28/12/2010 06:58
 dany Posts: 19819
|
נהדר, אם רואים את היורדים בגדול רואים שם ממש את ההצטמקות ואת השינוי הפיזי גם ביופי החיצוני ואת השינוי הנפשי עם הירידה............ שאפתנית כתב:
אז יש למה לצפות דניאלוש?! ראיתי את הכתבה ואכן יש שם בחורה מתולתלת אחת שנראית מדהים אחרי שירדה במשקל (כולן נראות שם יפה מאוד אחרי הירידה כי פתאום רואים בן אדם ולא גוש שומן) בקיצור, הסתכלתי על התמונה שלה לאחר שירדה במשקל ואמרתי וואו אם יהיה לי גוף כזה השמים הם הגבול, אף אחד לא יכיר אותי זה יהיה שינוי משמעותי ביותר. אחרוט את התמונה הזו בראשי ואמשיך בדרכי קדימה להשגת המטרה. dany כתב: זה לא ידעתי אגב הילדה בכתבה מאד מזכירה לי בחיצוניות את שאפתנית אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: כתבה על אהבות בחייה של שמנה  והווה ידוע לך ששירה ווסרמן ירדה אצל מירי בלקין ופתחה קבוצות תמיכה,רק חבל מאוד ששכחה מהיכן באה ובאיזה קבוצת תמיכה שונו חייה מהקצה אל הקצה וזו לטעמי לא התנהגות הולמת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2010 06:55
 שאפתנית Posts: 8392
|
אז יש למה לצפות דניאלוש?! ראיתי את הכתבה ואכן יש שם בחורה מתולתלת אחת שנראית מדהים אחרי שירדה במשקל (כולן נראות שם יפה מאוד אחרי הירידה כי פתאום רואים בן אדם ולא גוש שומן) בקיצור, הסתכלתי על התמונה שלה לאחר שירדה במשקל ואמרתי וואו אם יהיה לי גוף כזה השמים הם הגבול, אף אחד לא יכיר אותי זה יהיה שינוי משמעותי ביותר. אחרוט את התמונה הזו בראשי ואמשיך בדרכי קדימה להשגת המטרה. dany כתב:
זה לא ידעתי אגב הילדה בכתבה מאד מזכירה לי בחיצוניות את שאפתנית אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: כתבה על אהבות בחייה של שמנה  והווה ידוע לך ששירה ווסרמן ירדה אצל מירי בלקין ופתחה קבוצות תמיכה,רק חבל מאוד ששכחה מהיכן באה ובאיזה קבוצת תמיכה שונו חייה מהקצה אל הקצה וזו לטעמי לא התנהגות הולמת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2010 06:17
 dany Posts: 19819
|
זה לא ידעתי אגב הילדה בכתבה מאד מזכירה לי בחיצוניות את שאפתנית אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: כתבה על אהבות בחייה של שמנה  והווה ידוע לך ששירה ווסרמן ירדה אצל מירי בלקין ופתחה קבוצות תמיכה,רק חבל מאוד ששכחה מהיכן באה ובאיזה קבוצת תמיכה שונו חייה מהקצה אל הקצה וזו לטעמי לא התנהגות הולמת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2010 05:05
 אקורדיאון Posts: 16381
|
hadasosh1 כתב:
כתבה על אהבות בחייה של שמנה  והווה ידוע לך ששירה ווסרמן ירדה אצל מירי בלקין ופתחה קבוצות תמיכה,רק חבל מאוד ששכחה מהיכן באה ובאיזה קבוצת תמיכה שונו חייה מהקצה אל הקצה וזו לטעמי לא התנהגות הולמת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2010 01:26
 tutit Posts: 2431
|
כתבה על אהבות בחייה של שמנה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|