27/12/2010 16:16
 dany Posts: 19819
|
יש לי השערה כי אני מכירה את הגוף שלי.................. רבקה כתב:
dany כתב: כי כמו כולנו הפינוקיו גבר עלי ולא הייתי מספיק אמיצה לספר....... רק טיפטפתי על קשיים........ אז הנה עכשיו עמדתי והצהרתי, והתחייבתי מחר למסור דיווח עד כמה שהוא יהיה כואב!!!!!!!!!!!! רבקה כתב: dany כתב: עצם ההגעה היום למעמד השקילה זו כבר הצלחה ענקית במיוחד עם יודעים כי יש איזו בעיה קטנה.......... אז בנות אני מורידה בפניכן את הכובע..........., ווידוי קטן אני נשקלת מחר............ אחרי שלא נשקלתי כמעט 3 שבועות............ ואני יודעת כפי שאתן יודעות שזה עלה לי................. אז גם אני זקוקה להמון כוחות נפש לראות על המאזניים את הנזק................ דיווח מחר  דני'לה זה חדש בשבילי מה קרה שלא נשקלת כל כל הרבה זמן? אז אני מחזיקה לך אצבעות ומחבקת חזק כדי שיחדיו נחזור לתלם נקווה ונתפלל שיהיה מזערי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 16:16
|
היית מאמינה נכנסתי להכחשה טוטאלית..............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 15:39

דני אני המומה? גם לעצמך לא נשקלת?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 15:38
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
עצם ההגעה היום למעמד השקילה זו כבר הצלחה ענקית במיוחד עם יודעים כי יש איזו בעיה קטנה.......... אז בנות אני מורידה בפניכן את הכובע..........., ווידוי קטן אני נשקלת מחר............ אחרי שלא נשקלתי כמעט 3 שבועות............ ואני יודעת כפי שאתן יודעות שזה עלה לי................. אז גם אני זקוקה להמון כוחות נפש לראות על המאזניים את הנזק................ דיווח מחר  דנושה את יודעת מצויין בינך לבין עצמך שתשלמי ומה שתשלמי תחזירי את החוב שהרי כולנו מכירים את התופעה ולא להשקל מסוכן מדרגה ראשונה. אנחנו יחד והכל יבוא על מקומו בשלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 15:32
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
כי כמו כולנו הפינוקיו גבר עלי ולא הייתי מספיק אמיצה לספר....... רק טיפטפתי על קשיים........ אז הנה עכשיו עמדתי והצהרתי, והתחייבתי מחר למסור דיווח עד כמה שהוא יהיה כואב!!!!!!!!!!!! רבקה כתב: dany כתב: עצם ההגעה היום למעמד השקילה זו כבר הצלחה ענקית במיוחד עם יודעים כי יש איזו בעיה קטנה.......... אז בנות אני מורידה בפניכן את הכובע..........., ווידוי קטן אני נשקלת מחר............ אחרי שלא נשקלתי כמעט 3 שבועות............ ואני יודעת כפי שאתן יודעות שזה עלה לי................. אז גם אני זקוקה להמון כוחות נפש לראות על המאזניים את הנזק................ דיווח מחר  דני'לה זה חדש בשבילי מה קרה שלא נשקלת כל כל הרבה זמן? אז אני מחזיקה לך אצבעות ומחבקת חזק כדי שיחדיו נחזור לתלם
נקווה ונתפלל שיהיה מזערי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 15:30
|
כי כמו כולנו הפינוקיו גבר עלי ולא הייתי מספיק אמיצה לספר....... רק טיפטפתי על קשיים........ אז הנה עכשיו עמדתי והצהרתי, והתחייבתי מחר למסור דיווח עד כמה שהוא יהיה כואב!!!!!!!!!!!!
רבקה כתב:
dany כתב: עצם ההגעה היום למעמד השקילה זו כבר הצלחה ענקית במיוחד עם יודעים כי יש איזו בעיה קטנה.......... אז בנות אני מורידה בפניכן את הכובע..........., ווידוי קטן אני נשקלת מחר............ אחרי שלא נשקלתי כמעט 3 שבועות............ ואני יודעת כפי שאתן יודעות שזה עלה לי................. אז גם אני זקוקה להמון כוחות נפש לראות על המאזניים את הנזק................ דיווח מחר  דני'לה זה חדש בשבילי מה קרה שלא נשקלת כל כל הרבה זמן? אז אני מחזיקה לך אצבעות ומחבקת חזק כדי שיחדיו נחזור לתלם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 15:29
|
dany כתב:
עצם ההגעה היום למעמד השקילה זו כבר הצלחה ענקית במיוחד עם יודעים כי יש איזו בעיה קטנה.......... אז בנות אני מורידה בפניכן את הכובע..........., ווידוי קטן אני נשקלת מחר............ אחרי שלא נשקלתי כמעט 3 שבועות............ ואני יודעת כפי שאתן יודעות שזה עלה לי................. אז גם אני זקוקה להמון כוחות נפש לראות על המאזניים את הנזק................ דיווח מחר 
דני'לה זה חדש בשבילי מה קרה שלא נשקלת כל כל הרבה זמן? אז אני מחזיקה לך אצבעות ומחבקת חזק כדי שיחדיו נחזור לתלם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 15:24
|
עצם ההגעה היום למעמד השקילה זו כבר הצלחה ענקית במיוחד עם יודעים כי יש איזו בעיה קטנה.......... אז בנות אני מורידה בפניכן את הכובע..........., ווידוי קטן אני נשקלת מחר............ אחרי שלא נשקלתי כמעט 3 שבועות............ ואני יודעת כפי שאתן יודעות שזה עלה לי................. אז גם אני זקוקה להמון כוחות נפש לראות על המאזניים את הנזק................ דיווח מחר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 12:19
|
תודה למברכות והלוואי ויתגשם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 10:08
|
קרולין כתב:
יום מקסים לכולם ובהצלחה לנשקלים/לות קרולין.  תודה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 09:59
 קרולין Posts: 6651
|
יום מקסים לכולם ובהצלחה לנשקלים/לות קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 09:58

בהצלחה לכולם והעיקר העיקר שאנחנו עדיין במסגרת כך שגם עם לא יורדים זה ממש בסדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 08:29
|
ענת כתב:
נקבל חיזוק לשבוע חדש....מקווה לפחות להיות על המקום נראה לי בקשתי הרבה  לא מזיק לבקש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 06:52
 ענת Posts: 3849
|
תודה לכן נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 06:51
 אשירה Posts: 4292
|
ענת כתב:
נקבל חיזוק לשבוע חדש....מקווה לפחות להיות על המקום נראה לי בקשתי הרבה 
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 06:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
מחזיקה לך אצבעות ומחזקת!!!! ענת כתב:
שאפתנית כתב: ענתי!!!!!!!!!!!!!!!! בוקר טוב לך יקירתי, אני מאחלת לך שקילה נעימה ושההרצאה תרתק אותך!!! בהצלחה אהובתי, מחכים לשמוע ממך... תודה יקירתי!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 06:49
|
שאפתנית כתב:
ענתי!!!!!!!!!!!!!!!! בוקר טוב לך יקירתי, אני מאחלת לך שקילה נעימה ושההרצאה תרתק אותך!!! בהצלחה אהובתי, מחכים לשמוע ממך...
תודה יקירתי!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 06:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
ענתי!!!!!!!!!!!!!!!! בוקר טוב לך יקירתי, אני מאחלת לך שקילה נעימה ושההרצאה תרתק אותך!!! בהצלחה אהובתי, מחכים לשמוע ממך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 06:23
|
נקבל חיזוק לשבוע חדש....מקווה לפחות להיות על המקום נראה לי בקשתי הרבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|