ההצטמקות ואת השינוי הפיזי גם ביופי החיצוני ואת השינוי הנפשי עם הירידה............ שאפתנית כתב: אז יש למה לצפות דניאלוש?! ראיתי את הכתבה ואכן יש שם בחורה מתולתלת אחת שנראית מדהים אחרי שירדה במשקל (כולן נראות שם יפה מאוד אחרי הירידה כי פתאום רואים בן אדם ולא גוש שומן) בקיצור, הסתכלתי על התמונה שלה לאחר שירדה במשקל ואמרתי וואו אם יהיה לי גוף כזה השמים הם הגבול, אף אחד לא יכיר אותי זה יהיה שינוי משמעותי ביותר. אחרוט את התמונה הזו בראשי ואמשיך בדרכי קדימה להשגת המטרה. dany כתב: זה לא ידעתי אגב הילדה בכתבה מאד מזכירה לי בחיצוניות את שאפתנית אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: כתבה על אהבות בחייה של שמנה  והווה ידוע לך ששירה ווסרמן ירדה אצל מירי בלקין ופתחה קבוצות תמיכה,רק חבל מאוד ששכחה מהיכן באה ובאיזה קבוצת תמיכה שונו חייה מהקצה אל הקצה וזו לטעמי לא התנהגות הולמת. אכן לראות את השינוי מול העיניים זה פשוט מדהים,אפילו אני מסתכלת על עצמי ולא תמיד מאמינה עד כמה השינוי ענק. יש לי חברה טובה שכל פעם שרואה אותי ואנחנו מתראות המון חוזרת ואומרת לי ,מזל שאני מזהה את הראש עם הפסים פשוט לא יאמן איזה שינוי. אגב זה מזכיר לי אתמול נתתי טבעת להקנה כי היא פשוט נופלת ממני,המוכרת שזכרה אותי [כלפני שנתיים] קיבלה הלם היא זכרה שכשרכשתי אותה היה צורך להזמין דגם בגלל שלא היה הגודל,עכשיו צריך להקטין אותה בכמה מידות.היא לא יכלה להרגע,שוב לי זה עשה טוב על הנשמה.
איזה יופי!!!!!!!!! כל הכבוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 00:23
|
באמתתתתתתתתתתתתת אני בשוק!!!!!!!!!!! היא ירדה המון איך "שכחה" את מירי??????????????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2010 19:53
|
dany כתב:
נהדר, גם לי היום מישהי אמרה את נראית מצויין ומספיק לרדת......... והיא צנומה כגפרור הודיתי לך על המחמאה ואמרתי יש עוד קצת.............. כרגיל!!!!!!!!! ה אקורדיאון כתב: dany כתב: נהדר, אם רואים את היורדים בגדול רואים שם ממש את ההצטמקות ואת השינוי הפיזי גם ביופי החיצוני ואת השינוי הנפשי עם הירידה............ שאפתנית כתב: אז יש למה לצפות דניאלוש?! ראיתי את הכתבה ואכן יש שם בחורה מתולתלת אחת שנראית מדהים אחרי שירדה במשקל (כולן נראות שם יפה מאוד אחרי הירידה כי פתאום רואים בן אדם ולא גוש שומן) בקיצור, הסתכלתי על התמונה שלה לאחר שירדה במשקל ואמרתי וואו אם יהיה לי גוף כזה השמים הם הגבול, אף אחד לא יכיר אותי זה יהיה שינוי משמעותי ביותר. אחרוט את התמונה הזו בראשי ואמשיך בדרכי קדימה להשגת המטרה. dany כתב: זה לא ידעתי אגב הילדה בכתבה מאד מזכירה לי בחיצוניות את שאפתנית אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: כתבה על אהבות בחייה של שמנה  והווה ידוע לך ששירה ווסרמן ירדה אצל מירי בלקין ופתחה קבוצות תמיכה,רק חבל מאוד ששכחה מהיכן באה ובאיזה קבוצת תמיכה שונו חייה מהקצה אל הקצה וזו לטעמי לא התנהגות הולמת. אכן לראות את השינוי מול העיניים זה פשוט מדהים,אפילו אני מסתכלת על עצמי ולא תמיד מאמינה עד כמה השינוי ענק. יש לי חברה טובה שכל פעם שרואה אותי ואנחנו מתראות המון חוזרת ואומרת לי ,מזל שאני מזהה את הראש עם הפסים פשוט לא יאמן איזה שינוי. אגב זה מזכיר לי אתמול נתתי טבעת להקנה כי היא פשוט נופלת ממני,המוכרת שזכרה אותי [כלפני שנתיים] קיבלה הלם היא זכרה שכשרכשתי אותה היה צורך להזמין דגם בגלל שלא היה הגודל,עכשיו צריך להקטין אותה בכמה מידות.היא לא יכלה להרגע,שוב לי זה עשה טוב על הנשמה. דנושה זה באמת כיף אמיתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2010 19:42
|
נהדר, גם לי היום מישהי אמרה את נראית מצויין ומספיק לרדת......... והיא צנומה כגפרור הודיתי לך על המחמאה ואמרתי יש עוד קצת.............. כרגיל!!!!!!!!!
ה אקורדיאון כתב:
dany כתב: נהדר, אם רואים את היורדים בגדול רואים שם ממש את ההצטמקות ואת השינוי הפיזי גם ביופי החיצוני ואת השינוי הנפשי עם הירידה............ שאפתנית כתב: אז יש למה לצפות דניאלוש?! ראיתי את הכתבה ואכן יש שם בחורה מתולתלת אחת שנראית מדהים אחרי שירדה במשקל (כולן נראות שם יפה מאוד אחרי הירידה כי פתאום רואים בן אדם ולא גוש שומן) בקיצור, הסתכלתי על התמונה שלה לאחר שירדה במשקל ואמרתי וואו אם יהיה לי גוף כזה השמים הם הגבול, אף אחד לא יכיר אותי זה יהיה שינוי משמעותי ביותר. אחרוט את התמונה הזו בראשי ואמשיך בדרכי קדימה להשגת המטרה. dany כתב: זה לא ידעתי אגב הילדה בכתבה מאד מזכירה לי בחיצוניות את שאפתנית אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: כתבה על אהבות בחייה של שמנה  והווה ידוע לך ששירה ווסרמן ירדה אצל מירי בלקין ופתחה קבוצות תמיכה,רק חבל מאוד ששכחה מהיכן באה ובאיזה קבוצת תמיכה שונו חייה מהקצה אל הקצה וזו לטעמי לא התנהגות הולמת. אכן לראות את השינוי מול העיניים זה פשוט מדהים,אפילו אני מסתכלת על עצמי ולא תמיד מאמינה עד כמה השינוי ענק. יש לי חברה טובה שכל פעם שרואה אותי ואנחנו מתראות המון חוזרת ואומרת לי ,מזל שאני מזהה את הראש עם הפסים פשוט לא יאמן איזה שינוי. אגב זה מזכיר לי אתמול נתתי טבעת להקנה כי היא פשוט נופלת ממני,המוכרת שזכרה אותי [כלפני שנתיים] קיבלה הלם היא זכרה שכשרכשתי אותה היה צורך להזמין דגם בגלל שלא היה הגודל,עכשיו צריך להקטין אותה בכמה מידות.היא לא יכלה להרגע,שוב לי זה עשה טוב על הנשמה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2010 17:39
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: כתבה על אהבות בחייה של שמנה  והווה ידוע לך ששירה ווסרמן ירדה אצל מירי בלקין ופתחה קבוצות תמיכה,רק חבל מאוד ששכחה מהיכן באה ובאיזה קבוצת תמיכה שונו חייה מהקצה אל הקצה וזו לטעמי לא התנהגות הולמת.
אקורדיון צודקת בהחלט לי זה חורה עד היום ששירה לא פרגנה למירי אף פעם בשום רעיון עוד לפני שפתחה קבוצות תמיכה לא הזכירה את מי שגרם לה למהפך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2010 16:54
|
dany כתב:
נהדר, אם רואים את היורדים בגדול רואים שם ממש את ההצטמקות ואת השינוי הפיזי גם ביופי החיצוני ואת השינוי הנפשי עם הירידה............ שאפתנית כתב: אז יש למה לצפות דניאלוש?! ראיתי את הכתבה ואכן יש שם בחורה מתולתלת אחת שנראית מדהים אחרי שירדה במשקל (כולן נראות שם יפה מאוד אחרי הירידה כי פתאום רואים בן אדם ולא גוש שומן) בקיצור, הסתכלתי על התמונה שלה לאחר שירדה במשקל ואמרתי וואו אם יהיה לי גוף כזה השמים הם הגבול, אף אחד לא יכיר אותי זה יהיה שינוי משמעותי ביותר. אחרוט את התמונה הזו בראשי ואמשיך בדרכי קדימה להשגת המטרה. dany כתב: זה לא ידעתי אגב הילדה בכתבה מאד מזכירה לי בחיצוניות את שאפתנית אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: כתבה על אהבות בחייה של שמנה  והווה ידוע לך ששירה ווסרמן ירדה אצל מירי בלקין ופתחה קבוצות תמיכה,רק חבל מאוד ששכחה מהיכן באה ובאיזה קבוצת תמיכה שונו חייה מהקצה אל הקצה וזו לטעמי לא התנהגות הולמת. אכן לראות את השינוי מול העיניים זה פשוט מדהים,אפילו אני מסתכלת על עצמי ולא תמיד מאמינה עד כמה השינוי ענק. יש לי חברה טובה שכל פעם שרואה אותי ואנחנו מתראות המון חוזרת ואומרת לי ,מזל שאני מזהה את הראש עם הפסים פשוט לא יאמן איזה שינוי.
אגב זה מזכיר לי אתמול נתתי טבעת להקנה כי היא פשוט נופלת ממני,המוכרת שזכרה אותי [כלפני שנתיים] קיבלה הלם היא זכרה שכשרכשתי אותה
היה צורך להזמין דגם בגלל שלא היה הגודל,עכשיו צריך להקטין אותה בכמה מידות.היא לא יכלה להרגע,שוב לי זה עשה טוב על הנשמה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2010 10:11
|
אין כל ספק קורצת מהחומר שאפתנית כתב:
אקורדיון ואשירה היקרות תודה על התמיכה והאמונה ביכולותי!!! האמת היא שאני מדברת הרבה לעצמי ומחזקת. אם יכולתי להוריד 20 ק"ג אז עוד 10 ק"ג קטן עלי ואני אעשה את זה בקצב שלי ואז מה שישאר זה עוד כמה ק"ג לעיצוב האישיות אז זה בהחלט אפשרי. בקיצור בנות חשיבה חיובית מאוד עוזרת לי בתקופה הזו אני משננת לעצמי שכל מה שירד עד עכשיו זה הרבה אז כמובן שאפשר להצליח להוריד עוד. יש למה לצפות. יחד איתכן אין סיכוי להפסיק, יקח כמה שיקח אבל אני עושה את זה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2010 10:06
 שאפתנית Posts: 8392
|
אקורדיון ואשירה היקרות תודה על התמיכה והאמונה ביכולותי!!! האמת היא שאני מדברת הרבה לעצמי ומחזקת. אם יכולתי להוריד 20 ק"ג אז עוד 10 ק"ג קטן עלי ואני אעשה את זה בקצב שלי ואז מה שישאר זה עוד כמה ק"ג לעיצוב האישיות אז זה בהחלט אפשרי. בקיצור בנות חשיבה חיובית מאוד עוזרת לי בתקופה הזו אני משננת לעצמי שכל מה שירד עד עכשיו זה הרבה אז כמובן שאפשר להצליח להוריד עוד. יש למה לצפות. יחד איתכן אין סיכוי להפסיק, יקח כמה שיקח אבל אני עושה את זה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2010 09:55
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית יקרה,
אני משווווווווווווכנעת שאת תגיעי לשם
את קורצת מהחומר הזה...............
תצטרכי רק אחר כל לשמור על ההשג,
תתחילי כבר להתכונן לשלב הבא!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2010 09:05
|
שאפתנית כתב:
אז יש למה לצפות דניאלוש?! ראיתי את הכתבה ואכן יש שם בחורה מתולתלת אחת שנראית מדהים אחרי שירדה במשקל (כולן נראות שם יפה מאוד אחרי הירידה כי פתאום רואים בן אדם ולא גוש שומן) בקיצור, הסתכלתי על התמונה שלה לאחר שירדה במשקל ואמרתי וואו אם יהיה לי גוף כזה השמים הם הגבול, אף אחד לא יכיר אותי זה יהיה שינוי משמעותי ביותר. אחרוט את התמונה הזו בראשי ואמשיך בדרכי קדימה להשגת המטרה. dany כתב: זה לא ידעתי אגב הילדה בכתבה מאד מזכירה לי בחיצוניות את שאפתנית אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: כתבה על אהבות בחייה של שמנה  והווה ידוע לך ששירה ווסרמן ירדה אצל מירי בלקין ופתחה קבוצות תמיכה,רק חבל מאוד ששכחה מהיכן באה ובאיזה קבוצת תמיכה שונו חייה מהקצה אל הקצה וזו לטעמי לא התנהגות הולמת. שאפתניתי האמיני לי זה אפשרי ואת עם הנחישות והרצון לכבוש את היעד תגיעי לשם. המון בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|