31/12/2010 09:17
 אקורדיאון Posts: 16381
|
hadasosh1 כתב:
כן בזמן שהייתי אוכלת בלי חשבון מתוק ובצקים ושומן לפני הדיאטה היתה לי יציאה יום יום בבוקר ומאז הדיאטה הכל נדפק וזה מעצבן...אבל הבנתי שסנה קורע את הקיבה. אז יש משהו אחר טבעי שאנסה שכחתי את שמו...אכנס בשבוע הבא לבית מרקחת שוב לבדוק אכן כשאוכלים מכל הבא ליד הכל מסתדר בקטע הזה אבל..... לכן צריך לטפל אין מה לעשות נסי את מה שאת חושבת. אני כבר במצב שרק כדורים מסייעים לי ואני לוקחת כי כבר ניסיתי הכל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 05:07
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/12/2010 01:47
 tutit Posts: 2431
|
כן בזמן שהייתי אוכלת בלי חשבון מתוק ובצקים ושומן לפני הדיאטה היתה לי יציאה יום יום בבוקר ומאז הדיאטה הכל נדפק וזה מעצבן...אבל הבנתי שסנה קורע את הקיבה. אז יש משהו אחר טבעי שאנסה שכחתי את שמו...אכנס בשבוע הבא לבית מרקחת שוב לבדוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 05:18
|
זה העניין, אני מכירה את זה טוב מאד............ ולכן לפעמים אני נעשית סוג של חזירה כדי גם לסדר את הסיפור הזה אקורדיאון כתב:
dany כתב: כנראה שאצטרך לרכוש ולעשות בדיקה אקורדיאון כתב: dany כתב: טוב זה לא ידעתי, אבל את הסנה אני מכירה כי פעם השתמשתי והוא קרע לי את הבטן. זה נכון אבל אגיולקס לא עושה כאבי בטן בכלל. כן שווה לנסות מירי משתמשת בזה שנים. אני ניסיתי ולא עזר לי כי אני סובלת מאוד במיוחד כשאני בדיאטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 05:16
|
dany כתב:
כנראה שאצטרך לרכוש ולעשות בדיקה אקורדיאון כתב: dany כתב: טוב זה לא ידעתי, אבל את הסנה אני מכירה כי פעם השתמשתי והוא קרע לי את הבטן. זה נכון אבל אגיולקס לא עושה כאבי בטן בכלל. כן שווה לנסות מירי משתמשת בזה שנים. אני ניסיתי ולא עזר לי כי אני סובלת מאוד במיוחד כשאני בדיאטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 05:14
|
כנראה שאצטרך לרכוש ולעשות בדיקה אקורדיאון כתב:
dany כתב: טוב זה לא ידעתי, אבל את הסנה אני מכירה כי פעם השתמשתי והוא קרע לי את הבטן. זה נכון אבל אגיולקס לא עושה כאבי בטן בכלל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 05:12
|
dany כתב:
טוב זה לא ידעתי, אבל את הסנה אני מכירה כי פעם השתמשתי והוא קרע לי את הבטן. זה נכון אבל אגיולקס לא עושה כאבי בטן בכלל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 05:06
|
טוב זה לא ידעתי, אבל את הסנה אני מכירה כי פעם השתמשתי והוא קרע לי את הבטן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 04:32
|
hadasosh1 כתב:
dany כתב: אל תתחילי עם הסנה.......... זה איום ונורא, וגם עושה כאבי בטן איומים. מירי המליצה לי על האגיולקס אך למרות היותי בקופת חולים............. שכחתי!!!!!!!!!! בהצלחה יקירה hadasosh1 כתב: אקורדיאון כתב: אשירה כתב: אני מבשלת אורז מלא, גם לא כל כך טעים עד כדי לאכול מהסיר, גם משביע ומרגיע, וגם עוזר לפעולת מעיים תקינה, לא יודעת לא יכולה לסבול את האורז המלא הוא ממש לא טעים לי. האמת שאני מכינה לי תפוח אדמה ואפילו שניים ולעיכול כבר לא עוזר לי כלום. גם העיכול שלי נדפק לאחרונה ואני מפחדת לאכול תפוח אדמה בגלל זה,הפסטה גם לא משהו אבל קשה לעמוד בפניה...... שמעתי שעלי סנה עוזרים אבל זה ממכר ז"א אי אפשר בלי אז אני לא רוצה להתחיל... מקווה שהשתיה שהגברתי כמות יעזור במשהו.... האינטרנט מלא באזהרות מהשימוש בו. אגיולקס=סנה זה מה שאמר הרוקח ולכן לא קניתי אני לא יודעת עד כמה זה נכון אבל האגיולקס ממש קליל לי הוא אפילו לא עוזר .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 02:43
|
dany כתב:
אל תתחילי עם הסנה.......... זה איום ונורא, וגם עושה כאבי בטן איומים. מירי המליצה לי על האגיולקס אך למרות היותי בקופת חולים............. שכחתי!!!!!!!!!! בהצלחה יקירה hadasosh1 כתב: אקורדיאון כתב: אשירה כתב: אני מבשלת אורז מלא, גם לא כל כך טעים עד כדי לאכול מהסיר, גם משביע ומרגיע, וגם עוזר לפעולת מעיים תקינה, לא יודעת לא יכולה לסבול את האורז המלא הוא ממש לא טעים לי. האמת שאני מכינה לי תפוח אדמה ואפילו שניים ולעיכול כבר לא עוזר לי כלום. גם העיכול שלי נדפק לאחרונה ואני מפחדת לאכול תפוח אדמה בגלל זה,הפסטה גם לא משהו אבל קשה לעמוד בפניה...... שמעתי שעלי סנה עוזרים אבל זה ממכר ז"א אי אפשר בלי אז אני לא רוצה להתחיל... מקווה שהשתיה שהגברתי כמות יעזור במשהו.... האינטרנט מלא באזהרות מהשימוש בו.
אגיולקס=סנה זה מה שאמר הרוקח ולכן לא קניתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/12/2010 02:41
|
מירי המליצה גם לי על אגיולקס אבל הסביר לי הרוקח שזה סנה!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 04:30
|
אל תתחילי עם הסנה.......... זה איום ונורא, וגם עושה כאבי בטן איומים. מירי המליצה לי על האגיולקס אך למרות היותי בקופת חולים............. שכחתי!!!!!!!!!! בהצלחה יקירה hadasosh1 כתב:
אקורדיאון כתב: אשירה כתב: אני מבשלת אורז מלא, גם לא כל כך טעים עד כדי לאכול מהסיר, גם משביע ומרגיע, וגם עוזר לפעולת מעיים תקינה, לא יודעת לא יכולה לסבול את האורז המלא הוא ממש לא טעים לי. האמת שאני מכינה לי תפוח אדמה ואפילו שניים ולעיכול כבר לא עוזר לי כלום. גם העיכול שלי נדפק לאחרונה ואני מפחדת לאכול תפוח אדמה בגלל זה,הפסטה גם לא משהו אבל קשה לעמוד בפניה...... שמעתי שעלי סנה עוזרים אבל זה ממכר ז"א אי אפשר בלי אז אני לא רוצה להתחיל... מקווה שהשתיה שהגברתי כמות יעזור במשהו.... האינטרנט מלא באזהרות מהשימוש בו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 04:27
|
hadasosh1 כתב:
אקורדיאון כתב: אשירה כתב: אני מבשלת אורז מלא, גם לא כל כך טעים עד כדי לאכול מהסיר, גם משביע ומרגיע, וגם עוזר לפעולת מעיים תקינה, לא יודעת לא יכולה לסבול את האורז המלא הוא ממש לא טעים לי. האמת שאני מכינה לי תפוח אדמה ואפילו שניים ולעיכול כבר לא עוזר לי כלום. גם העיכול שלי נדפק לאחרונה ואני מפחדת לאכול תפוח אדמה בגלל זה,הפסטה גם לא משהו אבל קשה לעמוד בפניה...... שמעתי שעלי סנה עוזרים אבל זה ממכר ז"א אי אפשר בלי אז אני לא רוצה להתחיל... מקווה שהשתיה שהגברתי כמות יעזור במשהו.... האינטרנט מלא באזהרות מהשימוש בו. הדסי תנסי אגיולקס זה יכול לעזור .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 01:49
|
אקורדיאון כתב:
אשירה כתב: אני מבשלת אורז מלא, גם לא כל כך טעים עד כדי לאכול מהסיר, גם משביע ומרגיע, וגם עוזר לפעולת מעיים תקינה, לא יודעת לא יכולה לסבול את האורז המלא הוא ממש לא טעים לי. האמת שאני מכינה לי תפוח אדמה ואפילו שניים ולעיכול כבר לא עוזר לי כלום.
גם העיכול שלי נדפק לאחרונה ואני מפחדת לאכול תפוח אדמה בגלל זה,הפסטה גם לא משהו אבל קשה לעמוד בפניה...... שמעתי שעלי סנה עוזרים אבל זה ממכר ז"א אי אפשר בלי אז אני לא רוצה להתחיל... מקווה שהשתיה שהגברתי כמות יעזור במשהו.... האינטרנט מלא באזהרות מהשימוש בו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2010 01:44
|
דרך המלך כתב:
אשירה יקרה, אכלתי בצהריים לחלופין פלח תירס עם סלט גדול או אפונה וסלט ירקות מאודים עם סלט פשוט עשיתי גמילה מהאורז כי הבנתי שהוא תוקע אותי בגדול.... שיהיה יום טוב סיגל
תודה סיגל יקירתי נשמע טוב ,מקווה שאצליח לוותר על הפסטות בצהריים זה המוקש שלי.... ותודה לכולכן על העצות.......אנסה ממחר להפחית לפחות בכמות...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2010 16:05
|
אשירה כתב:
אני מבשלת אורז מלא, גם לא כל כך טעים עד כדי לאכול מהסיר, גם משביע ומרגיע, וגם עוזר לפעולת מעיים תקינה, לא יודעת לא יכולה לסבול את האורז המלא הוא ממש לא טעים לי. האמת שאני מכינה לי תפוח אדמה ואפילו שניים ולעיכול כבר לא עוזר לי כלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2010 16:02
|
dany כתב:
תודה לאל לי לא חסרה פחמימה חמה, ואורז מלא זו בכלל צרה צרורה ממש לא אוהבת............ דרך המלך כתב: דני יקרה בהחלט לא מוותרים על הפחמימות אבל הגעתי למסקנה שכנראה האורז "תוקע" אותי... אז החלטתי לעשות מסיבת פרידה ממנו לשבוע ואתמול הרשתי לעצמי חצי כוס אורז במקום כוס... היום לא אגע.... הגמילה תעשה באיטיות.... אכן זה יכול לתקוע ועדיף תפוח אדמה ולא כל מה שבתפזורת פתיתים,אורז.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2010 16:00
|
dany כתב:
נראה לך שאני כזו צדיקה וקדושה שאוותר על מכסת הפחמימות ליום......... פשוט מחלקת אותן אחרת וכך יותר נוח לי. העיקר 600 קלוריות ועד שעה 17.00 חחחחח לא ממש לא .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2010 15:39
 לביאה Posts: 402
|
סיגל היקרה
כפיים כפיים כפיים  כל הכבוד לך על הירידה המדהימה זה החלום הרטוב של כל שמן... תהני, מגיע לך הכי טוב החלמה מהירה לבת שלך ושפע ברכות ואיחולים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2010 14:39
|
תודה לאל לי לא חסרה פחמימה חמה, ואורז מלא זו בכלל צרה צרורה ממש לא אוהבת............
דרך המלך כתב:
דני יקרה בהחלט לא מוותרים על הפחמימות אבל הגעתי למסקנה שכנראה האורז "תוקע" אותי... אז החלטתי לעשות מסיבת פרידה ממנו לשבוע ואתמול הרשתי לעצמי חצי כוס אורז במקום כוס... היום לא אגע.... הגמילה תעשה באיטיות....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|