הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חינה של מרוקאים=מיני מימונה..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/12/2010 23:11

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
קרנושה חמודה
אכן חינה זה דבר נפלא smile
תמשיכי להנות וכל הכבוד על החלטת הביצה בטוח תראי נהדר
שיהיה במזל טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2010 22:06

ענת
ענת
קרנושה בקרוב אצלך!!!!!
וכל הכבוד על הביצה!!!בטוחה שנראית נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2010 20:38

אשירה
אשירה
קרנושה יקרה,

כל כך כיף לקרוא אותך,

אני מפרגנת לך הכי בעולם!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2010 20:24

דרך המלך
דרך המלך
קרנושה...
הענין עם הביצה ממש אחלה ... אני מאמצת אותו לפני כל יציאה מהבית אפילו לחמתי....
אני אוכלת את הביצה באוטו ואז הרגשת חנק וצורך לשתות ולשתות... וששואלים אותי על ענין הביצה אני אומרת "כל הזכויות שמורות למירי בלקין"...
שמחה שנהנית באירוע ומאמינה שהשמלה תשב עלייך פגז ותהיי חתיכה
הרבה מזל טוב
סיגלsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2010 17:43

נינוש
נינוש
קרנושה יקרה, איזה כייף לקרוא שנהניית כל כך וזה עוד כלום חכי לחתונה
תבלי תהני ותעשי חיים
נראית מיליון דולר
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2010 16:21

dany
dany
כייף אמיתי
נשיבוקים בחזרה יפה שלי

קרנושה כתב:
dany כתב:
קרן אני כל כך מבינה על מה את מדברת, בני הקטן נישא לבחורה ממוצא חצי מרוקאי והם עשו חינה לפני החתונה...... מה אומר זה היה עוד יותר יפה ומרגש מהחתונה עצמה..... ואנחנו האשכנזים נהנינו יותר כי לנו זה היה חדש ואחר........ עם הבגדים וכל אווירת הקרנבל, אפילו חמי וחמותי ז"ל שהם כמובן כבר היו אנשים מבוגרים לבשו את התלבושות היפות וחגגו כאילו זו המסורת שלהם מאז ומעולם.

קרונשה בנוגע לידידות שהתפתחה בינך ובין אותה חברה, אני מאמינה גדולה ששום דבר שקורה בעולם קורה סתם כך, לכל דבר יש יעוד ופתרון, והנה נוצרה לך כאן חברות כמו אחות תאומה, וכאילו קיבלת עוד משפחה במתנה......... אשריך וזכית.

וואי דני, זה לא להאמין. הבחורה הזו יושבת לי בלב וכל הזמן מחייגת אליי כשאני באה להתקשר אליה וכל מיני דברים שאני באמת חושבת,
שזכיתי בגדול. ובכלל המשפחה שלה זה משו, אפילו אני כבר שכחתי שאני באה מבית רומניsmile היה טקס מרגש וזה לא קשה לרגש אותי,
אני חושבת שזה משהו שטבוע בי וילווה אותי תמיד. אני כבר רואה את האיפור המושקע שאני הולכת לעשות נמרח בחופה שלה..
בקיצור-כיף עצום, שמייח לי בלב.

נשיבוקים יפה שלי.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2010 16:19

קרנושה
קרנושה
dany כתב:
קרן אני כל כך מבינה על מה את מדברת, בני הקטן נישא לבחורה ממוצא חצי מרוקאי והם עשו חינה לפני החתונה...... מה אומר זה היה עוד יותר יפה ומרגש מהחתונה עצמה..... ואנחנו האשכנזים נהנינו יותר כי לנו זה היה חדש ואחר........ עם הבגדים וכל אווירת הקרנבל, אפילו חמי וחמותי ז"ל שהם כמובן כבר היו אנשים מבוגרים לבשו את התלבושות היפות וחגגו כאילו זו המסורת שלהם מאז ומעולם.

קרונשה בנוגע לידידות שהתפתחה בינך ובין אותה חברה, אני מאמינה גדולה ששום דבר שקורה בעולם קורה סתם כך, לכל דבר יש יעוד ופתרון, והנה נוצרה לך כאן חברות כמו אחות תאומה, וכאילו קיבלת עוד משפחה במתנה......... אשריך וזכית.

וואי דני, זה לא להאמין. הבחורה הזו יושבת לי בלב וכל הזמן מחייגת אליי כשאני באה להתקשר אליה וכל מיני דברים שאני באמת חושבת,
שזכיתי בגדול. ובכלל המשפחה שלה זה משו, אפילו אני כבר שכחתי שאני באה מבית רומניsmile היה טקס מרגש וזה לא קשה לרגש אותי,
אני חושבת שזה משהו שטבוע בי וילווה אותי תמיד. אני כבר רואה את האיפור המושקע שאני הולכת לעשות נמרח בחופה שלה..
בקיצור-כיף עצום, שמייח לי בלב.

נשיבוקים יפה שלי.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2010 15:15

dany
dany

0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2010 13:27

רייצ'ל
רייצ'ל
אין כמו החינה של המרוקאים
אין דברים כאלה כל המתוקים והשמח
לפעמים אפילו יותר יפה מהחתונה
כן ירבו שמחות
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2010 11:17

קרנושה
קרנושה
כזה פורום קסום אין אין אין איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בשומקום אחר. הכל תודות למשפ' בלקין המקסימה והמהממת. אוהבת מאד. מאד אוהבת.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2010 11:15

שאפתנית
שאפתנית
מפגשים לא צפויים יוצרים חברויות גדולות ואמתיות וזה מה שיפה בהם. כנראה שהסוד בדברים הללו הוא שבאים בלי ציפיות ואז מתפתחים דברים יפים, ממש כמו בפורום הזה.
כייף לשמוע שנהנית אתמול. בטוחה שבחתונה תהיה יפיפיה.
חיים טובים יקירתי!

0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2010 11:07

רבקה
רבקה
קרנושקה בכתיבתך אני מרגישה אותך
עדין בתוך שמחה החינה
שתמיד תשמחי, תהני ותכייפי
ובעזרת השם ובעזרתך אצלך בשמחה, אמן!
אם עברת את מתוקי המרוקאים בשלום זכייתך כפולה
מאמינה שבשמלתך המקסימה המחכה לחתונה תראי מליון דולר
וכמובן חברות לבבית היא זכייה אמיתית
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2010 11:04

כל יום ללא חיוך הוא יום מבוזבז
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2010 10:56

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן רק שמחות וחברות אמיצה.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2010 10:42

קרולין
קרולין
קרנושה יפה שלי,
אכן כן...חינה של המרוקאים זה קולולו אחד גדול, שמייח, צבעוני ומרגש.

שתמיד יהיו לכולנו שמחות והתרגשויותתתת ...ובקרוב אצל אהובתי.

לאב יו

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2010 10:29

נחושה
נחושה
קרנושה,
שמחה אהבה חום ופירגון פותחים את הלב ואת הנשמה,
אין ספק שהיית מהממת ובטוח שההתרגשות שלך ושלה עוד תלווה אתכן זמן רב
אכן זכית
יום נפלא ושמייח
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2010 10:20

קרנושה
קרנושה
תשמעו, דבר כזה באמת עוד לא ראו עיניי..חברה שלי הכי הכי מתוקה ורזה שבעולם מתחתנת ביום חמישי הקרוב.
בסופ"ש הזה היתה החינה והמסיבת רווקות, ואני באה מבית רומני חם ואוהב אבל דבר כזה..אין!
היתה חינה כל כך יפה שדמעות של התרגשות ירדו לי מהעיניים, מתוקים? חחח אני כבר לא יכולתי להסתכל מהכמויות שהלכו שם,
אבל הטקס, היופי, המשפחה הענקית ואני זכיתי בענק!

זה מדהים איך פגשתי את הבחורה ברכבת באיזה בוקר, ובבוקר שלמחרת ולמחרת..כל יום בדרך לעבודה ויום אחד היא הפכה להיות
הנפש התאומה שלי, זו שיודעת לקרוא אותי במילים, והמשפחה-והחמימות, זה בדיוק כמו שאני מרגישה כאן, להיות מוקפת באנשים טובים,
חמים ואוהבים ואיזה הפקה ולו-לו-לו עם הלשון פשששששש אני מוקסמת!

את המוסיקה המרוקאית שמעתי אח"כ בלילה מתוך שינה אבל רמת ההתרגשות שלי כל כך עלתה שמי בכלל יכול היה לאכול משהו?!
ומיליונים בני דודים מהצפון ועד הדרום, ו-9 אחיות לאמא שלה וכולן מנשקות אותי ומחבקות אותי כאילו שנים...
איזה צחוקים! איזה כיף...ואיזה שמלה הורסת יש לי לחתונה! ואיך מירי שלנו למדה אותנו לאכול ביצה קשה לפני האירוע...

שמייח! רק שמחות כי מוכרחים להיות שמייח! יומקסים לכולם!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חינה של מרוקאים=מיני מימונה..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!