27/12/2010 10:53

נחושתי אנחנו כבר יודעים שברגע שאת מחליטה את הרי נחושה לא סתם נתת את הכינוי הזה לעצמך מחזקת אותך ומאמינה בך שתצליחי ובענק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 10:52
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי!!!! ים של הצלחה בתהליךךךךךךךךךךךךךךךךךך
כל ירידה שווה זהב!!!!
לחיי השינויים הקטנים והגדולים שבדרך.....
תבקרי אותנו יותר...התגעגענו אליך.....
נשיבוקים חמים
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 10:50
 נחושה Posts: 6982
|
קרנושה כתב:
אחותי הסרטנית היפה והמדהימה...חיבוקים, נישוקים תכניות והמון תמיכה. יותר מזה הבנאדם לא צריך! ואנחנו כאן ביחד בשביל הלונג ראן.. Longgggg run אוהבת אותך וגאה בך!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 10:25
 קרנושה Posts: 3420
|
אחותי הסרטנית היפה והמדהימה...חיבוקים, נישוקים תכניות והמון תמיכה. יותר מזה הבנאדם לא צריך! ואנחנו כאן ביחד בשביל הלונג ראן.. Longgggg run אוהבת אותך וגאה בך!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 10:20
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה יקרה, התחלה טובה, סימן להמשך, עלי והצליחי!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 10:20
 דפי Posts: 1126
|
כל הכבוד. מחזיקה לך ידיים שתמשיכי כך . דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 10:18
 אקורדיאון Posts: 16381
|
נחושה כתב:
היי בנות, את הבוקר התחלתי רגועה ואכלתי מזה זמן רב יוגורט עם תפוח והתענגתי על כל ביס ויתרתי על הנס שהתקרר בזמן שהעמדתי בישולים זריזים לצהריים כולל לקט נורמנדי שהפך בתוספת סלרי ושמיר למרק מהביל וטעים!!!
את הקפה שתיתי לראשונה בעשר וגם לא קרה שום דבר
היום התחיל בחיוך ובנחישות תודה נחושה ואאחל לך המשך יום מחוייך ומוצלח לא פחות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 10:16
|
היי בנות, את הבוקר התחלתי רגועה ואכלתי מזה זמן רב יוגורט עם תפוח והתענגתי על כל ביס ויתרתי על הנס שהתקרר בזמן שהעמדתי בישולים זריזים לצהריים כולל לקט נורמנדי שהפך בתוספת סלרי ושמיר למרק מהביל וטעים!!!
את הקפה שתיתי לראשונה בעשר וגם לא קרה שום דבר
היום התחיל בחיוך ובנחישות תודה נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 08:17
|
dany כתב:
נחושה יקרה טוב לראות אותך כאן שוב בנחישות והחלטה לעשות ולשנות......... רוצה לגלות לך סוד...... אפשר גם להיות כאן בפורום ובקבוצה ובכל זאת............. לזייף. אז כולנו צריכים מידי פעם איזה ניעור בין קל לכבד על מנת לחזור להבנה כי אין לנו דרך אחרת, ועל כל סטיה משלמים ובגדול. אני כל הזמן "מתנחמת" כי כבר אין לי כל כך הרבה להחזיר וכי אני די קרובה למשקל היעד......... ובגלל הניחומים הללו אני מזייפת ולא מגיעה ליעד  אז באמת שבוע אחרון של שנת 2010.........נסיר התנגדויות....... נשליך את התירוצים...נשנס מותניים.......... נסגור קמעה את הפה.......... ונעשה מעשה!!!!!!!!!! המון הצלחה לך נוחשתי וכל היקירות כאן בפורום. שבוע נהדר ויום מוצלח נשיבוקי בנות ,השנה זוהשנה כולנו יחדיו עולים על המסלול עם מוטיבציה מחודשת. בהצלחה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 08:15
|
אשירה כתב:
 נחושה יקרה, כולנו פה איתך מיישרים קו, כולנו רוצים לראות תוצאות, כולנו רוצים להצליח, ושנת 2011 נראית לי ממש השנה המתאימה לעשות זאת!!! נשיבוקים, אמן ואמן לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 08:13
 dany Posts: 19819
|
נחושה יקרה טוב לראות אותך כאן שוב בנחישות והחלטה לעשות ולשנות......... רוצה לגלות לך סוד...... אפשר גם להיות כאן בפורום ובקבוצה ובכל זאת............. לזייף. אז כולנו צריכים מידי פעם איזה ניעור בין קל לכבד על מנת לחזור להבנה כי אין לנו דרך אחרת, ועל כל סטיה משלמים ובגדול. אני כל הזמן "מתנחמת" כי כבר אין לי כל כך הרבה להחזיר וכי אני די קרובה למשקל היעד......... ובגלל הניחומים הללו אני מזייפת ולא מגיעה ליעד אז באמת שבוע אחרון של שנת 2010.........נסיר התנגדויות....... נשליך את התירוצים...נשנס מותניים.......... נסגור קמעה את הפה.......... ונעשה מעשה!!!!!!!!!! המון הצלחה לך נוחשתי וכל היקירות כאן בפורום. שבוע נהדר ויום מוצלח נשיבוקי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 07:44
 אשירה Posts: 4292
|

נחושה יקרה,
כולנו פה איתך מיישרים קו,
כולנו רוצים לראות תוצאות,
כולנו רוצים להצליח,
ושנת 2011 נראית לי ממש השנה המתאימה לעשות זאת!!!
נשיבוקים,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 06:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב לך נחושה. כייף לדעת שחזרת הביתה. המודעות תמיד קיימת וזה נהדר שמשתמשים בה וחוזרים למוטב. את תצליחי ואין לי ספק בכך נכון, יצאת להפסקה נהנית והנה את חוזרת שוב לשעור ולמשמעת ואת טובה בזה. בהצלחה יקירתי, אני מקווה שיהיה לך יותר זמן להיכנס לפורום כי כתיבתך חסרה פה מאוד. יום טוב ומנצח!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 06:16
 ענת Posts: 3849
|
נחושה יקרה, צודקת בכל מילה העיקר התמדה ולא לוותר אז המון הצלחה יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/12/2010 04:18
|
אכן נחושה הגעת לאחר תקופה קשה למעמד השקילה מיוזמתך,שילמת ואין ספק שחזרתך למסלול תעצור את התשלומים הללו וזו החוזקה ,נופלים וקמים למאבק מחודש,
אין להיכנע רק לחזור ולטפל כשהנזק עדיין מזערי שהרי אחרת העליה היא כמו אש
בשדה קוצים.
מאחלת לך המון המון הצלחה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 23:56
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה יקרה וכל חברי הפורום אין חוכמות אין סודות העיקר להתמיד ולהגיע להרצאה ולמעמד השקילה...... לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 23:13
|
היי פורום משובח... הייתי חייבת ליישר קו נוכח המצב.. כן כן, סופשבוע אחד אחרי שבוע מאומץ וקשה במיוחד שבו שמרתי והשתדלתי ואחרי תקופה של מספר חודשים לא פשוטים שכחתי מכם, ממירי, מההתחייבות והופ טעמתי ונגסתי ובלעתי ושילמתי!!! היום הגעתי לשקילה בפ"ת (טוב הכרחתי את עצמי להגיע שהרי אני נחושה) והמשקל שוב התייצב לו בנחת על 90 (כבר הייתי 87-88) זאת אומרת עם ג'ינס וחגורה והכול, שקילת ערב ובכל זאת בוםםםםםםםםםם. הסיבה האמיתית להגעתי לא היתה המשקל והשקילה אלא ליישר קו נוכח המצב=שומרת על המשקל שלא יירד בתקופה האחרונה והחלטתי להגיע ל 2011 כשאני שוב משננת את הכללים, מסתכלת בלבן של העיניים למירי ושומעת את דבריה משורה ראשונה פנים מול פנים. וכפי שתארתי לעצמי ההרצאה עסקה בדיוק בנושאים הללו...תהיו קצת במתח!!! למה זה קורה לנו? בגדול ולמה זה קורה לנו בפרטים הקטנים !!! למה לא לעולם חוסן ולמה מי שיצא מהתלם צריך לנער את המכנסים לקום להמשיך עם אמונה שהוא יצליח וחיוך ורוז' על הלחיים. בקיצור הייתי בזמן הנכון במקום הנכון ועם מירי  לא הכריחו אותי, לא צעקו עליי, לא התאכזבתי מעצמי פשוט הבנתי שאני צריכה ליישר קו נוכח המצב!!! אז כן, ישבתי וכתבתי את עיקרי הדברים נערכתי שוב בתכנון מסודר לימים הקרובים פגשתי את מימי היקרה וקיבלתי תמיכה מאנשים זרים וכן, אין תחליף למסגרת ולפורום וכן, יום יומיים הופכים לשבוע שבועיים ואז יוצאים לגמרי מאיפוס וצריך לעצור את זה בזמן, לאסוף את עצמינו ולהמשיך. מירי צודקת ובהחלט אפשר להגיע לקיץ הזה עשיריה פחות לפחות... אנחנו צריכים רק לא לוותר לעצמנו ולתת לנו את הדרור לאכול מה,כמה ואיך שבא לנו, שהרי אנחנו רוצים לראות תוצאות. יש למה לצפות, שבוע חדש של סופשנה החל - בואו נסיים אותו בירידה, בדרך להצלחות קטנות ורציפות...כבר בשנה הבאה לילה טוב ונשיבוקים
 נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|