26/12/2010 12:52
 אשירה Posts: 4292
|
מייקי יקרה, אני מסכימה עם כל מה שכתבו לך הבנות, יש תקופות שהולך טוב וישנן תקופות שפחות. וכשהולך פחות טוב כדאי להקטין ראש ולהיצמד להוראות של מירי, ולאט לאט לחזור חזרה למסגרת.
בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 11:40
 dany Posts: 19819
|
מייקי יקרה חשבי על כמה שכבר ירדת איזה יופי ואיך עשית זאת בכוחותיך שלך, שאבי משם כוחות והמשיכי הלאה, חשוב מאד להצמד לדברים טכניים שעוזרים לנו......... כמו רישום, שתיה, פחמימות עד שעה 17.00 פעילות גופנית....... ועוד......... ברור להיכנס לפורום ולכתוב דווקא שקשה!!!!!!!!!!!!!!!! המון הצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 11:10
 רייצ'ל Posts: 1323
|
מייקי יקרה, שבוע חדש התעודדי זה לא קל אבל אפשרי הדרך בעיני הטובה ביותר היא לרשום כי רק ככה יש לנו אפשרות לבדוק את עצמנו מה אנחנו מכניסים לפה שיהיה לך בהצלחה רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 11:01

מייקי יקרה גם אני בתקופה מאוד מאוד קשה ולמרות שאני כל הזמן מצהירה שאני מתחילה האוכל ממשיך לשלוט בי גם אני כמוך, באותו מצב, אבל לא עוזבת את הפורום ממשיכה לשמוע את ההרצאות ומקווה שיגיע הרגע ונצליח אנחנו לשלוט בו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 11:01
 קרולין Posts: 6651
|
מייקי יקרה, אכן כן יום חדש , שבוע חדש התחלה חדשהההההההההה
תתעודדי יש תקופות בדיאטה...פעם למעלה ופעם למטה...קחי כל יום ביומו... תתכנני מה את אוכלת היום , תיצמדי לתפריט, תרשמי ...רישום מאד עוזר כשקשה , צאי לצעוד גם אם ממש לא בא לך, תתפלאי זה משנה לגמרי את המצב רוח ...תעשי כל מה שיעשה לך טוב ויעזור לך בתהליך כל דבר אפילו הקטן ביותר מתקבל בברכה.
מזל שכולנו במסגרת וביחד בתהליך.....
בהצלחההההההההההההההה רבההההההההההההההה וים של אנרגיות טובות.
שבוע טוב ומוצלח.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2010 10:43
 Bמאיה Posts: 118
|
אני בתקופה קשה מאד עם הדיאטה פשוט , לא מצליחה מנסה משתדלת אבל האוכל שולט בי ,מבאס !!!!!שבוע חדש מקווה שיביא איתו אנרגיות טובות שיהיה לכולם יום מקסים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|